Spumă peeling mousse cu efect de curățare

Spumă peeling mousse cu efect de curăţare din oferta Faberlic România. Cu ajutorul acestei creme -spumă puteţi realiza un peeling delicat. Peeling mousse cu spumă asigură un peeling diferit de orice alte creme. Este o curăţare a celuelor moarte ale tenului în mod chimic, cu o cremă uşoară. Această cremă spumă pentru peeling se bazează pe ingrediente naturale. Uleiul de ricin (sau uleiul de castor) este recunoscut pentru proprietăţile sale cosmetice.  De reţinut că uleiul de castor ajută la regenerarea şi înfrumuseţarea pielii. Uleiul de ricin mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

Peelingul este un procedeu chimic prin care se elimină celulele moarte de la suprafaţa pielii. Acţionează mai intens decât gomajul. Iar peeeling mousse spumă reprezintă un procedeu cosmetic mult mai aproape de gomaj. În sensul că este un procedeu de peeling delicat. În funcţie de rezultatul dorit acest peeling poate fi utilizat mai intens pentru a obţine un ten mai luminos, mai uniform şi mai curat. Pentru că asta face peeeling-ul: înlătură celulele moarte, revigorează şi întinereşte pielea. Fiinnd un peeeling delicat, acest produs cosmetic este recomandat pentru vârste de peste 25 de ani.

Faberlic România înscriere

Acţiunea peelingului

Spre deosebire de gomaj, a cărui acţiune este mecanică, peelingul acționează chimic, dizolvând straturile pielii şi eliminând celulele moarte. Astfel, sunt stimulate reînnoirea celulară şi producţia de colagen, iar pielea îşi va redobândi sănătatea şi fermitatea.

Dintre cele mai populare metode sunt peelingul natural şi cel chimic. În cazul procedurii de peeling chimic, o substanța acidă este aplicată pe suprafața pielii. Apoi urmează absorbția acesteia de către straturile epidermei. Altfel spus, prin exfolierea epidermei cu ajutorul unei substanțe chimice, obținem o întinerire facială. Lucrul se datorează regenerării celulare, stimulate de acest procedeu cosmetic. În funcţie de ten şi de problemele acestuia, acest peeling chimic poate varia. La felpot varia şi substanțele cu care se lucrează. Nivelul de penetrare poate fi profund, mediu sau superficial, de la caz, la caz.

Peeling mousse din oferta Faberlic are un efect de curăţare uşoară. Această cremă se potriveşte pentru toate tipurile de ten. Produsul Faberlic este inclus în linia de cosmetice pentru peeling. Oferta de cosmetice pentru îngrijirea tenului are o categorie special dedicată pe acest website.

Peeling mousse cu efect de curățare

Spuma PeelingPeeling mousse spumă cu efect de curățare din magazinul online Faberlic România. Spumă Peeling mousse ce poate fi găsită cu codul de articol 1073. Preţ peeling mousse – 22,44 lei pentru 75 ml. Valabilitatea este de 18 luni de la data fabricaţiei ce o puteţi vedea pe ambalaj. Spumă peeling mousse fină şi cremoasă ce curăţă delicat pielea. Gama de cosmetice peeling de la Faberlic include şi alte produse. Puteţi găsi aceste cosmetice în oferta de îngrijire a tenului. Această spumă peeling mousse se distinge prin uleiul de castor pe care îl conţine.

Proprietăți spumă peeling mousse

  • Înlătură celulele moarte de pe suprafața pielii, făcând-o gingașă și catifelată.
  • Împrospătează și uniformizează culoarea pielii.
  • Categoria de vârstă: 25+ .
  • Poate fi folosit în orice anotimp.
  • Se potrivește oricărui tip de piele.

Utilizare spumă peeling mousse

  • Aplicați o mică cantitate pe tenul hidratat, evitând zona din jurul ochilor.
  • Masați 2-3 minute și spălați cu apă caldă.
  • Folosiți-l drept un produs de curățare zilnică.
  • În combinație cu alte produse din oricare altă serie, acest produs poate fi aplicat 1-2 ori pe săptămână.

Produsele Faberlic România

Produsele cosmetice Faberlic România pot fi cumpărate cu reducere de 20% faţă de preţurile de catalog. Discountul se aplică la toate comenzile de minim 80 de lei. Aveţi acces la aceste comenzi doar după ce vă activaţi contul. Faberlic are în magazinul online peste 6000 de produse: cosmetice, parfumuri, accesorii, haine. Oferta se actualizează în fiecare campanie. Toate produsele cosmetice Faberlic întrunesc cele mai riguroase standarde de calitate.

Produsele de îngrijire a tenului includ creme speciale, măşti de faţă, creme peeling dar şi cu acid hialuronic. Cremele cosmetice Faberlic se bazează pe ingrediente naturale susţinute de complexul de oxigen perfecţionat în laboratoarele acestei firme.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!