Ser pentru creşterea sprâncenelor cu germeni de grâu

Ser creştere sprâncene cu germeni de grâu. Ser creştere sprâncene în mod natural. Serul pentru creşterea şi refacerea sprâncenelor de la Faberlic face parte din linia de produse Expert. Ser creştere sprâncene ce poate fi achiziţionat din magazinul online după înregistrare urmată de activarea contului. Produsele Faberlic pot fi cumpărate cu o reducere de 20% dacă veţi face comenzi ce depăşesc valoarea de 80 de lei.

Ser creştere sprâncene ce stimulează creşterea părului cu proprietăți unice. Serul ajută de asemenea la îndesirea sprâncenelor. Dacă vă pensați des vine în ajutor pentru refacerea rădăcinilor firelor ce formează sprâncenele. Acest produs se găseşte doar în magazinul online Faberlic. Vestea bună este că serul pentru creşterea sprâncenelor poate fi cumpărat şi din România.

Produse cosmetice de calitate de la o firmă cu 20 de ani de experienţă în industria cosmetică.

Faberlic ROmania inscriere

Ser creştere sprâncene

Ser pentru sprancene

cod 1033

Ser creştere sprâncene la maximum posibil. Produsul cosmetic stimulează creşterea şi refacerea folicului sprâncenelor la maximum genetic posibil. Rezultate vizibile în 30 zile. Serul pentru creşterea sprâncenelor reface foliculul pilos deja existent. Serul îngroaşă firul subţiat şi duce lungimea sprâncenelor spre maximul genetic posibil. Efecte care sunt vizibile după ce folosiţi produsul măcar o lună pentru a avea timp de reacţie.

Serul pentru creşterea sprâncenelor de la Faberlic trebuie aplicat de două ori pe zi (dimineaţa şi seara, înainte de culcare). Ser creştere sprâncene ce se aplică cu ajutorul pensulei produsului. Masaţi delicat zona sprâncenelor până la absorbţia completă.

Compoziție: Apa, Glicerina, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Panthenol, Polysorbate 20, Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Sorbate, Aminomethyl Propanediol, Disodium Edta, Chondrus Crispus Extract, Hydrolyzed Wheat Starch, Parfum, Lithothamnium Calcareum Extract, Tropolone.

Tratament sprâncene

Ser care stimulează creșterea sprâncenelor

Ser care stimulează creşterea sprâncenelor cu componente naturale. Mai precis este vorba de germenii de grâu folosit în cosmetică. Serul care stimulează creșterea sprâncenelor de la Faberlic are o valabilitate de 36 de luni. Acest termen de valabilitate depinde de data fabricaţiei care se regăseşte pe produs. Este un termen recomandat fiind vorba de un ser cu proprietăţi de îngrijire şi regenerare.

Serul pentru creșterea sprâncenelor Expert cu molecule ale germenilor de grâu are o formulă inovativă. Produsul stimulează creșterea firelor de păr, previne subțierea și căderea lor. Ser creştere sprâncene ce îmbunătățește intensitatea și culoarea sprâncenelor. Textura serului crează un strat invizibil pe sprâncene care nu interferează aplicarea ulterioară a produselor de cosmetică decorativă.

Datorită conținutului ridicat de aminoacizi moleculele germenelor de grâu întăresc, regenerează și stimulează creșterea părului sprâncenelor.

Complexul activ OLIGOGELINE pe baza algelor marine roșii asigură o hidratare intensă. Complexul ajută creșterea si refacerea structurii de păr. Hidratarea ajută atât firul de păr dar şi rădăcina. Hidratarea ajută şi la refacerea folicului sprâncenelor.

Ca rezultat al aplicării regulate a serului sprâncenele vor deveni mai dese, mai lungi, mai mătăsoase. Ser creştere sprâncene ce este recomandat pentru orice sprâncene. Nu există contraindicaţii pentru utilizarea acestui produs. Excepţie fac problemele de piele sub tratament.

