Faberlic produse de machiaj pentru faţă

Produse Faberlic pentru machiaj. Oferta Faberlic România de produse pentru machiaj cu principalele produse. Produsele de machiaj Faberlic prezentat în acest articol: cremă matare faţă, cremă multifuncţională, pudră iluminatoare. Adăugam pudră pulbere, pudră pentru faţă, fond de ten, corector pentru faţă şi pudra autobronzantă. Oferta Faberlic poate fi accesată şi din România. În magazinul online Faberlic sunt peste 6000 de produse. Toate acestea, inclusiv produsele de machiaj, pot fi cumpărate cu reducere de 20%. Aveţi acces la discount după înscriere Faberlic şi după ce vă activaţi contul.

Faberlic ROmania inscriere

Produsele de machiaj pentru faţă din oferta Faberlic sunt de calitate. Acestea sunt conforme cu toate normele europene. Aceste produse pentru machiaj pot fi cumpărate din magazinul online, cu reducere. Sau pot fi achiziţionate de la consultanţii Faberlic la preţ de catalog.

Cremă BB pentru matarea feței

Аrticol: 0274, greutate: 32 gr., volum: 30 ml.

Crema matare fataCrema BB matifiantă Oxiology asigură o suprafață naturală nivelată și se mulează ideal pe ten, maschează neajunsurile vizibile: acnee, înroșiri, pete pigmentare, pori lărgiți, microrelief denivelat. Crema face parte gin celebrele cosmetice pe bază de oxigen brevetate şi dezvoltate de firma Faberlic.

Adaosul activ din alge de adâncime previne inflamațiile, înlătură luciul gras și normalizează activitatea glandelor sebacee.

Aplicați crema BB pe fața curățată. Pentru un stat mai dens puteși repeta procedura.

Faberlic cremă BB multifuncțională

Аrticol: 0242, greutate: 32 gr., volum: 30 ml.

Crema multifunctionala FaberlicCrema BB multifuncțională Oxiology se mulează pe ten. Crema nivelează culoarea pielii, maschează imperfecțiunile. Crema BB creează un efect instant de luciu mat.

 • Nu astupă porii.
 • Filtrele UV speciale asigură protecție împotriva razelor solare și previne apariția petelor pigmentare.
 • Textura catifelată este ideală pentru pentru pielea de orice tip și ten.

Aplicați crema BB pe fața curățată. Pentru un strat mai dens puteți repeta procedura. Pentru machajului de seară folosiți serul cremă BB „Strălucire cu oxigen” în calitate de bază.

Pudră iluminatoare pentru față „Voalul sclipitor”

Аrticol 6074, greutate: 8 gr.

Pudra ilminatoare pentru fataTextura extrem de subțire și transparentă a pudrei iluminatoare „Voalul sclipitor” se aplică ușor și uniform pe piele, se îmbină ideal cu ori produse corectoare și tonale. Finisează machiajul, făcând pielea ca de atlaz și sclipitoare.

 • Efect de sclipire de bijuterii.
 • Textură ușoară și subțire.
 • Pentru față și corp.

Paletă pentru sculptarea feței

Pudra sculptarea fetei

Аrticol: 6073, greutate 7 gr.

Paleta pentru sculptarea feței „Forma perfectă” conține highlighter, bronzant și fard roșu pentru obraz cu ajutorul cărora puteți lumina sau bronza anumite zone ale feței, creând efectul dorit – pomeți înalți, nas subțire, privire expresivă.

Highlighter-ul luminează anumite zone, oferindu-i feței un aspect proaspăt și odihnit. Zonele care trebuie luminate: puntea nasului, centrul bărbiei, fruntea, zona de sub sprâncene, partea superioară a pomeților și arcul lui Cupidon.

Fardul roșu pentru obraz împrospătează și revigorează tenul, accentuează pomeții.

Bronzantul face trăsăturile feței mult mai expresive, ajută la mascarea neajunsurilor. Zonele pe care se aplică bronzantul: linia părului, aripile nasului, zona de sub bărbie și gâtul, partea inferioară a pomeților.

Pudră pulbere pentru față „Air fantasy”

Cod articol trei tonuri 6220 – 6222, greutate 6 gr.

Pudra pulbere pentru fataPudră pulbere pentru față „Air fantasy” cu textură fină, inconsistentă, pe bază de minerale naturale, redă pielii o catifelare de porțelan.

