Produs nou Faberlic: set 5 parfumuri miniatura de 7 ml

Faberlic set cu 5 parfumuri de 7 ml. Cinci parfumuri Faberlic cu un total de 35 ml, parfumuri ce pot fi cumpărate şi din România. Parfumurile Faberlic în miniatură sunt ambalate unitar, într-o cutie de cadou. Produs nou Faberlic despre care aflaţi toate informaţiile din acest articol. Beneficiaţi de un discount de 20% pentru acest set de parfumuri dacă le adăugaţi într-o comandă de minim 80 de lei. 5 parfumuri Faberlic pentru femei cu preţ de lansare de 72 de lei pe care le puteţi cumpăra cu doar 56 de lei. Cod produs pentru setul de parfumuri Faberlic mini: 3194.

Dacă adăugaţi şi oferta Faberlic de înlocuire a taxei de livrare cu achiziţia unui produs veţi avea satisfacţia unei afaceri reuşite. Pentru a avea acces la ofertele Faberlic daţi click pe bannerul de mai jos şi completaţi formularul de înregistrare. Apoi veţi primi datele pentru activarea contului. Dacă vă activaţi contul Faberlic vă trimitem acasă un catalog gratuit cu produsele acestei firme. Catalogul Faberlic are peste 300 de pagini, cu o ofertă bogată de produse, inclusiv haine şi genţi.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic parfumuri în miniatură

Parfumuri miniatura FaberlicParfumurile în miniatură, pline de feminitate, într-un ambalaj elegant pot deveni cadoul perfect pentru cea mai importantă noapte a anului. Proaspete, gurmande, fine și puternice: alege parfumul în funcție de ocazie și starea de spirit. Acest set de parfumuri oferă mai multe posibilităţi de alegere ce pot fi aplicate individual sau combinate.

Setul cadou „Collection des miniatures” pentru femei, colecția conține flacoane de apă de parfum în miniatură 5 x 7 ml:

  • Beauty Café Caprice;
  • Pont d’Or;
  • Pour Toujours;
  • O Feerique Emotionelle;
  • Bouquet de Jardin;

Parfumurile Faberlic sunt realizate de renumiţi parfumieri francezi. Toate parfumurile Faberlic îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate. Firma Faberlic îşi dezvoltă produsele cosmetice în propriile laboratoare de la Moscova. Faberlic este o firmă de vânzări directe şi, din acest motiv, produsele comercializate de această firmă nu pot fi cumpărate din magazine. Toate produsele pot fi cumpărate din magazinul online Faberlic.

Set parfumuri miniatura
  • Set parfumuri miniatura
5

Set parfumuri Faberlic

Set cu 5 parfumuri in miiatura Faberlic. Setul cadou „Collection des Miniatures” pentru femei de la Faberlic, colecția conține flacoane de apă de parfum în miniatură 5 x 7 ml.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!