Faberlic lenjerie intima pentru femei şi bărbaţi

Faberlic Romania ofertă de lenjerie intimă. Un catalog Faberlic disponibil şi în România pentru lenjerie intimă. Catalog lenjerie intimă Faberlic în format online pe care il puteti consulta pe aceasta pagina. Oferta de lenjerie intima Faberlic este unica. Un design special realizat de o casa de mode elvetiana. Florange este persoana care s+a dedicat proiectarii acestor coletii de lenjerie intima. Puteti gasi produsele din catalogul international de lenjerie intima Faberlic in magazinul online.

Catalog lenjerie intimă

Faberlic publică la anumite perioade un catalog de lenjerie imtimă. Din 2013 Catalogul Faberlic Florange este publicat de firma moscovită în mai multe versiuni. De fiecare dată casa de modă Florange a proiectat noi lenjerii pentru bărbaţi şi femei. Un catalog Faberlic dedicat exclusiv lenjeriilor intime. Puteţi consulta în fereasta de mai jos cel mai recent catalof cu lenjerie intimă de la Faberlic.

Lenjerie intimă catalog video

Catalogul cu lenjerie intimă de la Faberlic în versiune video. Puteţi urmpri catalogul ca pe un clip video. De subliniat că acest catalog Faberlic este internaţional, în limba engleză. Cum găsiţi produsele din catalogul Florange în România pentru comenzi? Copiaţi codul de produs şi căutaţi în magazinul online Faberlic România.

Cum comanzi produsele de lenjerie intimă

De precizat că nu toate produsele din catalogul de lenjerie intimă Faberlic sunt disponibile şi în România. Dar cele mai multe dintre produsele de lenjerie din acest catalog le găsiţi în magazinul online Faberlic. Este însă necesar sa aveţi un cont activat Faberlic România. Apoi intraţi în cabinetul personal. Căutaţi produsele din catalogul de lenjerie utilizând codul produsului.

O altă posibilitate este aceea de a vă loga în contul personal Faberlic în limba română. Intraţi în zona de îmbrăcăminte şi accesorii. Apoi selectaţi categoria „lnejerie intimă”. Veti gasi produsele de lenjerie cu preturi in lei. Gasiti produse de lenjerie intima pentru femei si barbati, lenjerie de corp corectoare, sutiene, chiloti, lenjerie intima neagra, neglijee.

Produsele de lenjerie intimă le cumpăraţi din cabinetul personal Faberlic la preţuri speciale. Clienţii favoriţi cu cont activat şi coordonatorii, reprezentanţii Faberlic pot cumpăra produsele din magaiynul online cu o reducere de 20%. La comenzi mai mari de 100 puncte Faberlic reducerea ajunge la 26%. De reţinut este că acest discount se aplică la preţul afişat în catalogul Faberlic România. Pentru a beneficia de reducerea de 20% trebuie să faceţi o comanda Faberlic în valoare de cel puţin 80 lei.

Catalog lenjerie intima
  • Catalog lenjerie Faberlic
5
Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!