Două nuanțe cu efect de matifiant (6221, 6222) machează imperfecțiunile și redă pielii un aspect matifiant, fără a-l încărca.

Pudră de atlas (6220) redă pielii luminozitate. Pigmenții fotoreflectori conferă tenului o culoare fresh, luminându-l din interior. Poate fi folosită pentru sculptarea feței, combinând-o cu nuanțe mate.

 • Textură fină, nu incarcă.
 • Este ideal, pentru finalizarea machiajului.
 • 2 nuanțe pentru un finisaj mat- 1 nuanță pentru a oferi pielii strălucire.

Ulei de chimen negru Nigella Sativa, conține acid linoleic și uleiuri esențiale antibacteriene, are proprietăți anti-inflamatorii și oferă o senzație de catifelare.

Uleiul de semințe de dovleac Curcubita Pepo (Pumpkin) sterolii săturați, cu activitate contra 5-α reductase, inhibă biosinteza prostaglandinelor și inflamațiile pielii.

Lauroyl Lizine (Lauroyl Lisin) – aminoacid, care, în natură, se găsește în compoziția plantelor. Aceată pudră moale, cu structura fină, lasă o senzație de netezire și de catifelare pe piele. Lauroyl Lizine are acțiune antioxidantă și antibacteriană, protejând pielea. Stopează inflamațiile, preveninând înmulțirea virușurilor.

Capacitatea de matifiere a pudrei patentată de complexul Mtipur, care include particule poroase, cu capacitate înaltă de absorbție.

Mod de utilizare pentru pudra pulbere:

Un container confortabil, cu buretele din bumbac catifelat, vă permite să aplicați perfect, cantitatea necesară de pudră, pentru un machiaj ideal.
Puteți utiliza pudra pe fond-ul de ten de bază, corectorul și fardul de obraz, pentru a finaliza machiajul.

Pudră pentru față Finaltouch

Аrticol: 6140, greutate 11 gr.

Faberlic pudra pentru fataPudra pentru față, Finaltouch, creează matul perfect, pentru ten. De asemenea, poate fi folosită ca un bronz sau ca evidențiator. Cu ajutorul unei nuanțe întunecate, puteți oferi cu ușurință accente umbrite, iar cu ajutorul uneia deschise – luminozitate.

 • Produs 3 în 1: pulbere + bronz + evidențiere.
 • Piele netedă și proaspătă.
 • Opacitate perfectă.
 • Evidențiază conturul feței.

Valabilitate: 2,5 ani de la data fabricației, indicată pe ambalaj.

Perioada de valabilitate după deschiderea ambalajului: 18 luni.

Mod de utilizare:
1. Aplicați nuanța principală a pudrei, în zona T, pentru a evita strălucirea.

2. Aplicați bronz pe pomeți, bărbie, părțile laterale ale nasului și marginea exterioară a frunții.

3. În stadiul final de machiaj, utilizați marcatorul. Aplicați-l pe centrul frunții, bărbie, în zona proeminentă a pomeților, în partea din spate a nasului și deasupra buzei.

Faberlic fond de ten „Joc dublu”

Аrticol in trei tonuri 6158 – 6160, greutate 36 gr.

Fond de ten joc dubluFondul de ten „Joc dublu” – soluție 2 în 1: bază tonală ușoară cu efect de pudră + ser hidratant multiactiv.

 • Are un efect vizibil antiîmbătrânire.
 • Maschează ridurile mici.
 • Oferă feței o nuanță naturală semimată și un luciu natural.
 • Nivelează culoarea pielii.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricării indicată pe ambalaj.

Cremă tonală „Perfecțiune naturală”

Articol in 4 tonuri: 6145 – 6148, 35 gr.

Crema tonala machiajCrema tonală ușoară „Perfecțiune naturală” are o textură catifelată incredibil de ușoară, care se aplică uniform pe piele, asigurând o suprafață rezistentă fără efect de mască și întondere. Pigmenții micronizați oferă pielii o finisare mată pentru întreaga zi.

Noul ingredient brevetat Aquaxyl hidratează și restructurează pielea, armonizând echilibrul hidric.

Isopentyldiol creează un efect instant de hidratare și o senzație de catifelare incredibilă pe piele.

Faberlic fond de ten Feelfresh

Аrticol: 6128, greutate 27 gr.

