Plasture detoxifiere Patch detox din oferta Faberlic

Plasture detoxifiere din oferta Faberlic. Un plasture detoxifiere ce poate fi cumpărat la cel mai mic preţ din România. Plasture detoxifiere sau Patch detox cu un preţ special în magazinul online Faberlic România. Plasturi detoxifiere ce se aplică pe călcâiele picioarelor. O soluţie universală pentru curăţarea organismului, pentru detoxifiere. Dacă veţi compara preţul acestor plasturi de detoxifiere cu orice ofertă veţi constata că este cea mai bună ofertă. Comparabilă cu oferta de patch detox de la AliExpress unde nu aveţi absolut nicio garanţie pentru produs. Este mult mai profitabil să cumpăraţi patch-ul detox din magazinul online Faberlic unde beneficiaţi şi de condiţii de returnare, de siguranţă, de transport la domiciliu.

Faberlic ROmania inscriere

Pentru o lungă perioadă de timp în medicină sa crezut că funcția pielii este doar protectivă. Pielea, care este o glandă importantă a secreției externe și interne, are o legătură strânsă cu toate organele interne. Pielea este de fapt cea mai mare glandă endocrină. medicii din Orient susţin că bolile penetrează corpul prin piele și apoi se instalează. În mod similar, există posibilitatea de a „extrage” bolile prin pielea. Cei mai cunoscuţi medici din antichitate au tratat cu succes bolile organelor interne prin piele cu mare succes.

Plasture detoxifiere Faberlic

Plasture detoxifierePlasturii pentru picioare Faberlic Detox reprezintă o soluție universală pentru curățarea organismului. Plasture detoxifiere bazat doar pe componente naturale, naturiste. Preţ plasture detoxifiere 63,89 lei, preţ de catalog Faberlic România. La acest preţ beneficiaţi de reducere dacă veţi include plasturii de detoxifiere într-o comandă cu valoarea minimă de 80 de lei. Codul de produs pentru acest plasture de detoxifiere este 11016. Un pachet cu plasturi detoxifiere conţine 10 plasturi.

Proprietăţi plasture detoxifiere

  • Ajută la curățarea organismului de toxine și reziduuri.
  • Îmbunătățește metabolismul, întărește imunitatea.
  • Eficient în cazul bolilor reumatice, durerilor articulare și ale coloanei.
  • Îmbunătățesc starea pielii, îi cresc elasticitatea, o fac mai tânără, elimină acneea.
  • Contribuie la scăderea masei corporale.
  • Îmbunătățeşte digestia, ajută în cazul constipațiilor și indigestiilor.

Ingrediente plasture detoxifiere

Toate ingredientele pe care le conţin aceşti plasturi detox sunt naturali. Plasturi detoxifiere recomandaţi pentru sesiuni de detoxifiere a organismului. Este un produs total natural, conform cu toate standardele de calitate.

Plasture detoxifiere ce include: oțet de bambus, oțet de lemn, frunză de eriobotrye, turmalină, chitină de plantă de cameleon, acid ascorbic.

Plasture detoxifiere: cum se folosește

Se recomandă utilizarea înainte de somn, însă, în caz de necesitate, poate fi folosit zile întregi, schimbând plasturele la fiecare 12 ore.
Plasturele trebuie să fie lipit pe piele spălată și uscată. De regulă, plasturele se lipește pe tălpi, întrucât anume acolo sunt amplasate principalele zone reflexogene.
În cazul durerilor de articulații sau de mușchi plasturele este lipit pe locul durerii.

Ulitizare plasture detoxifiere

Utilizare plasture detox

1. Deschideți ambalajul. Scoateți stratul protector de hârtie de-a lungul liniei de tăietură. Lipiți pachețelul cu pulbere în centrul plasturelui.

2. Poziționați plasturele în centrul tălpii. Lipiți cu atenție plasturele.

3. Culcați-vă. Plasturele trebuie să acționeze nu mai puțin de 6-8 ore.

4. Dimineața îndepărtați plasturii folosiți, fără a atinge partea întunecată. Spălați bine tălpile.

Contraindicații:

Doar pentru utilizare exterioară. A nu se aplica copiilor sub 14 ani, persoanelor cu alergii de piele, răni deschise, eczeme. A nu se utiliza de femeile gravide sau care alăptează.

