Faberlic România: seturi cadou

Catalogul Faberlic în limba română include mai multe seturi de produse. Începând cu Catalogul Faberlic C17 sunt prezentate mai multe seturi cadou. Oferta Faberlic include seturi cadou atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Aceste produse – cele mai multe noi – au fost introduse în ofertă pentru Sărbătorile de iarnă. Sunt produse cosmetice la preţuri speciale. Puteţi alege dintre aceste seturi pentru cadourile pe care le puteţi pune sub bradul de Crăciun. Seturile promovate în această perioadă vor rămâne în oferta Faberlic şi vor fi accesibile şi în campaniile următoare. În catalogul 17 Faberlic cele mai multe dintre aceste produse sunt ambalate unitar.

Seturile cadou Faberlic pot fi cumpărate la preţuri speciale în perioada campaniilor 17 şi 18. La aceste reduceri de catalog Faberlic se adaugă la finalul comenzii discountul de 20% pentru toate comenzile de minim 80 de lei.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic set cadou „Donna Felice”

Аrticol: 3095.

  • Apă de parfum pentru femei „Donna Felice”, 50 ml
  • Gel de duș parfumat „Donna Felice”, 150 ml.

Set Donna Felice FaberlicApa de parfum pentru femei face parte din categoria parfumurilor citrice, lemnoase. Parfumul spumos, plin de viață, „Donna Felice” te duce în pădurea de portocali care acoperă întreg malul sicilian, astfel încât, privită din partea mării, întreaga insulă pare a fi de aur. Răcoroasele note de vârf de citrice trec în motive florale romantice de fleurs d’orange, lăcrămioare și trandafiri.

Vetiverul, arborele de tec și acordurile din ambră și mosc, din notele de bază, lasă în urmă o liniște dulcie. Parfumul colorează fiece zi în nuanțe solare și creează o gamă întreagă de emoții pozitive.

Gelul de duș parfumat imită compoziția parfumului, prelungind-o și intensificând-o.

Seturi cadou cosmetice

Faberlic set pentru îngrijirea mânilor

Аrticol: 2029
Faberlic set creme cadouFie că sunteți la serviciu sau acasă, în bucătărie sau grădină – mâinile sunt ocupate cu munca de zi cu zi. Ele merită cu siguranță îngrijire și atenție! Noul complex de îngrijire pentru mâini Grand Prix Hand, vă va menține mâinile într-o stre perfectă. Dacă din cauza programului încărcat, nu aveți timp să faceți o vizită la salonul de manichiură, atunci acasă, văputeți permite câteva minute pentru o îngrijire- express.

Pasul 1: Gel pentru mâini Peeling chimic, este o alternativă modernă pentru o băiță clasică pentru mâini, catifelează pielea, exfoliază delicat celule moarte și toată murdăria de pe suprafață.

Pasul 2: Scrub pentru mâini, Exfoliere delicată, îndepărtează resturile de peeling chimic. Soluția lustruiește perfect pielea, lăsând- o netedă, catifelată și mătăsoasă. Iar parfumul rafinat, transformă procedura într-un SPA-ritual de LUX

Pasul 3: Crema de mâini Liquid Glowe încheie procedura de îngrijire: textura bogată. hidratează și hrănește pielea. Precum o mănușă invizibilă, învăluie mâinile, oferind confort și protecție.

Mode de utilizare

Pasul 1: Gel pentru mâini „Peeling chimic»

Aplicati gelul pe pielea umedă curată. Așteptați 7-10 minute.
Dacă mâinile sunt foarte murdare, atunci lăsați gelul 15-20 de minute.
Se clătește cu apă caldă.

Pasul 2: Scrub pentru mâini „Exfoliere delicată”

Aplicați scrub-ul pe mâini.
Maseaza delicat, câteva minute, nu uitați să acordați o atenție mare la degetelor și cuticulor.
Se clătește cu apă caldă.

Pasul 3: Cremă de mâini „Liquid Glove“

Aplicați crema pe piele.
Bucurați-vă de delicatețea și sensibilitatea pielii.
Crema poate fi folosită pe cont propriu, în afara programului, în orice moment al zilei.

Faberlic cadouri

Seturile cadou Faberlic pot fi găsite în magazinul online utilizând codul articolului. Periodic Faberlic lansează noi seturi de produse ambalate unitar. Puteţi găsi şi seturi de produse Faberlic (câte doua sau trei) la preţuri speciale. Important: promoţiile Faberlic le regăsiţi în pasul doi al comenzii. Astfel, dacă în catalog două sau mai multe produse sunt împreună la preţ special le adăugaţi mai întâi în coşul de cumpărături. Apoi, în pasul doi al comenzii, veţi vedea preţurile cu reducere şi produsele cu o culoare specială.

Catalogul Faberlic este publicat la interval de trei săptămâni. Excepţie fac campaniile speciale de doar două săptămâni. Seturile cadou Faberlic sunt publicate periodic cu reducere în catalogul nou.

Faberlic seturi cadou
  • Faberlic seturi cadou
5

Seturi cadou Faberlic

Catalogul Faberlic include şi seturi de produse. Deseori aceste seturi sunt ambalate unitar şi pot fi o bună soluţie de cadou. Faberlic este o firmă cu sediul la Moscova ce are propriile laboratoare de cercetare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!