Câştiguri cu Faberlic România

În acest articol dedicat echipei Faberlic România despre câştiguri Faberlic vă prezentăm un ghid util pentru începutul de drum în această afacere MLM. Este important de ştiut că Faberlic România vă oferă mai multe posibilităţi de câştig. Pornind de la câştigurile din vânzări directe, continuând cu comisionul de reţea şi bonificaţiile de carieră, Faberlic oferă mai multe posibilităţi de a câştiga bani. Dar probabil cele mai importante beneficii constau în discountul de bază, cadourile oferite, promoţiile din fiecare campanie. Pentru a evolua în cadrul afacerii MLM Faberlic trebuie în primul rând să cunoaşteţi aceste avantaje de bază. Cu aceste beneficii veţi câştiga primii bani şi apoi o să vă puteţi dezvolta propria reţea de clienţi şi consultanţi. Totul se petrece în ritm propriu de lucru. Cu cât vă implicaţi mai mult, cu atât mai multe câştiguri veţi avea. Acest efort personal trebuie făcut însă permanent pentru o dezvoltare constantă cu păstrarea reţelei pe care reuşiţi să o construiţi. Nu este uşor dar nimic nu se câştigă fără un pic de trudă.

Faberlic România înscriere

Câştiguri Faberlic imediate

Câştigurile Faberlic imediate vin chiar din primele două campanii. După ce vă înscrieţi şi vă activaţi contul veţi primi un mentor. Acest mentor Faberlic vă trimite un catalog gratuit după ce vă activaţi contul. Catalogul este trimis doar de consultanţii din România. Este bine de ştiut asta pentru că dacă vă înscrieţi în orice altă reţea decât echipa Faberlic România nu veţi primi catalog. Şi, foarte probabil o să vă înscrieţi la un lider din Rusia sau din Ucraina care îşi face promovare pe internet. Asta înseamnă că mentorul nu va cunoaşte decât limba rusă.

După ce primiţi un catalog trimis de mentorul Faberlic veţi alege produsele dorite. Pe catalog sunt trecute informaţii despre cadoul pe care îl veţi primi dacă faceţi o comandă din broşura respectivă. Cadoul îl veţi primi în campania următoare când veţi realiza următoarea comandă. Astfel intraţi în programul „Start Faberlic” care vă oferă campanie de campanie produse la preţuri foarte speciale funcţie de valoarea comenzilor făcute. Adăugând şi reducerea de 20% puteţi câștiga doar din folosirea catalogului prezentând produsele prietenelor. Bineînţeles că dv. veţi vinde produsele la preţul de catalog beneficiind astfel de reducerea de 20%.

câştiguri Faberlic România

Discountul Faberlic

Discountul de bază Faberlic este de 20%. Această reducere se aplică la comenzile de minim 80 de lei. Cu alte cuvinte, dacă veţi face o comandă Faberlic de peste 80 de lei veţi primi o reducere de 20% faţă de preţurile afişate în catalog. Nu se aplică reduceri la taxa de transport şi la cea de ambalare, nu se aplică reducere la promoţiile speciale sau la cadouri. În privinţa taxei de transport aceasta poate fi înlocuită cu achiziţia unuia dintre produsele aflate la ofertă. Sunt primele şi cele mai importante câştiguri Faberlic.

Dacă veţi acumula o comandă de minim 100 de puncte Faberlic veţi beneficia în campania următoare de reduceri de 26% faţă de preţul afişat în catalog. Ceea ce presupune că prin mărirea comenzii beneficiaţi şi de o reducere mai mare. AStfel, potrivi unui calcul simplu, produsele de 100 de lei le veţi cumpăra la preţul de 74 de lei. Dar atunci când veţi vinde aceste produse la preţul de catalog veţi avea un beneficiu direct de 26 de lei. Privilegiile VIP reprezintă un pas important spre amplificarea de câştiguri Faberlic.

Cu ajutorul discountului de bază sau al celui de client VIP puteţi face cu uşurinţă bani promovând produsele în rândul cunoştinţelor şi al prietenelor. Cu cât reuşiţi să daţi mai multe produse cu atât cresc şi câştigurile.

Comisionul de reţea Faberlic

Comisionul Faberlic se obţine doar dacă reuşiţi să vă dezvoltaţi treptat propria reţea de cliente şi consultanţi. Cu fiecare persoană înscrisă se dezvoltă reţeaua proprie. Treptat veţi creşte în planul de carieră. Pentru a face primele înscrieri este necesar să lansaţi şi să achitaţi o comandă de minim 80 de lei. Până când acestă comandă nu este făcută şi banii nu sunt achitaţi în sistem: nu se activează formularul de înregistrare. Ceea ce înseamnă că pentru a înscrie în grupa dv. alte persoane trebuie să activaţi această posibilitate plasând şi achitând o comandă. De aici începeţi să construiţi propria reţeea pentru a beneficia de câştiguri Faberlic de carieră.

Cel mai mare comision Faberlic este cel de 23%. Asta înseamnă că din tot ce se cumpără din reţeaua dumneavoastră veţi câştiga 23%. Totul se calculează în funcţie de puncte Faberlic totalizate în reţea şi din aceastea se transformă în lei câştigurile.

Totul se bazează pe un efort personal şi toate câştigurile presupun şi o cunoaştere a sistemului MLM Faberlic România. Nu se întâmplă peste noapte, câştigurile vin după o perioadă de timp în care este necesar să depuneţi un efort constant, în ritm propriu.

Bonusurile de carieră

Aceste bonusuri Faberlic se obţin prin atingerea unor ţinte în planul de afacere MLM. De exemplu, dacă veţi avansa rapid la nivelul de director veţi primi un bonus de aproximativ 3.700 de lei. Dacă veţi confirma stabilitatea în funcţia de director veţi primi alt bonus. Pe măsură ce avansaţi pe scara carierei veţi primi alte bonusuri. Aceste bonusuri în bani le primiţi separat de comisionul de reţea. Sunt bani pe care îi primiţi ca pe nişte premii de îndeplinire a unor ţinte de avansare în carieră.

De reţinut este că dacă nu faceţi nicio comandă în trei campanii de la activarea contului acesta se anulează. De asemenea, dacă aveţi o reţea proprie dar timp de trei campanii nu plasaţi nicio comandă, pierdeţi reţeaua. Cei înscrişi sub dv. vor fi trecuţi la liderul dv. superior. Pentru a confirma cât mai repede plata unei comenzi este bine să achitaţi cu cardul. Pentru a beneficia într-o campanie de comisionul de lider de reţea este necesar să plasaţi o comandă de minim 50 de puncte Faberlic.

Câştiguri Faberlic
  • Câţtiguri cu Faberlic
5

Câştiguri cu Faberlic

Câştiguri cu Faberlic România. Informaţii despre posibilităţile de câştig cu afacerea MLM Faberlic şi cu echipa Faberlic România. Informaţii complete şi un ghid al începătorului Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!