Beneficii plasturi detox Faberlic

Beneficii plasture detoxOțetul de bambus a fost mulți ani un ingredient principal pentru plasturii de detoxifiere pentru picioare, folosiți pentru eliminarea toxinelor din organism. Oțetul de bambus se folosește numai extern – nu este comestibil, şi ajută mai ales in detoxifiere şi îmbunătățirea circulației. Studiile au arătat că acest oțet ajută la ameliorarea multor probleme de sănătate legate de toxine. Oțetul de bambus se folosește mai ales în conţinutul unor plasturi de detoxifiere care sunt lipiţi de talpă. Despre acești plasturi sau detox Patch se spune ca atrag toxinele din organism, ajutând la prevenirea şi chiar tratarea unor probleme precum migrenele, fibromialgia, dureri de cap, oboseala, dureri de spate, dureri articulare si insomnie. Plasturii sunt plasați înainte de culcare şi se scot a doua zi.

Despre turmalina din plasturii detox

Turmalina este un ciclosilicat complex de Aluminiu și Bor care are în componență diferite alte metale și apare sub formă de cristale prismatice până la aciculare. Datorită proprietăților sale triboelectrice, Turmalina, când este frecată, se încarcă cu electricitate iar cele două extremități devin una polul negativ iar cealaltă polul pozitiv atrăgând astfel mici fragmente de hârtie sau de nisip. Această proprietate a dus în trecut la credința că Turmalina are o energie proprie, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este și în ziua de astăzi deosebit de apreciată în cristaloterapie.

În trecut Turmalina era considerată ”Piatra Muzelor”, deoarece exista convingerea că numeroasele sale nuanțe de culori puteau da utilizatorului viziune, inspirație și o creativitate nelimitată. Alte comunități considerau Turmalina o piatră cu origini extraterestre, ea fiind materializată pe Terra de forme superioare de viață, pentru a asista umanitatea în tranziția către ”Epoca de Aur a Omenirii”. În timpul dinastiei manciuriene din China, membrii clasei mandarinilor purtau nasturi rotunzi, confecționați din Turmalină roșie, pentru a fi deosebiți de clasele sociale inferioare. Se spune despre împărăteasa Tzu Hsi că a fost atât de fascinată de acest mineral încât deținea mai mult de o tonă de Turmalină în colecția sa de pietre prețioase. Există și o veche legendă egipteană care povestește despre modul în care Turmalina, în lungul ei drum din inima Pământului în sus spre Soare, a călătorit de-a lungul unui curcubeu și în călătoriile sale ea a colectat toate culorile din curcubeu.

Funcţinare plasture detoxifiere

Aceste două ingrediente din plasturii detox garantează funcţionarea acestora. Plasturii de detoxifiere nu sunt o invenţie medicală a zilelor noastre. Oţetul de bambus şi turmalina şi-au dovedit eficienţa în detoxifiere de secole. Medicina tradiţională chineză utilizează oţetul de bambus pe pla extern pentru a elimina toxinele din organism. Turmalina este de asemenea utlizată din antichitate pentru proprietăţile sale. Adăugaţi şi proprietăţile pe care le au frunzele de eriobotrye, chitina de arbore de cameleon şi acidul ascorbic. Toate acestea, însumate, asigură funcţionarea pentru plasturii detox. Un detox patch ce poate fi cumpărat la cel mia mic preţ din România din magazinul online Faberlic.

Plasturii se scot din pachet. Se pregătesc pentru amplasarea pe tălpi. Este recomandat să vă lipiţi plasturii detoxifiere pe talpă înainte de culcare. După ce scoateţi un plasture puteţi utiliza un altul, în aceeaşi zi, înainte de culcare. Un pachet cu plasture detoxifiere de la Faberlic conţine 10 plasturi.

Plasture detox
  • Plasture detox
5

Plasture detoxifiere

Plasture detoxifiere sau Patch detox cu un preţ special în magazinul online Faberlic România. Plasturi detoxifiere ce se aplică pe călcâiele picioarelor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!