Produse noi în oferta de înlocuire a taxei de livrare

Faberlic România continuă şi în 2018 oferta de înlocuire a taxei de livrare. Puteţi înlocui taxa de livrare Faberlic cu achiziţionarea unui produs. Oferta Faberlic România se actualizează periodic pe măsură ce se epuizează stocurile. Produsul ales în din cele patru disponibile în acest moment înlocuieşte taxa de livrare a comenzii prin curier rapid. Cumpăraţi un produs din cele aflate la ofertă şi la finalul comenzii nu veţi mai avea pe factură taxa de livrare prin curier rapid.

Oferta Faberlic trebuie consultată şi urmaţi paşii necesari. Această ofertă Faberlic este disponibilă doar pentru România. Faberlic îşi vinde produsele prin magazinul online în 42 de ţări. Doar în România este valabilă oferta de înlocuire a taxei de livrare cu achiziţia unui produs. Taxa de livrare Faberlic România este de 12 lei. Această taxă de 12 lei poate fi înlocuită prin cumpărarea unui produs din cele aflate la oferta.

IMPORTANT: oferta de înlocuire a taxei de livrare Faberlic cu cumpărarea unui produs este periodic actualizată. Pentru oferta în curs consultaţi pagina de noutăţi Faberlic AICI.

Oferta Faberlic România actualizată

Începând cu data de 01.01.2018 puteți beneficia de oferta „Livrare gratuită pentru produsele dumneavoastră”! Fiecare client sau consultant Faberlic poate beneficia de livrarea gratuită a produselor la adresa indicată.

Pentru activarea acestei oferte urmaţi următorii paşi:

 1. Alegeți oricare produs din lista de mai jos.
 2. Adăugați produsul în comanda dumneavoastră de bază* (la pasul 1 de întocmire a comenzii, adăugați unul din produsele din ofertă în coșul de cumpărături).

Atenţie: produsul ce înlocuieşte taxa de livarere Faberlic nu apare în pagina de promoţii, în pasul 2 al comenzii, ca toate promoţiile. Produsul ce înlocuieşte taxa de livrare Faberlic trebuie pus în coşul de cumpărături chiar la începutul comenzii.

 1. La confirmarea comenzii (Pasul 3), în coloana „Taxă de transport” va apărea cifra „0”, în loc de „12 lei”.

Lista produselor:

 • Articol 7333 Acoperire de protecție pentru oja-gel „Cel mai bun scenariu” SS 17.83 lei.
 • Articol 5576 Rimel pentru gene ”Volum revoluționar” 12,5 ml – negru 17.19 lei.
 • Articol 0243 Cremă radiantă 50 ml – de zi – AIR STREAM 17.19 lei.
 • Articol 0244 Cremă radiantă 50 ml – de noapte – AIR STREAM 17.19 lei.

Atenție! Pentru a participa în cadrul promoției, e necesar să plasați o comandă în valoare minimă de 80 lei (conform prețurilor pentru Consultanți), apoi selectați produsul dorit pentru a beneficia de taxa de transport 0 lei.

Pentru produsul achiziţionat în locul taxei de livrare Faberlic nu se acordă puncte (0 puncte). Consultanţii nu primesc puncte şi clienţii nu vor achiziţiona puncte cadou pentru portofelul din cabinetul personal. Oferta Faberlic de înlocuire a taxei de livrare cu un produs este actualizată periodic. Veţi găsi pe acest site informaţii în timp util despre actualizarea ofertei ce oferă posibilitatea de înlocuire a taxei de livrare Faberlic cu cumpărarea unui produs.

Produsele ce pot înlocui taxa de livrare

Acoperire de protecție pentru oja-gel cel mai bun scenariu

protectie ojaCod articol 7333, greutate 9 gr. Valabilitate: 30 de luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Stratul protector pentru lacul-gel „Cel Mai Bun Scenariu“, oferă maximum de luciu lacului, culoarea devine voluminoasă și saturată.

