Seruri pentru faţă cu celule stem şi acţiune intensivă

Ser pentru faţă cu acţiune intensivă şi ser pentru faţă cu celule stem de la Faberlic România. Ser de faţă cu efect de lifting. Şi un ser pentru faţă cu celule stem şi complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem-O2. Novaftem este un complex inventat, inovat şi perfecţionat de Faberlic pentru produsele cosmetice. Pentru importanţa acestui complex pentru cosmetologie, cercetătorii firmei Faberlic au primit premiul Nobel. Cele două seruri pentru faţă fac parte din linii distincte de produse cosmetice: Beauty Lab şi Garderica. Sunt două game de cosmetice pentru îngrijire şi întreţinere disponibile şi în România prin magazinul online Faberlic.

Ser pentru faţă cu acţiune intensivă şi ser pentru faţă cu celule stem: două produse ce impun firma de cosmetice Faberlic. Vom vorbi în acest articol atât despre serul pentru faţă, în general, cât şi despre cele două produse cosmetice de îngrijire şi întreţinere. Pentru aceste seruri sunt folosite ingrediente naturale. Este vorba de uleiuri esenţiale recomandate şi în reţetele pentru tratamente cosmetice. Ser pentru faţă cu celule stem, conţine uleiuri de macadamia, de shea şi de susan. Serul pentru ten cu celule stem conţine celulele stem din tulpină de gardenică ce stimulează sinteza de colagen.

Faberlic ROmania inscriere

Uleiul de shea

Ser pentru tenUleiul de shea se extrage din fructul arborelui african de Shea (Vitellaria paradoxa). Bogat în acizi grași esențiali și totodată un antioxidant natural, uleiul de Shea prezintă o capacitate deosebită de hidratare a pielii și stimulează în același timp procesul de regenerare celulară. Acest unt vegetal îți poate fi oferi zilnic ajutor în ritualul de îngrijire al pielii sau părului. Tot ce trebuie să faci este să îl combini cu diverse uleiuri de aromaterapie sau vegetale, în funcţie de efect pe care ți-l dorești. Ceea ce face şi Faberlic în laboratoarele sale unde a fost create serul pentru pentru faţă cu acţiune intensivă şi serul pentru faţă cu celule stem.

Uleiul de Shea hrănește pielea cu vitaminele A, E și F. Vitaminele A și F contribuie la menținerea sănătății pielii, ajutând-o să rămână fină și sănătoasă. Aceste vitamine fac minuni pentru persoanele a căror piele a fost afectată de expunerile repetate la soare, reușind să estompeze petele astfel apărute. De asemenea, uleiul de Shea este foarte benefic pentru ten, acționând asupra ridurilor și liniilor pregnante care apar, de regulă, pe frunte sau în zona gurii.

Uleiul de macadamia

Uleiul de macadamia este nutritiv, emolient şi acţionează pentru refacerea integrităţii cutanate. Uleiul de macadamia este recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor şi restructurarea pielii degradate. Penetrant, este rapid absorbit de piele și nu lasă peliculă grasă.

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi graşi esenţiali, este o bogată sursă de acid palmitoleic, astfel ajută la întârzierea îmbătrânirii pielii, acţionează la nivel celular pentru refacerea integrităţii cutanate. Este un ulei cu o absorbţie rapidă, hrănitor, calmant şi o bună bază pentru felurite preparate cosmetice de îngrijire a pielii și părului.

Uleiul de susan iți face pielea mai frumoasa si mai sănătoasă: zincul din semințe de susan pot stimula producţia de colagen si face ca pielea sa fie mai elastica si mai neteda. Numeroasele cercetări arată ca zincul este benefic in procesele de reparare a organismului si poate calma arsurile, precum şi alte afecțiuni ale pielii.

Uleiul de susan

Ser natural pentru tenUleiul de susan face pielea mai frumoasa si mai sănătoasă: zincul din semințe de susan poate stimula producţia naturală de colagen şi face ca pielea sa fie mai elastica şi mai netedă. Numeroasele cercetări arată ca zincul este benefic în procesele de reparare a organismului şi poate calma arsurile, precum şi alte afecțiuni ale pielii. Uleiul de susan este recomandat pentru pielea uscată, calmând pielea predispusă la eczeme. Adăugat in cremele de faţă, se poate folosi ca atare, fiind foarte bun pentru zona sensibila din jurul ochilor, prevenind formarea ridurilor.

Celule stem de gardenia

Sub numele de Gardenia se regăsesc peste 60 de specii de arbuşti veşnic verzi, originari din China şi Japonia, dar întâlniţi adesea şi în regiunile tropicale şi subtropicale din Africa, Asia, Indonezia, Malaiezia, Australia şi Oceania. Constituenţii chimici principali ai Gardeniei includ flavonoide (crocin, chlorogenin, gardenin), iridoide, sitrosterol, acid ursolic, manitol, tanin.

