Parfum bărbătesc Alternative Faberlic

Parfumuri rusesti de calitate din oferta de cosmetice Faberlic. Un parfum rusesc bărbătesc ce poate fi cumpărat şi din România. Un parfum bărbătesc creat pentru Faberlic de cunoscutul parfumier francez Bertrand Doushofour. Parfumul Alternative este o creaţie unică bazată pe două direcţii principale: lemnos-fumuriu şi chihlimbar. Apa de toaletă este îmbuteliată într-un recipient de 50 ml cu puverizator. Codul articolului în magazinul online este 3219. Preţul de catalog al parfumului Alternative este de 43,89 lei. Mostra de parfum pentru apa de toaletă Alternative are codul de articol 3483.

După ce vă înscrieţi şi apoi vă activaţi contul Faberlic în magazinul online beneficiaţi de reducerea de 20%. De acest discount beneficiază orice lcient cu cont activ care plasează o comandă de minim 80 de lei preţ de catalog.

Faberlic ROmania inscriere

Parfumuri Ruseşti de calitate

Parfumurile ruseşti sunt renumite în întreaga lume pentru persistenţă. Pentru puterea pe care o impun pentru o perioadă lungă de timp. Iar Faberlic a reuşit să adauge la această persistenţă specifică parfumurilor ruseşti arome unice create de parfumieri francezi. În locul parfumurilor ce se ascund în spatele unor branduri şi care, în România, sunt desoeori contrafăcute, Faberlic aduce pe piaţa noastră parfumuri originale. Ape de parfum ruseşti ce sunt create ca esenţe de parfumieri francezi şi produse în laboratoarele Faberlic de la Moscova. Iar ambalajele, sticluţele de parfumuri, sunt la rândul lor unice, create de cea mai mare firmă din acest domeniu din Italia.

Istoria parfumurilor ruseşti

Anul de naştere al industriei ruseşti de parfumuri este considerat 1843. Parfumuri rusesti: anul de naştere stabilit de Alphonse Rallet. Este anul în care comerciantul francez Alphonse Rallet a înfiinţat la Moscova „A. Rallet & Co” şi s-a specializat în producţia de cosmetice şi parfumuri scumpe. Înainte de această dată, în Rusia erau doar artizani care produceau în mod independent doar săpunuri şi alte bunuri aromatizate. În 1855, „A. Rallet & Co” devine furnizorul oficial al Casei Imperiale a Rusiei, devenind cel mai important brand de cosmetice şi parfumuri din Rusia şi foarte respectat în întreaga Europă. Parfumurile acestei firme erau vândute nu doar în Europa ci şi în Orientul Mijlociu.

Istoric parfumuri Rusia

În 1856, Alphonse Rallet îşi vinde firma şi pleacă în Franţa. Şeful firmei „A. Rallet & Co” devine Edouard Beaux, tatăl lui Ernest Beaux, cel care mai târziu avea să creeze parfumul legendar Chanel #5 şi, mai târziu avea să devină şi maestrul parfumier pentru „A. Rallet & Co” . La începutul secolului XX „A. Rallet & Co” era nu doar furnizorul Curţii Imperiale a Rusiei ci şi pentru şahul Persiei şi contelui de Muntenegru.

Istorie Parfum

Un alt producător important de parfumuri ruseşti a fost „Brocard & Co”, dirmă fondată în 1864 în Moscova de Henri Brocard, fiul parfumierului francez Athanas Brocard. Firma a început mai întâi cu producţia de săpunuri ieftine pentru ca apoi să devină cel mai mare producător de parfumuri din Imperiul Rus, la începutul secolului XX. Firma devine faimoasă în Europa, rivalizând cu „A. Rallet & Co”.

Apa de toaletă Alternative

Apa de toaleta Faberlic

Articol 3219

Apa de toaletă Faberlic Alternative este creată special pentru compania Faberlic de parfumierul francez cunoscut Bertrand Doushofour. Aşa cum aminteam, parfumuri rusesti create de maeştrii parfumieri din Franţa. Industria de cosmetice şi parfumuri din Rusia este strâns legată de maeştrii francezi.

Direcţia parfumului: lemnos-fumuriu, chihlimbar.

Un miros cald fumuriu este reprezentat de sunetul catifelat al acordului lemnos cu notele de mușchi de stejar. Parfumuri ruseşti ce sunt caracterizate de aceste note puternice. Profunzimea si intensitatea mirosului sunt accentuate de sunetul picant al salviei si piperului. Compoziția parfumului Alternative de la Faberlic are o dispoziție cu alternativă. Ea nu are o separare obișnuită la notele de vârf, inimă si baza. Mirosul pune toate „cărțile” pe masă: nu se dezvăluie treptat ci deodată. El începe, continuă şi durează fără sa-si schimbe „sunetul”.

Notele parfumului: salvie de muscat, salvie, condiment, tămâie, muşchi de stejar, ambră, acord bogat lemnos, chihlimbar.
Valabilitatea este de 5 ani de la data fabricaţiei indicată pe ambalaj

Magazinul online Faberlic România are peste 6.000 de produse. Printre acestea şi numeroase parfumuri rusesti. Fiecare campanie aduce produse şi oferte noi prezentate în broşura ce corespunde campaniei. Puteţi consulta cele mai noi oferte de produse cosmetice şi parfumuri în catalogul Faberlic online de pe acest website.

Apa de toaleta Alternative
  • Apa de toaleta Atlernative
5

Apa de toaleta Alternative

Parfum rusesc pentru bărbaţi din oferta Faberlic disponibil şi în România. Apa de toaletă Alternative de la Faberlic. Şi câteva date despre istoria parfumurilor ruseşti.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!