Setare limba română pentru www.faberlic.com

Articol cu explicaţii Faberlic pentru setarea limbii române. Magazinul online Faberlic cum se setează limba română. Pentru setare limba română a site-ului faberlic.com urmăriţi clipul video din acest articol. În mai puţin de 40 de secunde veţi vedea urmărind tutorialul video cum se setează limba română şi apoi ţara România pentru magazinul online Faberlic. Trebuie să realizaţi ambele modifică pentru a avea integral site-ul Faberlic în limba română.

Faberlic ROmania inscriere

Website-ul faberlic.com este setat iniţial în limba rusă. De obicei magazinul online detectează ţara din care este accesat şi se transformă singur în limba română. Deseori însă este necesar să setaţi site-ul faberlic.com manual pentru limba română şi pentru ţara România. Faberlic îşi vinde produsele prin magazinul online în 42 de ţări. Din acest motiv website-ul este setat iniţial pe limba rusă şi foarte multe dintre informaţiile de promovare sunt tot în limba rusă.

Faberlic.com setare limba română

Pe acest website am mai scris despre activarea contului Faberlic dar şi despre setarea magayinului Faberlic.com în limba română. Pentru a vă activa contul dar şi pentru a face comenzi primul pas este stabilirea limbii române pentru magazinul online Faberlic.

Clipul video durează mai puţin de 40 de secunde şi vă explică paşii pentru setarea site-ului faberlic.com în limba română. Mai întâi este necesar să stabiliţi limba română. APoi din aceeaşi zonă din stânga sus să setaţi şi ţara România. Totul se realizează simplu iar clipul video are explicaţii scrise ce însoţesc prezentarea.

Vor rămâne porţiuni ale site-ului de bază în limba rusă. Sunt zone care nu se traduc odată cu setarea limbii române. Dar meniul, majoritatea produselor, explicaţiile şi informaţiile se vor seta pentru site-ul www.faberlic.com în limba română.

Comanda Faberlic se poate realiza doar din magazinul online www.faberlic.com. Din acest motiv este necesar să setaţi site-ul faberlic.com în limba română.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*