Faberlic: afacere MLM cu 20 de ani vechime

Oferta de produse Faberlic România este unică. Faberlic România reprezintă o firmă de vânzări directe. Produsele Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online. Faberlic România şi-a reluat activitateala noi în ţară odată cu deschiderea unei reprezentanţe la Bucureşti. Faberlic România este o companie de vânzări directe cu depozite în Europa.

Faberlic îşi vinde produsele direct în 42 de ţări, inclusiv România. Cosmeticele Faberlic sunt realizate, dezvoltate şi îmbunătăţite în laboratoarele Faberlic de la Moscova. În România, produsele Faberlic ajung din depozitul companiei de la Riga, din Letonia.

În cei 20 de ani de la înfiinţare, compania a câştigat zeci de premii pentru inovaţiile aduse în cosmetologie.

Cosmeticele pe bază de oxigen au fost perfecţionate de Faberlic. În prezent Faberlic deţine principalele brevete internaţionale pentru produsele cosmetice pe bază de oxigen. Mai jos aveţi toate informaţiile despre acest magazin online de produse cosmetice şi accesorii.

Faberlic ROmania inscriere

Complexul Novaftem Faberlic

Faberlic este o companie producătoare şi distribuitoare de cosmetice. Faberlic a câştigat a premiul Nobel in anul 1998 pentru complexul chimic Novaftem. Firma cu sediul în Rusia a ieșit in evidenta in primul rând prin cosmeticele cu oxigen. Compania s-a dezvoltat, inclusiv în zona detergenților casnici, in zona cosmeticelor de îngrijire si a parfumurilor cu produse recunoscute pe plan internațional.

Majoritatea produselor cosmetice sub marca Faberlic sunt fabricate folosind patentul Aquaftem. Acest produs asigură transferul oxigenului în straturile profunde ale pielii. Aquaftemul activează schimbul de substanțe si regenerarea celulelor, încetinește îmbătrânirea la nivelul pielii.

Inovativul Aquaftem are acţiune antialergica, antiinflamatorie si analgezică. Hidratează pielea şi îmbunătățește microcirculația, îndepărtează iritațiile, calmând tenul. Totodată, normalizează procesul de cheratinizare şi creşte parametrii de protecție ai pielii.

Aquaftemul mărește capacitatea de absorbție a epidermei.

Faberlic: o firmă cu 20 de ani de experienţă

Faberlic s-a înfiinţat în 1997 ca firmă de vânzări directe. Un an mai târziu a fost lansată prima linie de cosmetice pe bază de oxigen. În 2001 a fost lansată prima campanie de promovare ceea ce a avut ca rezultat mărirea numărului de consultanți. În anul 2005 compania s-a extins în alte 15 ţări intrând în clasamentul celor mai importante firme de vânzări directe din lume. În 2007, în urma cercetărilor în cosmetică, compania a inovat Novaftem-O2. Acesta este un complex ce a revoluţionat cosmetologia. În anii 2011 şi 2012 Faberlic şi-a consolidat poziţia prin noi inovări în industria cosmetică.

Pareri despre Faberlic Romania

Premii şi distincţii Faberlic

Faberlic vine in România împreuna cu un palmares impresionant. Peste 40 de premii si distincții internaţionale au impus compania ca firmă de succes. Rezultate atât pe piața de cosmetice cât şi pe ceaa produselor de curățenie din Europa şi din lume. Între aceste premii se numără un Nobel pentru complexul chimic Novaftem. Premiile obţinute de Faberlic au fost primite pentru inovaţii în cosmetologie, pentru produsele cosmetice pe bază de oxigen dar şi pentru parfumurile create special pentru această companie de specialişti francezi.

Afacere Faberlic România

Magazinul online Faberlic

Magazinul online Faberlic România este permanent la dispoziţia clienţilor şi consultanților. În magazinul online sunt peste 6.000 de produse. Pe lângă cosmetice, produse pentru îngrijire, produse de igienă şi de întreţinere, parfumuri, magazinul online are şi haine. În oferta online găsiţi şi lenjerie intimă pentru bărbaţi şi femei. O gamă complexă şi bogată de produse care pot fi accesate din magazinul online după ce vă activaţi contul.

Tot pe www.faberlic.com aveţi la dispoziţie şi un „cabinet personal” cu informaţii importante pentru clienţi dar mai ales pentru coordonatori. Clienţii pot afla, după ce se autentifică în contul www.faberlic.com, câte puncte bonus au acumulat, care sunt ofertele campaniei.

Clienţii Faberlic România pot lansa comenzi şi coşul de cumpărături are o secţiune specială în magazinul online. În pasul doi al comenzilor găsiţi pagina de promoţii de unde puteţi alege şi pune în coş cadouri sau produse la preţuri aflate la promoţii speciale în campania în curs. Tot în pagina de promoţii a magazinului online puteţi găsi şi ofertele ce pot fi accesate cu anumite cupoane de reducere.

