Creme-ser pentru pielea din jurul ochilor

Ser pentru ochi din oferta Faberlic România. Ser pentru pielea din jurul ochilor cu esenţe naturale de hamei, cătină, aloe vera, mure, ciuboţica cucului sau merişoare. Cosmetice pentru pielea din jurul ochilor dedicate acestei îngrijiri. Pielea din jurul ochilor are nevoide de îngrijire specială, separată. De produse cosmetice dedicate îngrijirii şi întreţinerii pielii din jurul ochilor. Oferta din magazinul online Faberlic este disponibilă şi în România, cu peste 6000 de produse cosmetice.

Pielea din jurul ochilor este o preocupare importantă pentru majoritatea femeilor, în special pentru cele cu ten matur sau îmbătrânit prematur. Odată ce sărim de 30 de ani, parcă devenim mai atente la tot ce înseamnă cosmetice de îngrijire. În primul rând, cremele de ochi mențin pielea din jurul ochilor hidratata. În aceeaşi categorie de produse includem şi serurile pentru ochi.

Faberlic ROmania inscriere

Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire decât restul feţei, fiind mult mai sensibilă la chimicale, raze UV si mediul înconjurător. De asemenea, aceasta se subțiază mult mai repede, pierzându-şi elasticitatea. De aceea, pielea din jurul ochilor arată prima semnele de îmbătrânire. Prin urmare, conturul ochilor are nevoie de mult mai multa atenție şi îngrijire speciala. Pentru a întâmpina aceste evoluții inerente vă propunem o soluţie: seruri pentru ochi din oferta Faberlic România.

Ser pentru ochi cu aloe vera şi mure

Ser pentru ochi cu aloe veraSer pentru ochi ce face parte din gama „Hidratare și Protecție”, din seria Botanica. Cremă ser pentru ochi cu extracte de aloe vera și mure, ideal pentru îngrijirea pielii. Aloe Vera are un efect puternic de hidratare, iar extractul de mură – o sursă de vitamine și bioflavonoide, cu un efect antioxidant.

Acest ser pentru ochi are codul de articol în magazinul online Faberlic 0704. Preţ ser pentru ochi 9,49 lei, preţ de catalog Faberlic. Valabilitate pentru acest produs: 18 luni de la data fabricaţiei.

Phyto-Serum-ul din gama „Hidratare și Protecție”, hidratează pielea delicată din jurul ochilor, ajută la reducerea semnelor de oboseală.

Ser pentru pielea din jurului ochilor cu merişoare şi ciuboţica cucului

Ser pentru ochi cu merisoare si ciubotica cuculuiFito ser pentru pielea din jurul ochilor inclus în linia „Tonus şi energie” din seria „Botanica”. Ser pentru ochi cu extract de merişoare şii ciuboţica cucului. Ser pentru pielea din jurul ochilor perfect pentru îngrijirea pielii normale şi mixte de peste 30 ani.

Acest ser pentru ochi are codul de articol 0708. Preţ ser pentru pielea din jurul ochilor 9,49 lei, preţ de catalog Faberlic. Valabilitate 18 luni de la fabricare (data e înscrisă pe ambalaj).

Merişorul este o sursă de vitamine şi antioxidanti ce încetineşte îmbătrânirea pielii din jurul ochilor. Cioboţica cucului conţine acizi graşi esenţiali ce ajută la regenerarea şi prevenirea îmbătrânirii pielii din jurul ochilor. Serul hidratează şi tonifiază pielea.

Fito ser pentru ochi cu hamei şi cătină

Ser pentru pielea din jurul ochilorFito ser pentru pielea din jurul ochilor cu hamei şi cătină din linia „Lifting și hrănire” din seria „Botanica” de la Faberlic. Extractele de hamei și cătină sunt perfecte pentru îngrijirea pielii mature normale și uscate de peste 50 ani. Hameiul este o sursă de flavonoide și fitoestrogeni ce au o acțiune biostimulatoare. Ser pentru ochi ce redă elesticitatea pielii, ajută la netezirea ridurilor. Cătina este bogată în carotenoide și vitamine, hrănește intens, înmoaie și regenerează pielea.

Ser pentru ochi ce are codul de produs în magazinul online Faberlic România 0764. Preţ ser pentru ochi 9.49 lei. Este preţul de catalog Faberlic la care beneficiaţi de reducere de 20% pentru comenzi mai mari de 80 de lei.

Fito serul pentru pielea din jurul ochilor îngrijește pielea, hrănește și îi redă fermitatea. Serul încetinește procesul de îmbătrânire și ajută la netezirea ridurilor mici și a celor mai adânci ale pielii din jurul ochilor.

Pielea din jurul ochilor: sfaturi

Pielea din jurul ochilorSerurile pentru oci au rolul lor determinat pentru pielea din jurul ochilor. Însă modul de viaţă afectează foarte mult pielea din jurul ochilor. Aşa cum aminteam: primele semne de îmbătrânire apar la pielea din jurul ochilor. Şi, pentru o soluţie cât mai completă, vă oferim câteva sfaturi. Pe care dacă le urmaţi veţi ajuta la menţinerea şi întreţinerea pielii din jurul ochilor.

 • Alegeţi produse special create pentru conturul ochilor şi evitaţi întotdeauna sa folosiţi produse dure pentru zona sensibila din jurul ochilor.
 • Aplicaţi în fiecare zi o crema pentru conturul ochilor potrivită tipului de ten pentru a proteja şi menține aspectul tânăr.
 • Ser pentru ochi: are un rol determinant pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor.
 • Folosiţi dischete demachiante din bumbac pentru îndepărtarea machiajului ochilor şi evitaţi mișcări agresive de curățare a ochilor.
 • Purtaţi ochelari de soare pentru a vă proteja atât ochii cât şi pielea din jurul ochilor de razele soarelui.
 • Consumaţi intre 8 şi 10 pahare de apă de 250 ml pe zi pentru a menține elasticitatea pielii.
 • Beţi suc natural din țelina, lămâie, spanac si castravete pentru a vă încarcă corpul cu vitamine, minerale si enzime, dar şi pentru a reduce apariția pungilor de sub ochi.
 • Încercaţi să reduceţi cantitatea de sare consumată. Consumul excesiv de sare poate duce la retenția de apă şi la apariția pungilor de sub ochi.
  Odihă din plin. Prea puține ore de somn pot da pielii un aspect costeliv.
 • Tineţi capul ridicat când dormiţi. Încercați să dormiţi pe spate si adaugaţi încă o pernă sub cap pentru a drena fluidul care se aduna sub ochi.

Îngrijirea pielii din jurul ochilor

Toate aceste sfaturi, odată urmate, ajută la întreţinerea pielii din jurul ochilor. Aşa cum aţi constatat, printre aceste „poveţe” se află şi utilizarea produselor cosmetice de îngrijrie. Printre acestea: ser pentru pielea din jurul ochilor. Şi Faberlic vă oferă aceste produse cosmetice pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor la o calitate şi preţ speciale.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!