Informaţii despre fabricile şi laboratoarele Faberlic

Cosmeticele Faberlic sunt realizate în laboratoarele proprii ale firmei. Faberlic are linii proprii de producţie pentru produsele cosmetice. În acest articol vă prezentăm câteva informaţii despre fabricile şi laboratoarele Faberlic. Preţul mic al cosmeticelor pentru produse de calitate este asigurat de Faberlic prin producţia proprie urmată de vânzare directă. Începând de la cercetări şi inovaţii în cosmetologie, specialiştii proprii care lucrează în propriile laboratoare şi până la o fabrică pentru produse cosmetice. Începând de la cercetare şi până la produsul cosmetic final, procesul de producţie este realizat în totalitate de Faberlic.

Pentru parfumuri Faberlic colaborează cu parfumieri recunoscuţi din Franţa. Iar lenjeria intimă este concepută de designeri francezi. Pentru inovaţiile aduse în dezvoltarea cosmeticelor pe bază de oxigen cercetătorii Faberlic au primit numeroase premii internaţionale. Compania s-a dezvoltat în mai multe etape ajungând în prezent să îşi vândă produsele în 42 de ţări, inclusiv România. Faberlic România colaborează cu fabrica din Moscova prin intermediul firmei Faberlic din Letonia, de la Riga. Produsele Faberlic ajung în România din depozitul de la Riga. Tot acolo produsele sunt etichetate şi coletate pentru a ajunge la clienţii şi consultanţii din România.

Fabrica Faberlic din Moscova

Fabrica Faberlic de la Moscova se întinde pe o suprafaţă de peste 45 mii de metri pătrați şi este echipată cu cea mai recentă tehnologie. Producția Faberlic, bazată pe standardele europene de calitate, este realizată cu echipamentele cele mai avansate și mai ecologice, linii automate pentru producția şi ambalarea produselor cosmetice.

Procesul de producție automatizat permite producţia la un înalt standard de calitate, utilizându-se tehnologii moderne, inclusiv omogenizatoarea în vid.
În ceea ce privește capacitatea, potenţialul și amploarea instalațiilor de producție, Faberlic deţine una dintre cele mai mari fabrici cosmetice din Rusia.

Faberlic Romania laboratoare

Calitatea produselor Faberlic

Absolut toate produsele fabricii sunt supuse testelor obligatorii în conformitate cu GOST și SanPiN impuse de autorităţile din Rusia. Compania Faberlic este inclusă în registrul de stat al întreprinderilor producătoare de produse ecologice și sigure.

În 2010, compania a primit certificatul de conformitate a producției de produse cosmetice cu standardul ISO 22716 Cosmetics – Good Manufacturing Practices (GMP). Acesta este standardul internațional „Produse cosmetice. Practica producției corecte de GMP”. Acest standard a fost elaborat în noiembrie 2007 pentru companiile producătoare de produse cosmetice. Respectarea regulilor GMP permite Faberlic să standardizeze procesul de producție și să obţină produse de înaltă calitate. Este, de asemenea, o condiție prealabilă pentru producerea de produse pe piața internațională.

Ambalajele cosmeticelor şi cosmeticele decorative Faberlic sunt realizate de cel mai mare producător de produse cosmetice decorative din Europa – concernul italian Intercos. Toate compozițiile de parfumuri se fac numai în Franța sub îndrumarea faimosului parfumier francez Tom Fontaine.

Fabrica de confecţii Faberlic

Prima producție de confecţii a companiei rusești Faberlic a fost deschisă în orașul Furmanov, regiunea Ivanovo, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al serviciului de presă al guvernului regional.

„Lansarea producției de cusut a fost prima din cele cinci etape ale proiectului companiei de a dezvolta producția de îmbrăcăminte în Rusia. Fabrica Faberlic (pentru confecţii) este situată pe o suprafață de 1,5 mii de metri pătrați. În viitor este planificată să se extindă la 18 mii de metri pătrați. În iunie 2017, fabrica de confecţii Faberlic producea peste 200 de mii de produce pe lună iar planul este să ajungă la 1,5 milioane de unităţi pe lună”.

Construcția și echiparea noilor situri de producție este programată să fie finalizată până la mijlocul anului 2019. Investiția totală pentru mai mulți ani va fi mai mare de un miliard de ruble. Vor fi create peste 1,2 mii de locuri de muncă, scrie RIA Novosti.

Reprezentanţa Faberlic România

Faberlic şi-a deschis reprezentanţa din România în iulie 2017. În fiecare campanie este publicat un catalog Faberlic şi în limba română. Treptat, Faberlic s-a adaptat la cerinţele pieţei româneşti şi a introdus plata ramburs pentru comenzi şi posibilitatea de a înlocui taxa de livrare cu achiziţia unui produs. Produsele Faberlic pot fi cumpărate din România din magazinul online după activarea contului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!