 • Formula inovatoare asigură rezistența texturii, până la 7 zile fără chipsuri și abraziuni.
 • Aplicare ușoară și uniformă, datorită unei pensule ergonomice, cu  perii rotunjiți.
 • Distribuire omogenă, pe unghie.
 • Ideal pentru lacul-gel „Cel Mai Bun Scenariu“ (7316-7323).

Rimel pentru gene ”Volum revoluționar” negru

Faberlic rimel geneCod articol 5576, greutate 13 gr. Valabilitate: 3 ani de la data fabricării indicate pe ambalaj.

Rimel ”Volum revoluționar”

 • Datorită formulei inovative rimelul măreşte volumul cu 140% (după rezultatele testării laboratorului Ancorotti Cosmetics).
 • Volum senzaţional si densitate incredibilă!
 • Perie din fibra in forma clasică uşor de folosit.

Pentru  valabilitate mai lungă nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înăuntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Şi închideți bine după folosire.

Cremă radiantă de zi AIR STREAM

Crema de zi FaberlicCod articol 0243, greutate 51 gr, volum 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Crema de zi – radiantă ”Air Stream”:

 • Activează microcirculația în țesuturile pielii, încarcă celulele cu energie și readuce o culoare radiantă sănătoasă pe față.
 • Compoziția cremei include un pigment RonaFlair LDP, care redă lumuozitatea, elimină toate neregularitățile pielii și reduce ridurile vizibil.
 • Filtrele UV speciale, asigură protecția împotriva razelor solare, la nivelul SPF 15 și împiedică pigmentarea pielii.
 • Tehnologia inovatoare ”Air Stream” combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-O2 (celulele de oxigen) și microcapsulele de Tumerin (antioxidant, protecția celulară), brevetate de laboratorul Faberlic.
 •  Restaurează și întărește funcționalitatea pielii, care a fost inerentă naturii de la naștere și se pierde în timp sub impactul negativ al mediului.
 • Pătrunzând în straturile adânci ale pielii, îi restabilește și întărește funcția protectoare, are un efect antioxidant lungă e lungă durată.
 • Pentru toate tipurile de piele. Vârsta: 20+.

Utilizare: aplicați dimineața, pe fața curățată.

Cremă radiantă de noapte AIR STREAM

Crema de noapte FaberlicCod articol 0243, greutate 51 gr, volum 50 ml. Valabilitate: 18 luni de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Cremă de noapte – radiantă Air Stream: recuperare și detoxificare.

 • Activează procesul de detoxifiere a celulelor și restaurează eficient structura pielii, restabilindu-i strălucirea naturală, în timpul somnului.
 •  Pe timpul nopții, crema ajută la luminarea pielii, la saturarea acesteia cu umiditate, o netezește și elimină semnele de oboseală.
 • Celldetox® este responsabil pentru detoxifierea celulelor, ingredientul activ care declanșează procesul de creștere a numărului de microorganisme ”speciale”, subcelulare, care „captează și mănâncă toate resturile din celulele pielii”.
 • Peste noapte, celulele uscate din stratul de suprafață al pielii, se exfoliază ușor, iar pielea devine mai transparentă, monocromă și netedă.
 • Tehnologia inovatoare ”Air Stream” combină formula unică a complexului de oxigen Novaftem-O2 (celulele de oxigen) și microcapsulele Tumerin (antioxidant, protecția celulară), brevetate de laboratorul Faberlic.
 •  Restaurează și întărește funcționalitatea pielii, care a fost inerentă naturii de la naștere și se pierde în timp sub impactul negativ al mediului.
 • Pătrunzând în straturile adânci ale pielii, îi restabilește și întărește funcția protectoare, are un efect antioxidant de lungă durată. Pentru toate tipurile de piele. Vârsta: 20+.

Utilizare: aplicați seara, pe fața curățată.

Faberlic România este o firmă de vânzări directe. Produsele Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online după ce vă activaţi contul. După înscriere Faberlic România veţi primi parola şi codul de activare a contului în magazinul online.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*