Faberlic România: parfumuri bărbăteşti în eşantioane noi

Parfumuri bărbăteşti Faberlic într-un format nou. Cele mai vândute parfumuri Faberlic pot fi cumpărate la un preţ mai mic, într-un ambalaj nou. Parfumurile Faberlic Asterion, Incognito, Vent D’aventures şi 8 Element Sport şi Uomo Felice pot fi cumpărate din magazinul online la preţul de 26,59 lei. Preţul parfumurilor Faberlic este redus pentru noile eşantioane de 35 ml. Parfumuri Faberlic ce pot fi cumpărate şi din România.

Parfumurile Faberlic sunt realizate în colaborare cu renumiţi parfumieri francezi. Iar seria de parfumuri pentru bărbaţi din linia prezentată face parte din gama celor mai vândute produse. Din acest motiv Faberlic a decis reambalarea acestor parfumuri în flacoane mai mici pentru a fi accesibile tuturor. Parfumuri Faberlic cu esenţe de durată. Cele mai vândute parfumuri bărbăteşti Faberlic prezentate în acest articol au fost realizate de parfumierii francezi Pierre Bourdon, Bertrand Duchofour şi Jan Koželu. Noile prezentări ale acestor parfumuri Faberlic în eşantioane de 35 ml reprezintă o noutate pentru anul 2018.

Faberlic ROmania inscriere

Produsele Faberlic pot fi cumpărate din România după ce vă activaţi contul în magazinul online. După înscriere Faberlic veţi primi două SMS-uri cu datele pentru activarea contului. După activarea contului Faberlic veţi putea cumpăra produse din magazinul online cu reducere de 20%.

Apă de toaletă de bărbați Vent d’Aventures

Vent D'Aventures FaberlicCod articol 3232, greutate 30 gr, volum 35 ml, preţ parfum 26,59 lei în magazinul online Faberlic.

Lumea modernă a bărbatului urban este plină de confort și relaxare, dar în același timp, lipsită de pericole și deseori, lipsită de aventură. Din cauza acestei lipse de emoție, asociată cu adrenalina, mulți bărbați tânjesc să simtă spiritul aventurii. Aceștia aspiră să escaladeze munți, să depășească obstacolele, să meargă în expediții riscante.

Pentru acești bărbați, Pierre Bourdon își dedică parfumul.

Familie parfum: aromă marină, lemnos condimentată.

Notele acrișoare de citrice se împletesc cu acorduri picante și o aromă de briză a mării, proaspătă. Adierea răcoritoare a rătăcirii cheamă la noi aventuri și deschide inima compoziției, cu mirodenii exotice.

Busuiocul, salvia, nucșoară și piperul roz, oferă o senzație puternică de entuziasm și mister pentru proprietarul acestui parfum. Specii prețioase și rare de arbori – ud, gayak, cedru, sunt umplute cu căldură și senzualitate, de note de mosc, chihlimbar și labdanum. Zephyrul creează o aură de atracție hipnotică.

În ochii acestui bărbat sunt imprimate, înălțimea munților, adâncimea oceanelor sau tăcerea deşertului.

Premiu obţinut de acest parfum Faberlic

Anul 2008 – premiul internațional în domeniul parfumeriei „Parfumul anului-2008”. Parfumul Vent d’Aventures a câștigat în nominația „Cel mai bun parfum de bărbați, în segmentul popular”.

Apă de toaletă bărbați Incognito

Parfum Incognito FaberlicCod articol 3231, greutate 30 gr, volum 35 ml, preţ parfum 26,59 lei în magazinul online Faberlic. Ambalaj: se vinde în flacoane cu pulverizator, 35 ml. Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricării.

Viața lui este plină de mistere și puzzle-uri. Preferă să rămână Incognito și doar anticiparea unei întâlniri predestinate, îl determină să își înlăture masca. Principala intrigă a vietii sale este pe punctul de a se desfășura: cine este EA, această frumoasă necunoscută?

Parfumul a fost creat special pentru compania Faberlic de către parfumierul francez celebru la nivel mondial Bertrand Duchofour.
Familie parfum: proaspăt, condimentat, lemnos.

Acordurile de aldehide și citrice introductive, încadrate de notele de artemisie, salvie de muscat și ierburi sălbatice, se transformă într-o armonie caldă contrastantă, a nuanțelor lemnoase, învăluite în ceață fină de tămâie, mușchi de stejar și paciuli. În acest joc de reîncarnări și ghicitori, atât de interesante și incitante…

Piramida olfactivă – este denumirea profesională a segmentării aromei după acorduri. Convențional aroma este împărțită în trei acorduri care răsună succesiv: notele de vârf (primare), mediile (notele nucleului) și notele joase (de bază). Piramida olfactivă a apei de toaletă Incogntio:

Notele de vârf: aldehide, artemisie, salvie de muscat, clementină, bergamotă.
Notele medii: tămâie, ierburi sălbatice.
Notele de bază: mușchi de stejar, paciuli, ambră gri, note de conifere, mosc, lemn alb, cedru.

Apă de toaletă de bărbați 8 Element Sport

Faberlic 8 Element SportCod articol 3230, greutate 30 gr, volum 35 ml. Ambalaj: se vinde în flacoane cu pulverizator, 35 ml. Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricării. Preţ parfum 26.59 lei.

Parfumul 8 Element Sport a fost creat special pentru compania Faberlic de către celebrul parfumier francez, Bertrand Duchaufour.

Familie parfum: proaspăt, citric-condimentat.

