Roller electric ponce şi piatră ponce cu două feţe Faberlic

Roller electric ponce de la Faberlic România. Piatră ponce modernă, electrică. Roller ponce electric la un preţ foarte bun. Îngrijirea tălpilor cu piatră ponce electrică. O soluţie eficientă şi practică pentru îngrijirea tălpilor. Şi Faberlic România aduce produse adaptate cerințelor. O piatră ponce uşor de utilizat. Dar şi un roller electric ponce. Două produse disponibile în magazinul online Faberlic România. Piatra ponce modernă dar şi roler electric ponce.

Faberlic România înscriere

Pentru a putea cumpăra cele două produse Faberlic este necesar să vă activaţi contul în magazinul online. Înscrierea şi apoi activarea contului este absolut gratuită. Nu aveţi obligaţii în urma activării contului Faberlic România. Aveţi însă doar beneficii. Dacă vă înscrieți de pe acest website veţi primi un catalog gratuit acasă prin poştă. În plus primiţi informaţii perioadice despre Faberlic. Şi puteţi cumpăra produsele Faberlic cu reducere de 20% pentru comanda da minim 80 de lei. Pentru comanda mai mare, de 100 de puncte Faberlic, aveţi 26% reducere.

Roller electric Ponce pentru picioare

Roller ponce electricRoller electric ponce cu un preţ special. Produsul poate fi cumpărat din magazinul online Faberlic România cu codul de articol 9595. Preţ roller electric ponce 103,89 lei. Acesta este preţul de catalog Faberlic România. Acest roler ponce vine fără baterii. Necesită două baterii care nu sunt incluse. Produsul este de calitate, de durată.

Compunere roler electric ponce

  • O rezervă abrazivă și o perie pentru curățire.
  • Capătul rotativ, curăță eficient pielea uscată de pe călcâie.
  • Necesită baterii, 2 buc ( nu sunt incluse)

Acest roller ponce are un cap abraziv ce poate fi înlocuit. Găsiţi rezerve tot în magazinul online Faberlic România. Un cap abraziv roller electric ponce este garantat pentru 500 de utilizări. Pentru utilizare zilnică sau săptămânală vă recomandăm să cumpăraţi şi o rezervă de cap abraziv.

Utilizare roller ponce electric

Piatră ponce electricăRollerul electric ponce se foloseşte exclusiv pe zona tălpilor. Este recomandat să îl utilizaţi împreună cu balsam pentru tălpi. Găsiți balsam pentru tălpi în oferta Faberlic România.

După ce faceţi baie sau după ce vă spălaţi pe picioare utilizaţi acest roller electric ponce. Utilizaţi acest roller electirc similar cu utilizarea unei pietre ponce. Puneţi în funcţiune aparatul şi apoi utilizaţi-l pe zona tălpilor. Insistaţi acolo unde pielea este mai groasă. Lăsaţi aparatul să îşi facă treaba. Nu insistaţi acolo unde pielea tălpilor este subţire.

După utilizare roller electric ponce folosiţi un balsam pentru tălpi.

Piatră ponce cu două fețe

Piatră ponce două feţePiatră ponce cu două fețe pentru picioare. O piatră ponce modernă cu două feţe. Piatră ponce dublă. O piatră ponce pentru pedichiură modernă. Găsiţi acest produs în magazinul cosmetic Faberlic România cu codul de articol 9064. Utilizaţi acest cod de produs când întocmiți comanda. Preţ piatră ponce cu două feţe 47,89 lei. La acest preţ beneficiaţi de discount de 20%. Pentru reducere este necesar să includeţi produsul într-o comandă de minim 80 de lei.

Caracteristici piatră ponce cu două feţe

Piatra ponce are două feţe metalice abrazive tratate cu laser. Piatra ponce are mâner din plastic – soluție ideală pentru călcâie.

  • O față ajută la îndepărtarea calozităților și bătăturilor, cealaltă este concepută pentru finisare.
  • Mânerul este prevăzut cu o pilă mică destinată finisării regiunilor greu accesibile.
  • Material: mâner plastic cauciucat, răzătoare – oțel inoxidabil.
  • Dimensiuni piatră ponce cu două feţe: lungime – 22 cm, lățime – 6 cm, grosime – 1 cm.

Oferta de produse Faberlic România este disponibilă exclusiv din magazinul online. După ce vă activaţi contul puteţi comanda produsele Faberlic cu reducere. Discountul de 20% se aplică la comenzi de minim 80 de lei. Activarea contului este absolut gratuită şi nu vă obligă la comenzi.

Piatra Ponce
  • Piatra ponce electrică
5

Piatră ponce electrică

Piatră ponce modernă, electrică. Roller ponce electric la un preţ foarte bun. Îngrijirea tălpilor cu piatră ponce electrică. O soluţie eficientă şi practică pentru îngrijirea tălpilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!