Faberlic România rujuri noi 2018

Rujurile Faberlic sunt deja recunoscute pentru calitatea lor. Faberlic România a prezentat mai multe rujuri ce pot fi cumpărate din magazinul online. Rujurile Faberlic sunt de foarte bună calitate dar au şi ambalaje unice. Pentru fiecare linie de rujuri Faberlic există un tip de ambalaj distinct. De la obişnuitele ambalaje pentru rujuri până la flacoane de ruj cu buton, cu zone transparente. Rujuri Faberlic pentru toate buzunarele de foarte bună calitate.

La început de 2018 Faberlic România vine cu rujuri noi. Două rujuri care au atras atenţia pe care le prezentăm în acest articol. Rujurile Faberlic pot fi cumpărate doar din magazinul online Faberlic după înscriere şi după activarea contului. Contul activat Faberlic vă oferă avantajul de a cumpăra produse cu reducere de 20% faţă de preţul de catalog. De acest discount beneficiază toate comenzile de minim 80 de lai (preţ catalog Faberlic).

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic ruj hidratare absolută

Faberlic ruj hidratareCoduri articole (funcţie de nuanţă) 40080 – 40094, greutate 4 gr.

Rujul „Hidratare absolută” de la Faberlic are 15 nuanţe diferite. Rujurile Faberlic din această gamă oferă totul pentru un machiaj ideal al buzelor dumneavoastră. Rujuri ce conferă luciu delicat, textură mătăsoasă și componente de îngrijire din compoziție.

Uleiurile prețioase – de ricin, de shea și de mango – înmoaie și regenerează pielea de pe buze, făcându-le moi și netede.

Uleiul de ricin înmoaie și hrănește pielea, inclusiv pe cea uscată și sensibilă, contribuie la diminuarea exfolierii și uscăciunii.

Untul de shea înmoaie, hidratează și regenerează pielea.

Uleiul de mango hidratează intensiv și înmoaie pielea, previne apariția ridurilor și are un efect calmant.

Vitamina E este un antioxidant natural, menține blândețea și elasticitatea pielii, vindecă crăpăturile mici de pe buze.

Faberlic ruj „Volum absolut”

Coduri articole (funcţie de nuanţă) 40095 – 40109, greutate 4 gr.

O linie de rujuri Faberlic ce include 15 nuanţe diferite. Datorită texturii moi cremoase Rujul „Volum absolut” se aplică ideal și uniform. Acest ruj asigură buzelor o culoare intensă și volum vizual.

Lanolina vegetală LIPEX L’sens – complex din trigliceride de soia și unt de shea – înmoaie excelent și hrănește buzele, creează o peliculă protectoare, păstrând umezeala și nivelând pielea.

Vitamina E – antioxidant natural cunoscut – vindecă crăpăturile mici de pe buze. Menține blândețea și elasticitatea pielii.

Particulele reflectorizante oferă strălucire buzelor și le crește vizual volumul.

Rujurile Faberlic sunt concepute în laboratoarele proprii ale firmei. Faberlic România vă oferă informaţii despre cele mai bune produse ale firmei cu sediul la Moscova. Şi rujurile Faberlic se numără cu siguranţă printre cele mai bune produse ale magazinului online ce are traducere şi în limba română.

Rujuri Faberlic 2018
  • FAberlic rujuri 2018
5

Faberlic rujuri 2018

Rujuri noi în oferta Faberlic România. Linie de rujuri Faberlic hidratare şi volum. Colecţie de rujuri lansată de Faberlic în 2018.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!