Outlet cosmetice Faberlic România

Oferta Faberlic este similară cu un outlet cosmetice. Altfel spus, un outlet cosmetice online, produse de calitate pe care le puteţi cumpăra la preţ de producător. Această firmă are propriile laboratoare, realizează propriile produse cosmetice şi parfumuri. Este definiţia unui outlet cosmetice: cumpăraţi produse la preţ de producător, fiind adăugate doar taxele de ambalare şi livrare. Este unul dintre avantajele pe care le oferă această firmă alătui de multiplele promoţii şi câştiguri. Un outlet store cosmetice oferă produse la preţurile de producţie, prin sistem de vânzări directe. Asta este de fapt şi Faberlic: un sistem MLM de vânzare directă a propriilor produse.

Faberlic România înscriere

Un magazin outlet cosmetice este un sistem de vânzare directă, inclusiv online, pentru produsele fabricate în propriile secţii de realizare. În cazul nostru vorbim de produsele cosmetice fabricate de Faberlic în propriile laboratoare. Un magazin online outlet elimină preţurile adăugate de vânzători. Este unul dintre motivele pentru care această firmă nu acceptă revânzarea produselor la tarabe, mini-market sau orice alt sistem de interpunere în vânzare.

Outlet cosmetice Faberlic România

În mod tradiţional, printr-un outlet de fabrică se înţelege un magazin ataşat unei fabrici sau unui depozit de produse. Deseori acest sistem – tot în mod tradiţional – oferă posibilitatea clienţilor să urmăreasca inclusiv procesul de producţie. În cazul nostru, prin intermediul internetului, Faberlic vă oferă informaţii, inclusiv pe acest website despre procesul de producere a cosmeticelor. Sunt produse originale pe care le puteţi cumpăra direct de la producător. Asta face şi această firmă, prezentă în ţara noastră prin Faberlic România. Firma vinde în mod direct, „de la poarta sa”, atât produse cosmetice şi parfumuri cât şi îmbrăcăminte. Peste 80% din produsele acestei firme sunt realizate pe linii proprii de producţie. Iar pentru România produsele sunt aduse din depozitul firmei din Letonia, de la Riga.

Invenția magazinelor outlet îi este atribuită în mare parte lui Harold Alfond, cel care a înfiinţat o firmă în care producea încălțăminte: Dexter Shoe Company. În timp, sistemul s-a dezvoltat şi în online iar Faberlic România a implementat în ţara noastră modelul de outlet cosmetice, Mai exact, firma se bazează pe vânzarea directă, de la producător, a propriilor produse.

Sistemul outlet – istoric

Magazinele outlet au apărut pentru prima dată la începutul anilor 1930 în partea de Est a Statelor Unite. Pentru început magazinele ce erau deţinute de fabrici ofereau spre vânzare excesul de stocuri sau produsele cu anumite defecte de fabricaţie. Totul era vândut la preţ de producător sau cu reduceri în cazul produselor cu anumite defecte. Pentru început vânzarea se realiza cu proprii angajaţi. În timp aceste vânzări directe au fost realizate cu angajaţi sezonieri sau din exteriorul fabricii. În 1936, Anderson-Little (o firmă de îmbrăcăminte pentru bărbaţi) şi-a deschis un magazin outlet independent de fabrica existentă. Până la începutul anilor 1970 scopul acestui magazin outlet a fost acela de a vinde producţia în exces sau produsele cu defecte de fabricaţie.

În 1974, Vanity Fair a deschis primul magazin complex pe sistem outlet in Reading, Pennsylvania. Până în anii 1980 şi 1990 acest magazin outlet s-a dezvoltat rapid şi sistemul a câştigat în popularitate pe teritoriul SUA. Treptat, aceste magazine s-au dezvoltat în primele mall-uri pe sistem outlet.

Outlet cosmetice

Mall-urile outlet nu aparţin exclusiv unui fenomen american de vânzări directe. Astfel de magazine outlet s-au dezvoltat în Canada unde Dixie Outlet Mall datează de la începutul anilor 1980. Tot în canada, sistemul de vânzări directe amintit a fost urmat de magazinele outlet Mills în 1999 şi de Toronto Premium Outlets în 2013. În Europa acest sistem de vânzări directe de către producător a apărut spre finalul anilor 1990. În mod similar sistemul outlet a apărut şi în Japonia în aceeaşi perioadă de timp.

