Transferul comenzii către serviciul de curierat DPD

Ce semnificaţie are mesajul Faberlic „a fost transferata comanda către serviciul de curierat DPD_Ramburs_Ro”? Este mesajul pe care îl primiţi prin sistemul magazinului online Faberlic la scurt timp după ce întocmiţi o comandă. Dar este foarte important de ştiut că primiţi acest mesaj în momentul în care DPD preia comanda din Letonia, Riga. Acest mesaj nu vă anunţă că veţi primi comanda în ziua respectivă sau în ziua următoare. Prin acest mesaj primiţi informaţia ca Faberlic a predat din depozitul din Riga, Letonia, comanda ce urmează să ajungă la dv. Predarea comenzii de la Faberlic către DPD curier. Comanda dv. parcurge până la Bucureşti 2300 de kilometri.

Din momentul în care comanda este preluată de firma de curierat DPD aceasta urmează să ajungă din Letonia în Bucureşti. Este prima etapa a transportului comenzii. După ce ajung toate comenzile în ţară acestea sunt redirecţionate către consultanţi şi clienţi. Aveţi la dispoziţie pe acest website graficul transporturilor Faberlic din Letonia. Taxa de livrare Faberlic include atât costurile de transport din Letonia în România cât şi pe teritoriul României până la uşa dv.

Transferul comenzii către DPD Ro

După ce întocmiţi comanda Faberlic o ambalează. Apoi o predă firmei de curierat DPD. Dacă aţi optat pentru opţiunea de plată ramburs veţi primi acest mesaj: „a fost transferata comanda catre serviciul de curierat DPD_Ramburs_Ro”. Din ziua în care primiţi acest mesaj comanda va ajunge la dv. în aproximativ 5-7 zile lucrătoare. Pentru a primi mai repede comanda Faberlic consultaţi graficul trasnporturilor din Letonia în România. Găsiţi acest grafic pe pagina de noutăţi Faberlic România de pe acest website.

comanda Faberlic DPD curier

Ce este important de ştiut: mesajul de preluare a comenzii de către DPD marchează transferul coletului către curier în Letonia. Din momentul preluării comenzii din Riga, capitala Letoniei, şi până în Bucureşti comanda parcurge peste 2.300 de kilometri. Apoi, fiecare colet este retrimis de la „comandamentul” DPD Bucureşti către fiecare localitate unde există sediu DPD. Apoi, din acea localitate, curierul DPD vă aduce comanda la uşă.

Într-un „tur de forţă” comanda dv. parcurge mii de kilometri. Acesta este şi motivul pentru care taxa de livrare este de 16 lei. Această taxă de livrare include toţi aceşti kilometri parcurşi. Într-o săptămână sunt două transporturi din Letonia spre România. Consultaţi graficul de comenzi de pe acest website pentru a vă coordona comanda cu ziua plecării coletelor din Letonia spre România.

3 Comments
 1. Reply
  Daniel Dinca aprilie 18, 2018 at 4:22 pm

  Sunt de acord ca este un drum lung totuși se pot face imbunatatiri cum ar fi sa transmiteti odată cu mesajul standard si AWB asa poate fi urmarita comanda. Suportul tehnic e deficitar am o întrebare de 3 zile si nu am încă un răspuns privitor la o comanda plecata din data de 3 aprilie.

  • Reply
   Faberlic aprilie 19, 2018 at 8:16 pm

   Va rog sa nu confundati magazinul online Faberlic cu acest website ce apartine unui dorector Faberlic in Romania. Ce pot sa va spun este ca pe acest website ma straduiesc sa aveti la indemana cele mai importante informatii: grafic transport, catalog in curs si viitor, ofertele actualizate si cat mai multe explicatii. Nu trageti in pianist. Eu am venit cu informatii care sper sa va fie de ajutor despre ruta si transportul comenzii. Si acest articol a fost postat la mine pe site tocmai pentru ca a explica textul mesajului pe care il primiti la preluarea comenzii de catre DPD. Deci eu nu am facut altceva decat sa completez cu o informatie utila in spatiul online, pentru structura mea, ce inseamna preluarea transportului de catre DPD. Sper sa reveniti pe acest website pentru informatiile de calitate, actualizate.

 2. Reply
  Florentina Maliarciuc aprilie 20, 2018 at 8:27 am

  Asa este e am facut pentru prima data comanda la Faberlic si chear ma ajutat foarte mult informatile despre livrare. Va Multumesc. De cand am pus comanda tot cu ochii pe telefon am fost cand o sa sune sa preau comanda dar acum am inteles ca e foarte departe de unde vine o zi buna Multumesc pentru Informati.

  • Reply
   Faberlic aprilie 20, 2018 at 9:25 am

   Ne bucuram ca acest website va este de ajutor. Va asteptam sa reveniti pentru informatii despre Faberlic. Nu uitati ca aici gasiti catalogul Faberlic in format pentru orice dispozitiv.

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!