Şampon uscat, şampon fără apă Faberlic România

Şampon uscat sau şampon fără apă din oferta Faberlic România. Şamponul uscat se foloseşte fără apă. Şamponul fără apă se aplică pe părul uscat. După agitarea flaconului se presară şamponul uscat pe rădăcinile părului. Se lasă timp de aproape un minut (40-60 de secunde). Apoi masaţi părul la rădăcini exact ca atunci când vă spălaţi pe cap cu şampon cu apă.

Acest şampon spray spală părul fără apă, absoarbe excesul de sebum şi transpirație, redă părului volumul şi prospeţimea. Da, este un șampon ce nu folosește apa, nu este nevoie de clătire cu apă. Un șampon uscat ce vă ajută în situaţii speciale când aveţi nevoie de un păr curat, un păr cu volum. Acest şampon fără apă neutralizează totodată efectele smogului, fumului şi îndepărtează praful din păr. Şamponul fără apă poate fi utilizat pe toate tipurile de păr.

Faberlic România înscriere

Şampon uscat din seria Expert

şampon uscatUn şampon absolut special. Şamponul uscat poate fi utilizat oricând, oriunde, fără apă, pentru orice tip de păr. Şamponul uscat este conţinut într-un recipient de tip spray. Codul de articol cu care poate fi găsit şamponul uscat în magazinul online Faberlic este 8228. Preţ şampon uscat: 15,89 lei. Acest preţ pentru şamponul fără apă este cel de catalog Faberlic.

Avantaje şampon uscat

  • Curăță rapid părul fără a folosi apă.
  • Redă părului un aspect de prospețime.
  • Înlătură surplusul de grăsime și texturează părul.
  • Comod în călătorii sau la locul de muncă, când nu aveți posibilitatea să vă spălați pe cap.

Utilizare şampon uscat Faberlic

  • Agitați flaconul. Separând șuvițele, presărați șampon uscat pe rădăcinile părului la o distanță 20-30 cm.
  • Așteptați 40–60 de secunde, apoi masați părul la rădăcini, ca atunci când vă spălați pe cap. Lăsaţi şamponul uscat să acţioneze timp de aproximativ 2-3 minute.
  • Pieptănați părul și aranjați-l după cum obișnuiți. Pieptănați părul cu capul în jos pentru mai mult volum.

Şamponul uscat

În ceea ce priveşte îngrijirea părului, șamponul uscat este una dintre cele mai interesante şi utile invenții. Deşi în afara ţării șamponul uscat a ajuns să fie un produs indispensabil pentru multe femei, în România încă nu a ajuns sa fie utilizat la scara larga. Multe persoane încă nu știu ce înseamnă dry shampoo, cum se utilizează şi ce rol are. Șamponul uscat oferă un mod de a reîmprospăta parul fără sa treceţi prin procesul de spălare, clătire, uscare şi aranjare.

Șamponul uscat este o pudră care, odată distribuită pe păr, de obicei dintr-un recipient de tip spray, absoarbe uleiul de pe păr şi scalp, fără sa fie vizibil. Totuși, trebuie sa ţineţi cont de faptul ca șamponul uscat nu înlocuiește o spălare normală ci doar amâna, pentru 1-2 zile, acest ritual de îngrijire. El trebuie folosit doar intre spălări sau pentru a micșora frecvenţa utilizării acestora.

Un sfat important: nu fumaţi în timp ce utilizați șamponul uscat. Conține aerosoli foarte inflamabili, produsul este ţinut în spray sub presiune. Alegeţi însă produse de calitate: şampoane Farmasi cu preţ redus.

Invenție şampon fără apă

Originile șamponului uscat provin din cele mai vechi timpuri, din vremea când, în diferite culturi, se foloseau pudra de argila, faina de orez sau alte produse similare care puteau să absoarbă uleiurile din păr. Șampoanele uscate apărute în ultimii ani nu mai au doar rolul de curățare a parului, ci oferă şi un plus de volum, un miros plăcut al podoabei capilare şi ii redă acesteia strălucirea.

Şamponul uscat a fost perfecţionat însă de NASA. Da, aţi citit bine, şamponul fără apă sau dry shampoo a apărut ca o necesitate. Pentru că în spaţiul cosmic este aproape imposibil pentru cosmonauţi să facă un duş normal. NASA a perfecționat ce era disponibil până în acel moment pentru igiena în spaţiul cosmic. Acolo unde gravitaţia este zero a fost nevoie de şampon special, de pastă de dinţi specială, de săpun special. Şi, pentru că era de dorit să nu fie cu apă, s-a perfecţionat şamponul uscat. Toate aceste produse speciale pentru cosmonauţi includ cu siguranţă şi şamponul uscat, şamponul fără apă.

Recomandări utilizare şampon uscat

Şamponul uscat poate fi utilizat între spălări, în cazul în care părul se îngrașă prea repede sau pentru a înlocui o spălare daca obişnuiţi sa faceţi asta zilnic.
Este o opțiune potrivita pentru vacante scurte. Daca plănuiţi sa petreceţi un weekend la munte sau în afara orașului, puteţi renunţa la împachetatul șamponului clasic, al balsamului, uscătorului de par şi a altor instrumente si produse de styling. Puteţi înlocui acest produse cu recipientul de șampon uscat de la Faberlic. In călătoriile care durează doar două-trei zile, puteţi utiliza cu succes șamponul uscat pentru a vă curăţa părul.

Ca o modalitate de vă reîmprospăta șuvițele după o zi de muncă, înainte de a ieși în oraş seara. Dacă in mod normal aţi avea nevoie de cel puțin o ora pentru a vă pregăti parul pentru o petrecere neașteptată, șamponul uscat vă salvează în doar câteva minute. Acesta absoarbe uleiurile secretate de scalp de-a lungul zilei, care îngreunează firele de par, redându-i volumul şi aspectul îngrijit.

Acelaşi lucru este valabil si in cazul in care după oră de sport de la sală trebuie sa ieșiți în oraş în scurt timp, iar parul şi-a pierdut din volum datorită sebumului si transpirației. Pe lângă absorbirea uleiurilor, șamponul uscat schimbă uşor textura părului, făcându-l să arate sănătos şi voluminos.

Şampon fără apă

Şamponul fără apă este util în foarte multe situaţii. Un şampon uscat vă poate veni în ajutor şi poate fi utilizat pentru orice tip de păr. Şamponul fără apă poate fi cumpărat din magazinul online Faberlic România cu reducere după activarea contului.

Sampon fara apa
  • Sampon fara apa
5

Summary

Acest şampon spray spală părul fără apă, absoarbe excesul de sebum şi transpirație, redă părului volumul şi prospeţimea. Şampon uscat sau şampon fără apă din oferta Faberlic România. Şamponul uscat se foloseşte fără apă.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!