Faberlic: noile parfumuri Beau Monde pentru femei şi bărbaţi

Faberlic aduce un nou parfum în catalogul 18. Un parfum Faberlic în două versiuni: pentru bărbaţi şi pentru femei. Parfumul poate fi găsit în noul catalog Faberlic în limba română. Parfumurile pereche Beau Monde pot fi găsite în catalog la paginile 38-39 la un preţ promoţional. Parfumul Beau Monde a fost creat special pentru compania Faberlic de faimosul parfumier francez Alienor Massenet.

Atmosfera din înalta societate are la bază o filozofie a luxului. Este o lume a senzualității, a manierelor pretențioase și a autosuficienței. Fiecare apariție este în sine, o provocare – un ritual special, un drept de apel la rutina zilnică și triumful unei vacanțe eterne. Testați ținutele aristocratice ale parfumurilor pereche „Beau Monde”!

SETUL parfum pentru El + pentru Ea 127,89.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic parfum Beau Monde pentru ea

Аrticol: 3031.
Beau Monde FaberlicDirecție aromatică: pomi fructiferi cu note moi picante.
Parfumul se deschide cu un sunet elegant aristocratic de gardenie înfloritoare, un trandafir catifelat și un violet de neegalat. Inima compoziției combină luxul mirodeniilor irizate și unicitatea bazei prețioase a Rouge Groseille de Laire. O notă impecabilă de lemn-amber accentuează apartenența la o societate superioară.

Piramida olfactivă este o abordare profesionistă pentru împărțirea aromelor prin note de „coardă” distincte. Condițional, aroma este împărțită în trei coarde, care sună în mod consecvent: note superioare (inițiale), medii (note de inimă) și mai mici (bază, margaretă).

Piramida olfactivă a apei de parfumare Beau Monde:

  • Note inițiale: bergamot.
  • Note de inima: trandafir, gardenie, violet, piper roz, șofran, Rouge Groseille de Laire *.
  • Tren: chihlimbar, mosc, lemn de santal, lemn de trandafir, fasole subțire.

* Rouge Groseille de Laire este una dintre bazele legendare pentru parfum, cu un suflet de boabe roșii suculente, care contrastează cu notele florale ale lui Osmanthus și davana. Această bază este utilizată numai în compozițiile premium.

Ambalaj: disponibil într-o sticlă cu un atomizor de 50 ml.
Perioada de valabilitate: 5 ani de la data fabricației.

Faberlic parfum Beau Monde pentru el

Аrticol: 3226.
Parfum barbatesc FaberlicDirecția de aromă: sticlă de vin, lemn picant.
Aroma cucereste prin prospeţimea rafinata conferite de daim, portocala si ghimbir. Noile mirodenii cu note de cardamom, salvie și lauri încorporează gustul subtil al şicului aristocratic. Imaculatul nuanțe de lemn de santal, patchouli și lemn de trandafir aduce aroma la cel mai înalt nivel de eleganță și respectabilitate.

Piramida olfactivă este un nume profesionist pentru împărțirea aromelor prin „coarde”. Condițional aroma este împărțită în trei coarde, care sună în mod consecvent: note superioare (inițiale), medii (note de inimă) și mai mici (bază, margaretă).

Piramida olfactivă a apei de toaletă Beau Monde:

  • Note inițiale: par portocaliu, ghimbir.
  • Note de inima: salvie, cardamom, vanilie, ceai negru, vetiver, chiparos.
  • Tren: chihlimbar, mosc, lemn de santal, lemn de trandafir.

Ambalare: disponibilă într-o sticlă cu un atomizor de 60 ml.
Perioada de valabilitate: 5 ani de la data fabricației.

Produsele Faberlic pot fi comandate din magazinul online. Beneficiaţi la comanda Faberlic de reducere de 20% faţă de preţurile de catalog pentru comenzi de minim 80 de lei. Pentru înscriere Faberlic daţi click pe bannerul de pe această pagină. Pe acest site puteţi consulta catalogul Faberlic în vigoare dar şi cel viitor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!