Îngrijire sprâncene

Îngrijirea sprâncenelor

Folosirea îndelungată a produselor cosmetice de machiaj afectează creşterea sprâncenelor. De asemenea poluarea, stresul, viaţa dezordonată influenţează dezvoltarea sprâncenelor. Utilizarea rimelurilor de slabă calitate sau expirate, tuşurile pentru machiaj afectează de asemenea sprâncenele. Adăugăm creioanele dermatograf şi pensarea periodică ce afectează sprâncenele. Din aceste cauze sprâncenele au nevoie periodic de îngrijire. Iar serul pentru creşterea sprâncenelor de la Faberlic este o soluţie. Gama Expert şi Expert Pharma de la Faberlic conţine foarte multe cosmetice inovative, bazate pe molecula de oxigen uşor asimilată de organism.

O femeie care se îngrijeşte are nevoie de sprâncene care să-i pună în evidenţă trăsăturile frumoase. De fapt, totul este pentru frumuseţe. Iar acest ser pentru creşterea sprâncenelor este soluţia potrivită. De sprâncene depinde foarte mult expresia feţei. Fie că alegeţi să purtaţi genele subţiri sau groase, în funcţie de forma feţei, sprâncenele trebuie îngrijite constant. Şi, periodic, este recomandat un tratament pentru creşterea sprâncenelor. Practic, un tratament pentru refacerea sprâncenelor. Sprâncenele trebuie îngrijite constant pentru a se armoniza frumos cu restul trăsăturilor.

Oricât de frumoasă ar fi o femeie, dacă sprâncenele nu sunt îngrijite îşi pierde din farmecul personal. Şi cum experienţa ne-a demonstrat că înfigerea pensetei la nimereală sau cu prea mult elan poate dăuna grav frumuseţii, refacerea şi îngrijirea sprâncenelor este utilă. Pentru că sprâncenele dau personalitate feței datorită liniei estetice. Sprâncenele evidențiază trăsăturile frumoase și pun accent pe ochi, dându-le o anumită expresie.

Preţ ser creştere sprâncene Faberlic

Componentele verificate în laboratoare ale acestui ser de la Faberlic îndeplinesc toate standardele europene de calitate. Faberlic dispune de propriile laboratoare cosmetice. Şi are propriile linii de fabricaţie. Din acest motiv preţurile produselor cosmetice vândute de Faberlic sunt preţuri accesibile. Vorbim despre o firmă de vânzări directe care nu îşi comercializează produsele în magazine. Produsele pot fi cumpărate doar din magazinul online sau de la consultanţi. Însă, în cazul cumpărării produselor de la consultanţi nu veţi beneficia de reducerea de 20% şi va fi necesar să achitaţi şi transportul.

Preţul pentru „ser creştere sprâncene” de la Faberlic este de 23,89 lei. Codul de produs, codul cu care poate fi găsit serul pentru sprâncene în magazinul online este 1033. Preţul produsului este redus cu 20% dacă îl includeţi într-o comandă mai mare de 80 de lei. Important de ştiut: Faberlic România are o ofertă prin care puteţi înlocui taxa de livrare cu achiziţia unui produs. Această ofertă se actualizează periodic. Pentru a afla produsele ce pot înlocui taxa de livrare consultaţi pagina de noutăţi a site-ului nostru. Oferta de înlocuire a costului de transport cu achiziţia unui produs Faberlic este de asemenea condiţionată de o comandă minimă de 80 de lei.

Ser crestere sprancene
  • Ser pentru sprâncene
5

Ser pentru sprâncene Faberlic

Ser creştere sprâncene din gama Expert de la Faberlic. Produs cosmetic pentru îngrijirea şi reparaţia sprâncenelor. Ser pentru stimularea creşterii sprâncenlor din magazinul online Faberlic: prezentare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!