Măşti pentru păr din oferta Faberlic România

Masca de păr cu ciocolată şi mască pentru păr cu cheratină. Două măşti pentru păr de la Faberlic pe care le prezentăm în acest aticol. Adăugăm şi masca de păr cu efect de încălzire contra căderii părului. Găsiţi în acest articol mai multe produse cosmetice Faberlic din această gamă de utilizare. Masca de păr reprezintă un tratament natural pentru întreţinerea, regenerarea şi susţinerea firelor de păr. Alături de balsamuri, masca pentru păr are un efect benefic pentru podoaba capilară. Magazinul online Faberlic are mai multe produse pentru întreţinerea părului încadrate la mască de păr şi balsam pentru păr. Cosmetice ce completează gama diversificată de produse pentru îngrijirea părului din oferta magazinului online Faberlic România.

Masca de păr reprezintă o soluţie cosmetică inovativă. Un tratament ce aduce calitate firelor de păr. Le întreţine, le redă strălucirea, le întăreşte. Si Faberlic oferă soluţii diferite prin aceste produse cosmetice. Măşti pentru păr cu ingrediente naturale.

Faberlic România înscriere

Mască de păr cu ciocolată

Masca de par ciocolataMasca de păr cu aromă de ciocolată. O mască pentru păr ce hrănește adânc firele de păr, regenerându-le din interior. Utilizarea oferă un luciu sănător firelor de păr. Părul devine elastic, puternic și sclipitor.

Cod de articol pentru masca de păr din magazinul online Faberlic: 2409. Utilizaţi codul de produs când faceţi comanda rapidă. Preţ mască de păr 19,89 lei. La acest preţ de catalog Faberlic se aplică reducerea de 20%. Pentru a beneficia de discount comanda trebuie să fie de cel puţin 80 de lei.

Masca pentru păr se aplică pe părul umed pentru 3-5 minute. Apoi clătiți bine cu apă.

Masca de păr cu cheratină

Mască de păr cu cheratinaLinia Salon Care „Cheratină inteligentă” a fost creată pentru o regenerare adâncă chiar și a părul foarte deteriorat. Soluțiile cu o formulă inteligentă refac activ și întăresc structura părului, făcându-l mai rezistent și elastic.

Masca pentru păr cu cheratină are codul de produs 8248. Preţ mască pentru păr cu cheratină: 23,89 lei. La acest preț se aplică discount de 20%. Pentru reducere comanda totală făcută în magazinul online Faberlic România trebuie să fie de cel puţin 80 de lei. Termen de valabilitate pentru masca de păr: 24 de luni de la data fabricării (indicată pe ambalaj).

Masca-supliment de cheratină Salon Care „Cheratină inteligentă” – asigură o regenerare a părului deteriorat, îi întărește structura, completând segmentele „afectate”.

  • Cheratina „recunoaște” zonele slăbite ale părului, asigură regenerarea și întărirea structurii.
  • Îngroașă tulpina părului.
  • Diminuează ruperea.
  • Revigorează părul, le readuce netezimea ideală și luciul.
  • Asigură protecția termală.

Aplicați masca pe părul umed pentru 3–5 minute, apoi clătiți bine cu apă.

Masca pentru păr deteriorat

Masca pentru par deterioratMască pentru păr firav și deteriorat „Regenerare absolută”, Bio Arctic, cu extract de fructe de mur pitic.

Formula activă restabilește instant porțiunile deteriorate ale părului, dăruindu-le putere și strălucire.
Fructele de mur pitic sunt bogate în vitamine, acizi organici și minerale.

Masca de păr arfe codul de produs 8628. Preţul de catalog Faberlic pentru acest produs cosmetic este de 11,09 lei. Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricaţiei.

Mod de aplicare: pe părul umed pentru 1-2 minute, apoi clătiți părul cu apă din abundență.

Împachetare cu efect termic pentru păr deteriorat

Impachetare pentru parLinia Salon Care „Cheratină inteligentă” a fost creată pentru regenerarea adâncă chiar și a părului puternic deteriorat. Soluțiile cu formulă inteligentă renovează activ și întăresc structura părului, făcându-l mai rezistent și elastic. Cod produs: 8262. Preţ produs: 39,89 lei.

Împachetarea cu efect termic Salon Care „Cheratină inteligentă” – soluție cu formulă termo-activă. Restabilește nivelul natural de cheratină în structura părului. Îmbunătățește aspectul părului, îi oferă forță și luciu.

Utilizare mască de păr cu efect termic

1. Aplicați soluția pe toată lungimea părului spălat și uscat cu prosopul. Înfășurați părul cu celofan sau folosiți casca pentru duş.
2. Încălziți părul cu feonul timp de 2–3 minute. Puneți un prosop cald pe cap și asteptați 15 minute. Sau continuați să folosiți feonul timp de 10 minute.
3. Clătiți cu apă.

Se recomandă utilizarea în sesiuni.

Curs intensiv: de 2–3 ori pe săptămână timp de 4 săptămâni (în funcție de starea părului).
Curs de menţinere: o dată pe săptămână.

Mască-împachetare pentru păr

Masca impachetare parMasca de păr ”Secretul Cleopatrei” asigură părului regenerare și îngrijire intensivă, revitalizându-l și oferindu-i o strălucire luxoasă de la rădăcină până la vârfuri. Codul de articol pentru masca de păr 2417. Preţ mască pentru păr: 19,89 lei. Acesta este preşul de catalog Faberlic România. La care se aplică discount dacă aveţi o comandă de minim 80 de lei.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricării (scrisă pe ambalaj).

Utilizare: aplicați masca pe părul umed pentru 3-5 minute după care clătiți cu apă caldă.

Cum se aplică masca de păr

Masca de păr se aplică uniform. Produsul cosmetic se aplică prin masare, de la rădăcini spre vârfuri, după care se descurcă părul cu ajutorul degetelor folosite ca un pieptene. Dacă aveţi părul fin sau gras, evitaţi aplicarea măștii la rădăcina părului și pe scalp. Persoanele cu firele de păr mai groase sau uscate pot aplica masca pe tot părul. Ţineţi cont de aceste recomandă simple dar extrem de utile.

Cât trebuie lăsată o mască de păr acționeze?

Unele măști trebuie lăsate să acționeze pentru cel mult două minute sau de la 15 minute în sus. Aşadareste important să alegeţi masca pentru păr care se potrivește în mod realist cu rutina şi tipul de păr. Dacă vi se pare că părul este foarte uscat, puteţi încerca să dormiţi cu masca de păr aplicată. Pur și simplu se aplică masca la finalul dușului, se acoperă cu o „cască” făcută dintr-o eșarfă sau un prosop. Părul se clătește dimineața. După acest tratament părul va fi mătăsos și ușor de pieptănat. Acestea sunt cele două efecte principale pe care le oferă masca pentru păr.

Mască de păr
  • Mască pentru păr
5

Măşti de păr Faberlic

Masca de păr reprezintă un tratament natural pentru întreţinerea, regenerarea şi susţinerea firelor de păr. Alături de balsamuri, masca pentru păr are un efect benefic pentru podoaba capilară. Magazinul online Faberlic are mai multe produse pentru întreţinerea părului încadrate la mască de păr şi balsam pentru păr.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!