Pentru consultanţi, magazinul online www.faberlic.com pune la dispoziţie un adevărat birou virtual. În „cabinetul personal” consultanţii găsesc date complete despre propria reţea de clienţi şi reprezentanţi, despre punctele acumulate şi despre câştiguri. O zonă dedicată a cabinetului personal din magazinul online Faberlic este reprezentată de rapoarte. Acolo aveţi informaţii complete despre propria structură de clienţi şi consultanţi.

MLM Romania Faberlic

Catalogul Faberlic în română

Catalogul este publicat şi în limba română. Un catalog Faberlic este editat pentru fiecare campanie. Într-un an sunt 18 campanii. Fiecare catalog conţine promoţiile şi ofertele pentru campania pentru care a fost publicat. În broşura în română sunt prezentate produsele din magazinul online care sunt la preţuri speciale sau la oferte. Magazinul online cuprinde peste 6.000 de produse. Dar în catalogul de campanie sunt prezentate produsele care se află la promoţii sau produsele noi ale companiei.

Un catalog Faberlic are aproximativ 300 de pagini cu sute de produse. În catalog găsiţi atât produse cosmetice cât şi accesorii şi haine. Fiecare campanie are prorpia broşură de promovare şi prezentare. Un catalog gratuit primiţi de la mentorul în reţeaua căruia v-aţi înscris. Primiţi după activarea contului un singur catalog care vă este trimis personal de consultantul sau liderul în reţeaua căruia vă activaţi contul.

Sunt două etape distincte pe care trebuie să le parcurgeţi pentru a primi catalogul gratuit Faberlic. În prima etapă trebuie să completaţi formularul de înregistrare cu date corecte. Apoi, în a doua etapă, să vă activaţi contul cu informaţiile primite pe telefonul mobil şi pe adresa de email folosite la inscriere.

Faberlic Romania afacerea MLM

Câştiguri cu MLM Faberlic

Reducerea pentru clienții si reprezentanții cu cont activat se calculează simplu. Pentru clienții cu cont activat discountul este de 20%. Spre exemplu, daca veți cumpăra din catalogul Faberlic produse de 200 lei veți plăti doar 160 de lei. La aceasta suma se adaugă 12 lei pentru curierul rapid (indiferent de greutatea coletului). Avantajele sunt mai mari pe măsura ce valoarea comenzii creşte. În plus, la fiecare comanda de un anumit plafon, veți câștiga ca bonus în următoarea comanda produse gratuite.

Din campania 18 pe 2017 Faberlic a introdus şi oferta ce oferă posibilitatea de a achiziţiona un produs în locul taxei de livrare. Astfel puteţi cumpăra unul dintre cele trei produse din această ofertă şi nu mai plătişi taxa de transport.

Punctele realizate prin lansarea comenzii se adaugă evoluţiei carierei consultantului. Şi se transformă totodată in puncte din care puteți comanda produse gratuite. Spre exemplu: comandați in valoare de 55 de puncte. Aceste puncte va permit sa ajungeți, sa avansați la senior lider.

Dar cele 55 de puncte cadou pot fi utilizate pentru a cumpăra produse cu puncte. Puteți de aceste puncte sa cumpărați – de exemplu – doua săpunuri lichide si un detergent concentrat. Practic aceste produse le primiți gratis in schimbul punctelor.

 

Lider Faberlic România

Daca ajungeți la nivelul de senior lider – de exemplu – veți beneficia de o „reducere de volum” de 12%. Astfel, din toate sumele cheltuite direct sau de reţeaua liderului acesta primește 12% comision. Spre exemplu: daca împreuna cu reţeaua proprie pe nivelurile 1+2 cheltuiți in total 3.000 lei veți primi un comision de 360 de lei. Comisionul în bani este separat de produsele gratuite. Venitul obţinut este separat de reducerea de 20% sau 26% faţă de prețul de catalog, separat de produsele pe puncte.

Faberlic România are un plan de marketing unic. Afacerea MLM oferă câştiguri nu doar consultanţilor ci şi avantaje clienţilor. Un client poate cumpăra oricând produse din magazinul online beneficiind de cadouri, bonusuri şi reduceri identice cu consultantul. Această dezvoltare îl ajută şi pe consultantul care îşi construieşte propria reţea şi pe baza avantajelor de care beneficiază clienţii.

Faberlic România este o afacere MLM cu câştiguri atât pentru consultanţi cât şi pentru clienţi.

Faberlic România MLM
 • MLM Faberlic România
5

MLM Faberlic România

Despre Faberlic România. Păreri şi informaţii despre MLM Faberlic România. Despre produsele Faberlic vândute în România. Faberlic afacere MLM de succes cu 20 de ani de experienţă.

4 Comments
 1. Reply
  Turkaslan mai 23, 2018 at 7:01 pm

  Vreu sa ma inscriu.

 2. Reply
  costache Georgeta august 5, 2018 at 7:53 am

  Buna, ce valoare (in lei) are un punct?multumesc

  • Reply
   Faberlic august 9, 2018 at 2:32 pm

   Aveti un articol dedicat pe acest website despre punctul Faberlic. Puteti accesa AICI articolul.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!