Curajos, puternic, intens parfumul este plin de prospețimea revigorantă de portocală roșie, lămâie verde și pomelo. Spiritul sportiv al parfumului este amplificat de energia condimentelor: cardamom, mentă salvie sclarea. Răsunetul dinamic al notelor lemnoase de bază întărește voința către victorie și noi reușite.

Piramida olfactivă – este denumirea profesională a segmentării aromei după acorduri. Convențional aroma este împărțită în trei acorduri care răsună succesiv: notele de vârf (primare), mediile (notele nucleului) și notele joase (de bază). Piramida olfactivă a apei de toaletă 8 Element Sport:

Notele de vârf: portocală roșie, lămâie verde, pomelo, cardamom, mentă, salvie sclarea, levănțică.
Notele medii: acord hidric, geranium.
Notele joase: lemn wenge, ambră, mosc, mușchi de stejar, lemn alb.

Apă de toaletă de bărbați Asterion

Parfum Asterion FaberlicCod articol 3229, greutate 30 gr, volum 35 ml, preţ parfum 26,59 lei în magazinul online Faberlic. Ambalaj: se vinde în flacoane cu pulverizator, 35 ml. Termen de valabilitate: 5 ani de la data indicată pe ambalaj.

Parfumul Astérion a fost creat special pentru compania Faberlic de către parfumierul francez, Jan Koželu.

Urmează-ți steaua! Flaconul amintește de o stea cu cinci colțuri care simbolizează perfecțiunea. Acesta este un izvor de lumină în infinitatea cosmică. În fața noastră e spațiul interstelar – viitorul care a devenit prezent de când Gagarin a deschis calea către el.

Parfumul Asterion

Astérion – parfum proaspăt, citric cu note de vetiver și piele. Asemenea luminii stelei călăuzitoare, parfumul atrage cu notele reci de cardamom, lămâie, grepfrut și ananas. Notele nobile de bază cu nuanțe calde de piele, cedru și vetiver inspiră la noi fapte.

Piramida olfactivă – este denumirea profesională a segmentării aromei după acorduri. Convențional aroma este împărțită în trei acorduri care răsună succesiv: notele de vârf (primare), mediile (notele nucleului) și notele joase (de bază). Piramida olfactivă a apei de toaletă Astérion:

Notele de vârf: lămâie, grepfrut.
Notele medii: cardamom, piper, ananas.
Notele de bază: piele, cedru, vetiver.

Apă de toaletă de bărbați Uomo Felice

Uomo Felice FaberlicCod articol 3228, greutate 30 gr, volum 35 ml, preţ parfum 26,59 lei în magazinul online Faberlic. Ambalaj: se vinde în flacoane cu pulverizator, 35 ml. Termen de valabilitate: 5 ani de la data indicată pe ambalaj.

Ziua de duminică de iulie a trecut tiptil de amiază. În piața rotundă a unui orășel vechi sicilian își face apariția fulgerătoare un Vespa. Pe scuter sunt doi – el și ea.
Auriți de soare, ambii sunt tineri și molipsitor de fericiți. Strigând ceva răsunător companiei aflate la terasa unei cafenele, aceștia dispar după colțul de un gri revigorant al unei tarabe cu fructe. Cuplu lasă în spate orașul, îndreptându-se către grădinile de portocali aprinși la soare.

Pomii de citrice sunt răpândiți pe tot litoralul, astfel încât dinspre mare insula pare aurie. Iar deasupra stâncilor și grădinilor pe cer domnește soarele – un imens și zemos grepfrut într-o mică vază cu șerbet rece ca gheața din nori. „Acesta a fost momentul când mi-am dat seama că și fericirea are aroma ei”, – astfel descrie Pierre Bourdon imaginea care l-a inspirat la crearea duetului de parfumuri Donna Felice și Uomo Felice.

Parfumul Uomo Felice a fost creat special pentru compania Faberlic de către parfumierul celebru la nivel mondial, Pierre Bourdon.

Familie parfum: aromă lemnos-citrică.

Note parfum Faberlic

Notele de vârf amintesc de briza care a adus mirosurile coastei stâncoase siciliene: bergamotă, lămâie dulce, mandarină, pepene galben, ananas, rozmarin. Prospețimea diafană a acordului citric dominant trece în note curajoase de levănțică, nuanțate cu note de violă și flori de portocal. Compoziția se încheie cu căldură gingașă de mușchi de stejar, paciuli și note pudrate.

Piramida olfactivă – este denumirea profesională a segmentării aromei după acorduri. Convențional aroma este împărțită în trei acorduri care răsună succesiv: notele de vârf (primare), mediile (notele nucleului) și notele joase (de bază). Piramida olfactivă a apei de parfum Uomo Felice:

Notele de vârf: bergamotă, lămâie dulce, mandarină, pepene galben, ananas, rozmarin.
Notele medii: levănțică, violă, flori de portocal.
Notele joase: mușchi de stejar, paciuli, note pudrate.

5 parfumuri bărbăteşti Faberlic de calitate. În noua prezentare, în flacoane de 35 ml, aceste parfumuri Faberlic sunt mult mai accesibile. Parfumuri Faberlic la un preţ foarte bun pentru esenţe de durată. Aceste parfumuri le puteţi găsi şi în catalogul recent Faberlic România.

Parfumuri bărbăteşti
  • Parfumuri bărbăteşti Faberlic
5

Faberlic parfumuri bărbaţi

Cele mai vândute parfumuri Faberlic într-un nou recipient. Flacoane de 35 ml pentru cele mai vândute parfumuri Faberlic. Parfumuri Faberlic la un preţ special.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!