Catalog Faberlic România C4 februarie – 18 martie

Catalog Faberlic România C4 valabil 26 februarie – 18 martie 2018. Un catalog Faberlic ce aduce produse noi. Catalog Faberlic ce are mai multe pagini special dedicate ofertelor, reducerilor şi preţurilor speciale pentru anumite produse. Un nou catalog cu „două coperţi”. Dacă veţi deschide dinspre coperta din spate veţi putea consulta paginile cu preţuri speciale. Un catalog pentru o campanie de două săptămâni. Motiv pentru care broşura este dominată de oferte şi promoţii.

Viitorul catalog Faberlic aduce şi două seturi cadou noi. Două seturi cu creme la un preţ foarte bun. Găsiţi această ofertă la paginile 24-25 ale catalogului viitor Faberlic în limba română. Cunoaşteţi probabil plasturele de slăbit aflat în oferta Faberlic. Este vorba de acel plasture ce se pune în jurul ombilicului. În acest catalog ca noutate sunt plasturii de slăbit pentru zone directe. 24 de plasturi pentru slăbit pe care îi puteţi utiliza pe zonele dorite. Găsiţi acest nou produs Faberlic la pagina 133. Produse noi, rujuri şi parfumuri, găsiţi în paginile 59-61 ale broşurii următoare.

Faberlic ROmania inscriere

Catalog Faberlic C4 februarie-martie

Următorul catalog Faberlic aduce multe suprize. Suprize plăcute, aşa cum v-a obişnuit această firmă de când a venit în România. Ultimele pagini ale catalogului sunt dominate de preţuri pentru absolut toate buzunarele. Produse care încep de la preţul de 2,29 lei.

Catalogul Faberlic următor în limba română îl puteţi consulta în fereastra de mai sus. Este broşura cu oferte pentru 1 şi 8 martie. Din acest motiv şi pentru a stimula vânzările catalogul are foarte multe oferte.

Puteţi răsfoi catalogul utilizând săgeţile laterale. Puteţi mări catalogul Faberlic pe tot ecranul. Următorul catalog Faberlic C4 este pentru o campanie obişnuită de 3 săptămâni. Toate ofertele cuprinse în broşură sunt valabile strict pe perioada campaniei 4. O campanie ce acoperă perioada 26 februarie – 18 martie 2018. Puteţi cumpăra produsele doar din magazinul online, după ce vă activaţi contul.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!