Măşti de ten şi măşti pentru tratament cosmetic Faberlic

Magazinul online Faberlic include o ofertă bogată de măşti de ten. Măşti pentru ten Faberlic disponibile şi în România. Fie că este vorba de mască de faţă regeneratoare, mască patch pentru pielea din jurul ochilor, cu efect de lifting, detox, hrănitoare, de zi sua de noapte, toate acestea sunt disponibile în magazinul online Faberlic România. Acest articol este didcat prezentării acestor produse cosmetice pentru regenerarea sau întreținerea tenului. Sunt aproape 30 de tipuri diferite de produse în categoria „mască de faţă” şi oferta din magazinul online se înnoiește permanent. Toate aceste cosmetice de întreţinere şi restaurare sunt realizate în laboratoarele proprii ale firmei.

Sunt mai multe serii de produse cosmetice de întreţinere Faberlic ce includ măşti pentru faţă. Faberlic Expert, Ultra, Garderica, Beauty Lab, Prolixir, Renovage, Oxiology, Botanica, Secret Spa, Matrigenic şi Platinum sunt serii distincte de cosmetice ce includ şi măşti pentru faţă. O gamă complexă şi diversificată de produse pentru îngrijirea tenului şi a pielii din jurul ochilor. Majoritatea cosmeticelor de întreţinere a tenului se bazează pe formulele inovatoare bazate pe molecula de oxigen.

Faberlic ROmania inscriere

Măşti de faţă Beauty Lab

Seria Beauty Lab de la Faberlic include cosmetice de întreţinere, refacere şi îngrijire a tenului şi a pielii. O serie specială de cosmetice dezvoltată în laboratoarele proprii ale firmei. Cosmeticele pentru ten din seria Beauty Lab sunt destinate liftingului, pielii din jurul ochilor, îngrijirii tenului. Produse cosmetice realizate din componente naturale cum ar fi extractul de extract de ginko biloba, complexul pe bază de oxigen Novaftem O2 sau formula inovatoare Bubble O2.

Mască-patch restauratoare pentru pielea de pe pleoape

Masca pentru pleoape

Аrticol 1089

Întinde rapid pielea de pe pleoape și o întărește, îi oferă tonus, nivelează ridurile mici. Reduce cercurile întunecate și umflăturile.

Conține extract de ginko biloba care are proprietăți antioxidante puternice, îmbunătățește microcirculația și are acțiune antiinflamatoare.

Utilizare: aplicați patch-ul pe pielea curățată. Înlăturați după 15 minute. Utilizați 1–2 ori pe săptămână sau înainte de a ieși la lumina soarelui.

Mască tip gel pentru față

Masca de fata gel

Аrticol 1044

Masca experss de tip gel pentru față „Lifting și strălucire” întinde intensiv pielea, scade vizibilitatea ridurilor, hidratează adânc și oferă feței un luciu sănătos.

Ideal pentru îngrijirea pielii palide și obosite.

Bază brevetată: include 2 straturi: hidrogelic (partea de jos) și bio celulozic (partea de sus). Masca are un efect de bombă „de apă”, întrucât poate hidrata instant chiar și cea mai deshidratată piele.

Utilizare mască tip gel

Aplicați masca, înlăturați stratul superior și așteptați 10–15 minute. Înlăturați masca cu grijă. Folosiți de 1–2 ori pe săptămână sau înainte de un eveniment important.

Mască de față pe bază de oxigen

Masca de fata oxigen

Аrticol 1043

Masca express de față pe bază de oxigen „Matare și curățare” din țesut absoarbe activ surplusul de grăsime cutanată, dezintegrează toxinele, lăsând pielea moale și proaspătă. Conține cărbune de lemn și ser concentrat.

 •     Ideală pentru îngrijirea pielii predispusă la îngrășare.
 •     Elimină luciul de grăsime.
 •     Asigură netezime și prospețime.
 •     Formula inovatoare Bubble O2 îmbogățește pilea cu oxigen.

Utilizare: aplicați masca pe față și așteptați 15 minute. Repetați procedura 1-2 ori pe săptămână.

Măşti de faţă Prolixir

Gama de cosmetice Prolixir cuprinde trei măşti de faţă. Acestea au utilizări diferite şi pot fi folosite în combinaţie cu alte produse de îngrijire Faberlic. Sunt produse de întreţinere pentru ten dezvoltate în laboratoarele proprii Faberlic.

Masca-patch cu gel pentru pielea din jurul ochilor

Masca pentru ten

Аrticol 0725

Gel masca-patch pentru pielea din jurul ochilor Prolixir. Ajută la reducerea cercurilor întunecate și umflate din jurul pleoapele.

 •     Îndepărtează și hidratează pielea.
 •     Crește conținutul de colagen din piele.
 •     Conține acid hialuronic, care face pielea mai fină.

În pachet – o pereche de patch-uri. Masca este concepută pentru o aplicație.

Utilizare mască patch

Aplicați patch-urile sub ochi pe pielea uscată curată a pleoapei inferioare (partea largă la marginea exterioară, îngustă la marginea interioară). Lăsați timp de 20-25 minute. Apoi scoateți ușor patchurile de pe față, cu mișcări blânde, masați zona pleoapei inferioare.

Se recomandă repetarea procedurii de 1-2 ori pe săptămână.

Gel-mască cu dublă acțiune pentru față

Gal masca pentru fata

Аrticol 0724

Gelul-mască cu dublă acțiune pentru față hidratează intens pielea, o protejează de  uscare și pierderea elasticității.

 •     Compoziția conține complexul de peptide Prolixir S20 ajută eliminarea toxinelor din piele, previne apariția ridurilor.
 •     Amestecul de aminoacizi Prodew 400 previne uscarea și pierderea umidității din piele, hidratează și îmbunătățește elasticitatea ei.
 •     Acidul hialuronic menține apa și face pielea mai netedă.

Utilizare: aplicați uniform masca pe pielea curată și uscată a feței pentru câteva minute. Apoi clătiți cu apă călduță și îndepărtați resturile cu un șervețel.

Mască-patch cu triplă acțiune

Masca patch pentru ten

Аrticol 0736

Masca-patch cu triplă acțiune pentru față cu acid hialuronic pătrunde adânc în structura pielii, o hidratează și o hrănește. Datorită ingredientelor active protejează pielea de  uscare și expunere la vânt, crește elasticitatea ei și potențialul vital.

Funcționează în 3 direcții:

 •     Reduce vizibil numărul  primelor riduri.
 •     Netezește si redă un aspect matifiant pielii.
 •     Elimină instant urmele de oboseală și a stresului.

Ambalajul conține o singură mască.

Mod de utilizare mască-patch

 •     Curățați și uscați bine pielea feței.
 •     Scoateți și îndreptați masca și aplicați-o pe față.
 •     Îndepărtați peste 15 minute trăgând de colțuri.
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!