CashBack în locul discountului Faberlic

Din 3 septembrie Faberlic introduce sistemul cash-back în locul discountului. Această modificare include şi o ofertă specială pentru cei nou înscrişi, pentru prima campanie. Dacă în prima campanie nu mai beneficiaţi de discountul direct, toţi cei nou înscrişi vor primi cadoul chiar în prima comandă. Condiţia minimă este de a face o comandă în valoarea prevăzută, înscrisă în oferta de campanie pe catalog. Discountul nu se pierde ci este trimis în campania următoare. După prima comandă de fapt va fi un sistem de reduceri în cascadă pentru absolut orice a două comandă achitată.

Ce presupune acest sistem cash-back Faberlic? Reduceri pentru fiecare comandă începând cu a doua comandă. Pentru un client nou: cadou din prima comandă + cashback de 15% pentru următoarea comandă.

Faberlic România înscriere

Sistemul cash-back Faberlic

Încercăm să prezentăm în mod general dar şi pe înţelesul tuturor etapele de cash-back. Cu precizarea că, din campania 13, din 3 septembrie 2018, acest sistem va înlocui obişnuitele reduceri directe. Cu alte cuvinte, discountul este înlocuit de sistemul cash-back.

1. Campania 1, activare nouă, comandă. Se primeşte cadoul exact în prima comandă (cu condiţia de a lansa o comandă de minim preţul specificat în catalog pentru cadou). 15% din valoarea plătită pe produse se transformă în cash-back.

2. După ce achiataţi comanda, în cabinetul personal veţi regăsi cashback-ul. Din momentul în care cash back-ul apare în cabinetul personal îl puteţi utiliza pentru a reduce valoarea produselor în următoarea comandă.

3. Cashback-ul rămâne în cabinetul personal pentru comenzi timp de 6 luni. Banii din cabinetul personal, prin cash-back, pot acoperi până la 65% din valoarea totală a produselor.

Cash Back cosmetice Faberlic

Taxa de livrare Faberlic

Taxa de livrare Faberlic rămâne în continuare de 13 lei. Pentru opţiunea plată ramburs, la primirea coletului, se adaugă 3 lei. Se desfiinţează însă taxa de ambalare, începând din 3 septembrie 2018.

Pentru opţiunea de plată la primirea comenzii, plată ramburs, se percepe o taxă suplimentară de 3 lei. Dacă plătiţi cu cardul, comandă cu plata expres, veţi plăti doar 13 lei pentru a primi comanda Faberlic acasă, la domiciliu.

Cum se utilizează cash back Faberlic

Banii obţinuţi în cabinetul personal prin sistemul cash back sunt disponibili timp de 6 luni din momentul în care suma apare în cont.

Cash back-ul Faberlic poate fi utilizat doar în comenzi de minim 80 de lei.

Cashback-ul maxim pentru haine şi încălţăminte este de 20%.

În situaţia în care se achită comanda cu cardul, cashback-ul apare în aceeaşi zi. Odată obţinut cashback-ul acesta poate fi utilizat imediat ce apare în cont, într-o nouă comandă.

Cu ajutorul cashback-ului puteţi acoperi până la 65% din comandă. De exemplu, dacă acumulaţi un cash-back de 80 de lei îl puteţi utiliza în situaţia unei comenzi de 130 de lei dar nu va putea acoperi integral o comandă de 80 de lei. Cashback-ul poate acoperi maxim 65% din valoarea produselor. Cu cât cashback-ul este mai mare, cu atât comanda trebuie crescută pentru a se putea retrage procentul potrivit de cash back.

CashBack FaberlicRomania

Outlet cosmetice cash-back

Prin sistemul de cash-back puteţi cumpăra produse la preţ de outlet cosmetice. Avantajul oferit de cash back este că după ce achitaţi o comandă, în comanda următoare, veţi beneficia de cash back. Este un sistem modern, aplicat în SUA din 2015. Este deja aplicat în Europa şi chiar în România. Un sistem ce oferă reduceri de care beneficiaţi după ce achitaţi o comandă. Toţi banii obţinuţi prin cash back îi veţi regăsi în cabinetul personal. Aceşti bani pot fi utilizaţi timp de 6 luni şi banii sunt disponibili în cabinetul personal timp de 6 luni de zile.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!