Luciu şi lac de buze din oferta Faberlic România

Luciu de buze şi lac de buze din oferta Faberlic. Magazinul online are trei opţiuni pentru luciu de buze. Mai exact luciu de buze, lac de buze şi luciu de buze pentru volum. Aceste cosmetice le găsiţi în categoria produselor pentru machiaj. Preţul pentru aceste luciuri de buze sunt pentru toate buzunarele. Cel mai ieftin este luciu de buze „Volum reflector”, preţ de catalog 12,69 lei. Preţul pentru lac de buze este de 27,89 lei. Iar preţul pentru luciu de buze „Val de culoare” este de 22,29 lei, preţ de catalog.

Luciu de buze şi lac de buze: două cosmetice pentru machiaj necesare pentru orice doamnă. În timpul zilei, cel mai indicat ar fi folosirea unui luciu de buze mat sau sidefat. Sau a unui luciu de buze uşor pigmentat, în nuanţe pastel. Trend-ul ultimilor ani ne-a arătat că şi luciu de buze roşu poate fi un accesoriu nelipsit de pe buzele unui femei, chiar şi în timpul zilei. Dacă optăm pentru un lac de buze sau un luciu de buze roşu în timpul zilei trebuie reţinut faptul că celelalte piese ale look-ului să fie cât mai simple şi elegante. Pentru că nuanţa de roşu transformă buzele într-o piesă de rezistenţă.

Faberlic ROmania inscriere

Luciu de buze: scurt istoric

Luciu de buze nu mai e de mult timp un produs de machiaj pe care îl folosim din când in când sau de care ne-am putea lipsi, ci a devenit un must-have in portfardul fiecărei femei. Luciul de buze este produs multe companii cosmetice. Este produs în multe variante de culoare, de aroma, de textura, de amabalaj. Nu greşim dacă spunem ca este unul dintre produsele de machiaj care a schimbat industria cosmeticelor. De altfel, luciul de buze a făcut furori şi are deja o istorie. O istorie ce începe din anii ’20 ai secolului trecut. Totul este legat de glamour, de industria cinematografică.

Invenţie luciu de buze

Primul lip gloss, luciu de buze, a fost folosit în cinematografie. Max Factor a fost inițiatorul luciului de buze, alături de multe alte produse cosmetice profesionale. De la începuturi şi pana în ziua de azi, Max Factor a fost şi este folosit cu succes la Hollywood. Oraşul Îngerilor unde luciul de buze a prins foarte bine in industria cinematografica. La începutul anilor ’20, industria cinematografică era în plină dezvoltare. Mai ales datorita invenției Technicolor, respectiv imaginea color. În ceea ce privește industria machiajului însă, cinematografia era puțin depășita de situație. Se foloseau aceleași produse şi tehnici de machiaj ca şi în cazul televizorului alb-negru.

În 1914 a avut loc legendara invenție a lui Max Factor, care a revoluționat pentru totdeauna machiajul special conceput pentru camera de filmat si s-a impus ca un lider pe piața cosmeticelor. Inovațiile Max Factor nu s-a oprit însă aici. În 1930 se lansează oficial primul luciu de buze, care era destinat însă numai actorilor si se folosea pentru a completa tenul de porțelan obținut prin machiajul profesional.

Lip gloss

Luciu de buze şi lac de buze: utilitatea

Chiar daca a fost inventat in anii ’40, luciul de buze a început sa fie cu adevărat popular undeva in anii ’70. După ce vedetele glamour de la Hollywood, cum ar fi actorii primului Charlie’s Angels au început sa îl promoveze ca un produs alternativ rujului de buze. Azi, luciul de buze a evoluat extraordinar, fiind unul dintre cele mai inovative produse de pe piața makeup-ului. Luciul simplu se folosește în general de unul singur pentru un aspect natural sau peste un ruj mat, pentru a-i da strălucire.

Povestea pentru luciu de buze ajunge în articolul nostru la Faberlic. Firmă ce a marcat în 2017 20 de ani de activitate. Tot anul trecut Faberlic România a devenit funcţională în Bucureşti. Vă prezentăm mai jos cele trei produse pentru machiaj. Două luciuri de buze şi un lac de buze. Puteţi cumpăra aceste produse pentru machiaj cu reducere de 20%. Este necesar să le includeţi într-o comandă Faberlic România de cel puţin 80 de lei.

Lac de buze „Debut strălucitor”

Lac de BuzeUn lac de buze în mai multe culori. Pentru a identifica în magazinul online Faberlic acest produs folosiţi codurile 40039 – 40047. Opt tonuri de culori diferite pentru acest lac de buze. Preţul de catalog pentru acest luciu de buze este de 27,89 lei. La acest preţ beneficiaţi de un discount de 20% dacă veţi face o comandă de minim 80 de lei.

  • Lacul de buze „Debut strălucitor” oferă buzelor un luciu impecabil și o culoare intensivă de la prima aplicare.
  • Aplicatorul special, plat, întinde uniform culoarea și creează un contur precis.

Luciu de buze „Val de culoare”

luciu de buzeUn luciu de buze marca Faberlic cu preţ de catalog 22,29 lei. Luciul de buze este disponibil în mai multe culori. Pentru a găsi acest produs de machiaj în magazinul online folosiţi codurile: 42000 – 4669. Termenul de valabilitate este de 2 ani de la data fabricaţiei indicată pe ambalaj. Un produs pentru machiaj disponibil doar în magazinul online Faberlic România.

  • 4 nuanțe glossy cu efect de „buze umede” și 4 nuanțe supersidef.
  • Oferă instant buzelor un volum vizibil, luciu intens și o nuanță bogată.
  • Textura cremoasă extrem de blândă se aplică uniform pe buze, umplând toate crăpăturile și ridurile.

Luciu de buze „Volum reflector”

luciu de buze volumAcest luciu de buze ce poate fi găsit în magazinul online cu codurile de produs: 41030 – 41038. Pentru aceste coduri sunt culori diferite: fiecare cod are un ton alocat. Preţul pentru luciu de buze este de 12,69 lei, preţ de catalog. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricării indicată pe ambalaj. După deschidere termenul de valabilitate este de un an. Produsul pentru machiaj este vândut exclusiv prin magazinul online Faberlic.

  • Maschează toate neajunsurile ale pielii buzelor, nu se adună în cutele și colțurile gurii.
  • Nu creează senzații lipicioase sau ponderabile pe buze.
  • Se aplică ideal, repetând forma buzelor.

Spre deosebire de rujurile Faberlic, pentru luciu de buze nu există mostre în magazinul online. Puteţi cumpăra aceste produse doar după înscriere urmată de activarea contului. Faberlic România este o firmă de vânzări directe care nu-şi comercializează produsele în magazine.

Luciu de buze
  • Luciu de buze
5

Luciu şi lac de buze

Luciu de buze şi lac de buze din oferta Faberlic. Magazinul online are trei opţiuni pentru luciu de buze. Mai exact luciu de buze, lac de buze şi luciu de buze pentru volum. Aceste cosmetice le găsiţi în categoria produselor pentru machiaj.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!