Catalog Faberlic România C3 februarie 2018

Consultă viitorul catalog Faberlic C3. Catalog Faberlic valabil pentru campania 3, 12 februarie – 25 februarie. Un catalog Faberlic pentru o campanie de 2 săptămâni. Catalog Faberlic în limba română, cu peste 300 de pagini. Broşura este dedicată primei campanii de două săptămâni din 2018. În acest an vor fi în total două campanii de 2 săptămâni din cele 18 ale întregului an.

Catalog Faberlic în limba română în format online. Oferta de produse este valabilă pe perioada campaniei 3. Un nou produs ce merită atenţia în acestă broşură: parfumul Renata. Tot sub denumirea Renata puteţi găsi perle de pudră cu textură uşoară. Pudra conferă o strălucire specială şi naturală a pielii. Produsele Platinum sunt la un preţ special în catalogul nou. Un preţ special de lansare îl puteţi găsi în pagina 7 a catalogului. Setul cadou Platinum de 3 creme cu codul de articol 0398. La preţul de catalog de 79,89 lei setul cadou conţine o cremă regenerantă de zi. Mai aveţi o mască de noapte pentru faţă şi un gel pentru pielea din jurul ochilor. Nu uitaţi că beneficiaţi de reducere de 20% faţă de preţul afişat în broşură. Discountul se aplică la comenzile de minim 80 de lei.

Faberlic ROmania inscriere

Catalog Faberlic C3 februarie

Catalog pentru campania 3. O broşură din care puteţi face comenzi în perioada de valabilitate a campaniei. Adică între 12 februarie – 25 februarie 2018. Un catalog cu 340 de pagini. Catalogul are 340 de pagini. Broşura în format online poate fi deschisă de pe orice dispozitiv. Pentru a da paginile de catalog daţi click pe săgeţile laterale. Puteţi deschide pe tot ecranul catalogul Faberlic.

Catalog Faberlic cu două coperţi

Un catalog cu două coperţi. Pentru că broşura are un format special. Poate fi deschisă şi de la prima copertă, consultând 305 pagini. Dar coperta de verso este inversă. Şi catalogul Faberlic poate fi deschis şi de la coperta din spate. Şi puteţi consulta 35 de pagini speciale, dedicate unor promoţii. Catalog Faberlic cu două coperţi ce poate fi deschis, în form tipărită, din faţă sau din spate.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!