Utilizare card BONUSUL TĂU Faberlic

În acest articol vă explicăm cum se utilizează cardul Faberlic BONUSUL TĂU. Pentru comenzile făcute până în campania 3 Faberlic, funcţie de valoarea totală a comenzii, aţi primit unul sau mai multe carduri „Bonusul tău” în colet. Toate comenzile de minim 31,99 lei au primit un card bonus Faberlic. Aţi primit mai multe carduri bonus Faberlic dacă aţi avut de mai multe ori aceasta sumă în valoare comenzii. De exemplu, 31,99 lei x 4 = 127,6 lei. Pentru o comandă de minim 127,6 lei făcută până pe 25 februarie veţi primi (conform exemplului) 4 carduri. Cu cât e mai mare comanda, cu atât sunt mai multe carduri și mai multe șanse și de a câștiga promoţii! Cardurile bonus pentru care facem prezentarea pot fi utilizare până pe data din 18.03.2018.

Cum utilizaţi cardul „Bonusul tău” de la Faberlic vă explicăm în acest articol. Explicaţii însoţite şi de un clip video. Dacă veţi urmări clipul video de mai jos veţi înţelege cu ușurință cum se utilizează codul de activare pe care îl aveţi pe spatele cardului. IMPORTANT: pentru a utiliza codul trebuie să fiţi logat(ă) în cabinetul personal. Doar din cabinetul personal vă puteţi activa acest card bonus. Deci înainte de a utiliza cardul şi de a completa codul de activare este necesar să vă logaţi.

Utilizare card Faberlic BONUSUL TĂU

În clipul video de mai sus aveţi explicaţiile necesare. Este o captură video ce vă arată toţi paşii de activare a codului (sau codurilor dacă aveţi mai multe carduri). Reamintim că totul se întâmplă după logare în cabinetul personal. Vă logaţi în contul personal din magazinul online Faberlic. Apoi din dreapta sus daţi click pe „Cabinetul personal”. După ce ajungeţi în cabinetul personal în partea de jos a paginii veţi găsi câmpul unde trebuie introdus codul de activare de pe cardul bonus primit.

cod activare card bonusul tau

Codul de activare îl aveţi pe partea din spate a cardului. Deasupra codului, format doar din cifre, scrie „Cod de activare”. Introduceţi acele cifre în câmpul de activare. Apoi daţi click pe „CONFIRMĂ”. O să vă apară o fereastră în care vi se comunică bonusul obţinut, când şi cum veţi beneficia de el. De exemplu, dacă activaţi codul în campania 3 veţi primi bonusul în campania 4 Faberlic. Veţi regăsi bonusul, produsul aflat la reducere, în pasul doi al comenzii în pagina de promoţii, oferte şi cadouri.

IMPORTANT: puteţi utiliza acest card BONUSUL TĂU până pe data de 18 martie 2018.

Cadouri şi premii prin codul de activare

Pe lângă ofertele pe care le veţi primi prin activarea contului veţi avea şansa de a câştiga unul dintre cadouri. Premii mari ce sunt dedicate celor care îşi activează cardul „bonusul tău Faberlic”.

Sistemul informatic al magazinului online Faberlic va împărți premiile principale între cei care activează cardul până în data de 20 martie:
– 3 călătorii în Moscova pentru shopping cu celebrul stilist Aleksand Rogov + ședință foto!
– 30 de uscătoare electrice inovatoarea marca Dyson.
– 300 de seturi „Vivat romantismul” (umbrelă + eșarfă din atlas).
– 3000 de seturi Renata (parfum + ruj).

Utilizare card bonus
 • Utilizare card bonus
5

Utilizare card bonus

În acest articol vă explicăm cum se utilizează cardul Faberlic BONUSUL TĂU. Pentru comenzile făcute până în campania 3 Faberlic, funcţie de valoarea totală a comenzii, aţi primit unul sau mai multe carduri „Bonusul tău” în colet.

2 Comments
 1. Reply
  Sanda aprilie 25, 2018 at 6:08 am

  Buna ziua vreau un catalog.

  • Reply
   Faberlic aprilie 26, 2018 at 10:38 pm

   Catalogul il primiti o singura data de la mentorul in reteaua caruia va inscrieti si va activati contul. Pe acest site gasiti catalogul in curs cat si catalogul viitor Faberlic in format online, pdf si video.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!