Fond de ten FaberlicFondul de ten ”Feel fesh” are o formulă specială datorită căreia tenul arată mai sănătos, mai luminos și mai proaspăt. Se aplică foarte ușor conferind un comfort maxim pe tot parculsul zilei. Textura ușoară se imbină perfect cu pielea și maschează imperfecțiunile mici. In plus produsul conferă hidratare și un efect hrănitor o zi intreagă.

 • O nuanță universală potrivită pentru toate tipurile de piele
 • O strălucire sănătoasă, un aspect natural și proaspăt.
 • O textură ușoară și mătăsoasă.
 • O culoare uniformă fără o senzație de mască.
 • Conține acid hyaluronic și vitamina E.
 • Are factor protecție SPF 15.

Ingrediente active:

1. Acidul hyaluronic conferă hidratarea pielii, reglează menținerea apei. Datorită proprietăților hidroscopice asigură nivelul de hidratare a pielii. Protejează pielea de factorii externi ai mediului înconjurător care pot schimba balanța de lipide.

2. Vitamina E este un antioxidant. Calmează inflamația, stimulează respirația celulară, întărește membranele celulare, păstrează pielea fină și fermă.

3. Particulele microscopice “Soft-focus” elimină toate imperfecțiunile mici lăsând pielea netedă și strălucitoare.

4. Pigmenții micronizați tratati special conferă pielii un aspect natural fără senzație de mască, tonifiază și are un efect matifiant pe tot parcursul zilei.

Fond de ten „Stil dublu” 2 х 15 ml

Аrticol: 6308, greutate 36 gr.

Faberlic fond de ten machiajDatorită ambalajului unic fondul de ten „Stil dublu” îmbină simultan un primer bază machiaj și un fond te ten.

Primerul bază machiaj asigură o suprafață impecabilă și pregătește pielea pentru aplicarea fondului de ten: nivelează, netezește, hidratează, hrănește și protejează.
Fondul de ten se mulează pe nuanța pielii, mascându-i la maxim toate neajunsurile.
Microsferele speciale nivelează relieful pielii, ascund ridurile, maschează luciul de grăsime.
Uleiul de arnică din compoziția produsului stimulează circulația sângelui.
D-Panthenol hidratează eficient, calmează pielea iritată, accelerează procesul de refacere a celulelor, reducere efectele distrugătoare ale razelor solare.
Conține SPF 15.

Valabilitate: 2 ani de la data fabricației indicată pe ambalaj.

Corector pentru față Magicdrop

Аrticol în patru tonuri: 6126 – 6142, greutate 9 gr.

Corector pentru fataCorector pentru față #Magicdrop ascunde oricare imperfecțiune a pielii. Formula hidratantă, cu ingrediente hrănitoare saturate, asigură o aplicare ușoară și o acoperire stabilă, de densitate medie și înaltă, păstrând aspectul natural al pielii.

Ascorbil fosfat de sodiu (forma stabilă de vitamina C) – un antioxidant puternic. Acesta stimulează sinteza colagenului și previne pigmentarea. Potrivit chiar și pentru pielea sensibilă.

Vitamina Е (acetat de tocoferil) este un antioxidant natural cunoscut, menține pielea moale și elastică.

Ceara de albine, un produs biologic activ, având proprietăți bactericide. Datorită prezenței vitaminei A, are efect de înmuiere și acțiune anti-inflamatoare.

Efectul de „Soft Focus” estompează imperfecțiunile pielii, făcând-o ideală.

Utilizează corectorul pentru un machiaj lejer în duet cu iluminatorul TheGlowrious, care asigură un finish sclipitor.

 • Alegeți nuanța potrivită, pentru pielea dumneavoastră.
 • Aplicați pe zonele cu probleme, pentru a ascunde imperfecțiunile.
 • Aplicați pe zonele de contur, pentru a ascunde «efectul de mască.

Pudra autobronzantă coaptă pentru față

Аrticol: 6149, greutate 6 gr.Pudra autobronzanta

Pudră autobronzantă pentru față ”Lumina reflectoarelor”. Datorită combinației de nuanțe închise și deschise permite accentuarea corectă a trasaturilor feței, iar particulele cu micro shimmer efect si sideful delicat, oferă pielii o strălucire fină.

 • Textura mătăsoasă se aplică uniform pe față.
 • Conferă feței tenul perfect și o ușoară nuanță de bronz.
 • Dă o strălucire naturală.

Produsele pentru machiaj Faberlic pot fi achiziţionate doar din magazinul online. Este necesar să vă activaţi contul pentru a face o comandă Faberlic. Produsele pentru machiaj le găsiţi şi în catalogul Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*