Outlet cosmetice Faberlic

Începând cu secolul XXI, sistemul de vânzări directe a fost dezvoltat şi pe internet. Vânzarea directă online devine astfel, treptat, un sistem la care apelează cei mai mulţi dintre producători. În urmă cu peste 20 de ani, Faberlic a început să-şi vândă produsele în mod direct, prin proprii reprezentanţi. Au susţinut pentru început vânzarea directă, din poartă în poartă, prin reprezentanţi proprii. Odată cu trecerea timpului, acest sistem a fost transpus în online. Astfel firma are posibilitatea să îşi vândă direct, cu preş de producător, toate produsele în 42 de ţări, inclusiv România. Vorbim în prezent despre outlet cosmetice Faberlic, un magazin online în care vă puteţi înregistra prin intermediul acestui website.

Diferenţa între outlet şi fabrică

Vorbim în cazul nostru despre un outlet cosmetice. Şi în câteva rânduri o să vă explic diferenţa dintre un magazin outlet (inclusiv online) şi o fabrică cu linii proprii de producţie a cosmeticelor.

În toate outlet-urile de fabrică produsele vândute aparţin unei singure firme. Aşa este şi în cazul Faberlic fie că vorbim de produse cosmetice, parfumuri, accesorii sau îmbrăcăminte. Toate aceste produse le puteţi cumpăra printr-un sitem outlet cosmetice prin intermediul magazinului online. Avantajul pentru producătorii care vând direct popriil produse este că aceştia pot controla şi mai ales reduce preţurile pentru produse. Altfel spus, tot ce se cumpără de la Faberlic din România beneficiază de preţ de producător. Mai mult decât atât, în magazinul online veţi vedea în mod clar stocurile. Astfel, dacă doriţi să cumpăraţi un produs cosmetice sau orice alt item veţi regăsi informaţii despre produsele aflate în stoc.

Din campania 13 pentru anul 2018 Faberlic introduce sistemul de cash-back. Ce înseamnă asta pentru sistemul de vânzări directe? Nu se mai acordă reducerea iniţială faţă de preţul de catalog aşa cum se întâmpla până în august 2018.

Outlet cosmetice cu cash-back

Sistemul de afacere MLM Faberlic România se modifică începând cu luna septembrie 2018. Dacă până în campania 12 pe 2018 firma oferea o reducere directă de 15% care era vizibilă în preţul comenzii finale, acest discount se transformă în cash-back. În termeni colocviali cash-back înseamnă bani pe care îi primiţi înapoi potrivit valorii comenzii făcute. Sau, mai exact, reducerea o primiţi după ce achitaţi comanda pentru următoarele comenzi pe care le veţi face în acest outlet cosmetice online Faberlic.

Altfel spus, spre exemplificare, dacă veţi cumpăra într-o comandă produse de 100 de lei veţi primi în cont 15 de lei după ce achitaţi comanda. Reducerea de 15% acordată – beneficiaţi de ea pentru a scădea valoarea următoarelor comenzi. Pornind tot de la exemplul unei comenzi de 100 de lei, după ce o achitaţi veţi primi în cont 15 de lei. Aceşti bani se scad din comanda următoare. Continuând cu exemplul, dacă în campania următoare – a treia – reveniţi cu o comandă veţi avea o reducere de 20%. Iar pentru a treia comandă ajungeţi la o reducere de 26% faţă de preţul de catalog.

Cash back Faberlic România

Este un sistem unic ce va fi aplicat de Faberlic din septembrie 2018. Un sistem de recompensare valabil atât pentru clienţi cât şi pentru lideri. Dispare fosta reducere de 20% aplicată la fiecare comandă. Apare însă un sistem nou de recompensare: cash back Faberlic. Acest sistem presupune o recompensă în bani pentru fiecare comandă făcută. Bani de care beneficiaţi pentru următoarea comandă, în următoarea campanie. Un sistem unic de recompensare care are ca ţintă mărirea vânzărilor şi încurajarea clienţilor. Pentru fiecare comandă veţi primi bani pe care îi veţi putea folosi în campaniile următoare.

Outlet cosmetice Faberlic
  • Outlet cosmetice
5

Outlet cosmetice Faberlic

Sistemul de afacere MLM Faberlic România se modifică începând cu luna septembrie 2018. Dacă până în campania 12 pe 2018 firma oferea o reducere directă de 15% care era vizibilă în preţul comenzii finale, acest discount se transformă în cash-back. În termeni colocviali cash-back înseamnă bani pe care îi primiţi înapoi potrivit valorii comenzii făcute. Sau, mai exact, reducerea o primiţi după ce achitaţi comanda pentru următoarele comenzi pe care le veţi face în acest outlet cosmetice online Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!