Uleiul esenţial de Gardenia are multe proprietăţi de vindecare, inclusiv antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare, astringente, colagoge, febrifuge şi hipotensive. Uleiul esenţial de Gardenia are multe utilizări medicinale. Unele dintre cele mai comune utilizări sunt: tratarea infecţiilor, icter, anxietate, insomnie, coagularea sângelui, reducerea umflăturilor, dezechilibrele menopauzei, infecţii ale vezicii urinare, reducerea tumorilor.

Pentavitin

Pentavitin este un ingredient 100% natural, creat din plante, ce asigură o hidratare imediată şi în profunzime a pielii, generând un rezervor de hidratare pentru ten, ce durează pana la 72 de ore. Este considerat un suport al atragerii si reținerii umidității in piele, secretul lui vine din faptul ca are o structura identica de carbohidrați cu cea a pilelii umane. Conținând grâu pur si o proporție speciala a carbohidraților, este practic cel mai de durata hidratant al pielii existent la ora actuala.

Ser pentru față cu celule stem

Ser pentru fata cu celule stem

Cod 0748

Ser pentru față cu celule stem „Ultranutriție”: reține perfect umiditatea. Serul de faţă crește eficacitatea cremei pentru ten. Rezultat: pielea hidratată, se simte confortabil și are un aspect sănătos, ridurile sunt reduse vizibil. Serul de faţă are o valabilitate de 18 luni de la data fabricaţiei indicată pe ambalaj. Codul de produs în magazinul online Faberlic România este 0748. Preţul de catalog al acestui ser pentru faţă cu celule stem este 43,89 lei.

Complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem-O2 (Aquaftem +DST-H) alimentează cu oxigen straturile adânci ale pielii.

  • Celulele stem din tulpina Garderiei stimulează sinteza de colagen și reduc distrugerea lui protejând pielea de pierderea fermității. Reduc vizibilitatea capilarelor ale pielii. Întărește pereții vaselor de sânge si uniformizează culoarea tenului.
  • Uleiul de Macadamia are un efect de regenerare a pielii, crește elasticitatea ei.
  • Uleiul de Shea are proprietățile puternice antioxidante și regeneratoare.
  • Pantenol-ul are un efect de hidratare și netezire.
  • Uleiul de susan înmoaie, hrănește și ajută la refacerea barierei epidermice.
  • Pentavitin-ul oferă o hidratare de lungă durată, netezește textura pielii și reduce ridurile.

Mod de utilizare ser pentru faţă cu celule stem

Aplicaţi o cantitate mică de ser pe pielea curăţată a feţei. Utilizați serul înainte de aplicarea cremei de zi sau de noapte.

Ser de față cu acțiune intensivă

Ser de fata actiune intensiva

Cod 1039

Serul de față cu acțiune intensivă – produs realizat de Faberlic în colaborare cu cosmetologi francezi. Serul acționează ca un miorelaxant puternic, rapid și de la prima utilizare înlătură cearcănele de sub ochi, nivelează ridurile mimice și întinde conturul feței.

Serul de faţă cu acţiune intensivă conține complexul activ Gatuline Expression pe bază de extract de acmella și Cristalhyal pe bază de acid hialuronic. Produsul poate fi găsit în magazinul online Faberlic România cu codul 1039. Preţul de catalog Faberlic al acestui ser de faţă cu acţiune intensă este de 47,89 lei.

Acțiunea serului începe instant și durează 24 de ore de la utilizare.

Compoziție: Aqua, Alcohol (2,35 % Vol.), Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Acmella Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Parfum, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ci 42090.

Mod de utilizare ser de faţă cu acţiune intensivă

Aplicați o cantitate mica de ser pe pielea curăţată a feţei. Utilizaţi serul de faţă inainte de aplicarea cremei de zi sau de noapte.

Serul pentru faţă cu acţiune intensivă şi serul pentru faţă cu celule stem de la Faberlic au un conţinut ridicat de substanţe active. Iar componentele naturale fac ca efectele acestor produse să fie mai puternice şi mai rapide. Serurile pentru ten conţin formule concentrate care ajută pielea. Incluse în rutina zilnică de îngrijire a tenului, serurile pentru ten eliberează ingrediente benefice precum antioxidanţi, retinoide, peptide şi vitamine.

Similare cu cremele emoliente ambalaj, serurile pentru ten sunt produse lichide pentru tratarea problemelor pielii. Serurile pentru faţă remediază probleme ca deshidratare, îmbătrânirea tenului, diminuează ridurile, întreţin şi întăresc epiderma.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*