Produse cosmetice afrodisiace Faberlic România

Produse cosmetice afrodisiace accesibile. Alături de parfumuri afrodisiace puteţi folosi şi cosmetice afrodisiace. Cosmetice afrodisiace preţ cu reducere 20% pentru comenzile din magazinul online Faberlic România. Produsele din gama Storie D’Amore includ şi cosmetice afrodisiace: gel de duş afrodisiace şi lapte de corp afrodisiac. În aceeaşi gamă de produse Febrlic găsiţi în magazinul online gelul lubrifiant pentru conformtul relaţiei intime, gel pentru igienă intimă şi şerveţele umede pentru igienă intimă.

Produsele cosmetice afrodisiace ajută la creşterea libidoului. Afrodisiacele sunt produsele naturale ce reuşesc să trezească şi să stârnească senzualitatea, erotismul. Un alt rol al afrodisiacelor este acela de a intensifica plăcerile sexuale. Cosmetice afrodisiace ce pot fi folosite pentru masaj sau pentru parfumul afrodisiac conţinut. Gama Storie D’Amore (Istoria Dragostei) de la Faberlic include produse afrodisiace cu parfumuri florale ce trezesc simţurile.

Faberlic ROmania inscriere

Produse afrodisiace

Cele mai comune plante pe care medievalii le considerau utile pentru stimularea vieţii intime erau condimentele aduse din Orient. Printre ele se numărau piperul, seminţele de muştar, anasonul şi scorţişoara. Urmau fasolea şi năutul, dar şi diverse amestecuri între plante, transformate în adevărate reţete ale stimulării plăcerilor. Folclorul românesc oferea puteri afrodisiace unor plante ca busuiocul sau mătrăguna, dar şi unor produse animale. Totul se întâmpla cu mult înainte de a se inventa cosmetice afrodisiace.

Plăcerea sexuala este cea care influenţează inclusiv calitatea vieţii unei persoane. Acesta este motivul pentru care afrodisiacele au un rol important: amplifică dorinţa sexuală. Numele acestora provine de la Afrodita – zeiţa greacă a dragostei şi a sexualitatii. Un produs afrodisiac este cel care stimulează apetitul sexual şi creşte performanţa sexuală.

Parfumuri afrodisiace

Cosmetice afrodisiace Faberlic

Produsele cosmetice afrodisiace Faberlic le regăsiţi în magazinul online doar în gama Storie D’Amore. O colecţie de produse ce include atât cosmetice afrodisiace cât şi lenjerie intimă. Faberlic nu este doar o companie cosmetică. Este un mod de viață care vă ajută să umpleți cu bucurie în fiecare zi, să vă iubiți și să fiți în armonie cu lumea înconjurătoare, să vă creați confort și să vă împliniți visele.

De aceea Faberlic şi faimosul designer italian Paola Maltese au lansat o colecție exclusivă de lenjerie de corp Storie d’Amore, în care este combinată frumusețea și caracterul practic. În aceeaşi idee au fost concepute şi rpodusele cosmetice afrodisiace: gel de duş afrodisiac şi lapte de corp afrodisiac. Faberlic se gândeşte la dv. şi vă doreşte, dragi femei, o relație vibrantă și sute de povești de dragoste, oferind o dispoziție romantică și inspirând faptele!

Foarte important: produsele cosmetice afrodisiace de la Faberlic sunt toate hipoalergenice.

Gel de duș afrodisiac

Gel afrodisiac

Аrticol 8727

Gel de duș afrodisiac “Storie D’amore“ infuzează pielea cu un parfum plăcut și senzual, invitându-vă să experimentați atmosfera senzuală a întâlnirilor romantice. Formula delicată vă va menține pielea hidratată. Totul în timp ce premoniția subtilă a iubirii vă va învălui cu tandrețe și vă va oferi un zâmbet de fericire.

 • Parfum floral, cu note condimentate.
 • Formulă hipoalergenică.

Gel pentru igiena intimă

Igiena intima

8721

Gel pentru igiena personală, cu efect afrodiziac, „Storie d’ Amore” Faberlic Rmânia. Gelul are o formulă hipoalergenică, concepută special pentru zonele delicate de igienă intimă.

Aroma florală delicată, subliniate de un acord picant, pasional, lasă o senzație de prospețime și bunăstare pe tot parcursul zilei. Acum este atât de ușor să fi încrezătoare în tine!

Lapte de corp afrodisiac

Lapte de corp afrodisiac

Аrticol 8719

Laptele de corp, cu afrodisiace, din seria ”Storie d’Amore”, întruchipează puterea inexplicabilă a atracției, magia atingerilor, parfumul încântător al pasiunii. Astfel se naște perfecțiunea iubirii – frumoasă, reciprocă, eternă.

 • Oferă pielii o sensibilitate incredibilă și o netezime plăcută.
 • Parfumul cu un acorduri picante, va trezi simțurile și va întoarce priviri!
 • Are o formulă hipoalergenică.

Gel-lubrifiant pentru confortul relației intime

Gel lubrifiant

8723

Gelul-lubrifiant Storie d’ Amore are o textură delicată, mătăsoasă și aromată.

 • Menține nivelul pH-ului natural.
 • Calmează și hidratează perfect pielea, asigură un act sexual plăcut, fără disconfort

Utilizare: aplicaţi cantitatea necesară de gel lubrifiant pe organele genitale înainte de relaţia intimă.

Gel igiena intimă pentru piele sensibilă

Gel ingiena intima piele sensibila

8722

Gel pentru igienă personală, „Storie d’ Amore” Faberlic România. Gel pentru piele sensibilă, cu efect afrodiziac, are o formulă deosebit de delicată pentru îngrijirea zonelor intime. Datorită conținutului de bisabolol, ameliorează disconfortul, hidratează și protejează pielea, iarparfumul delicat lasă o senzație de bunăstare și prospețime toată ziua.

 • Pentru uz zilnic.
 • Produs hipoalergic.

Șervețele umede pentru igiena intimă

Servetele umede genitale

Аrticol 8726

Servețele umede pentru igiena personală, din seria “Storie D’AMORE” Faberlic sunt pentru îngrijirea personală, pentru o piele sensibilă și asigură prospețime și puritate.

 • Extract de mușețel calmează și catifelează pielea delicată.
 • Nu conține alcool.
 • Ideal pentru utilizarea zilnică.

Produsele cosmetice afrodisiace pot fi găsite în magazinul online. Consultaţi catalogul Faberlic România online pentru a vedea promoţiile în vigoare. Beneficiaţi de reducere de 20% pentru toate comenzile de minim 80 de lei după ce vă activaţi contul în magazinul online Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*