Faberlic.com explicaţii pentru setarea limbii române

După înscrie Faberlic va fi nevoie să vă activaţi contul. Pentru înscriere Faberlic utilizaţi formularul de înregistrare de pe acest website. Apoi va fi nevoie să vă logaţi, să accesaţi contul personal din site-ul faberlic.com. În acest articol vă explicăm cum să setaşi limba română în loc de limba rusă pentru site-ul firmei de la Moscova. De obicei limba română se selectează automat funcţie de proxy-ul IP-ului. În situaţia în care nu vi se afişează site-ul faberlic.com în limba română.

Am scris acest articol pentru a veni în ajutorul clienţilor şi consultanţilor Faberlic. Articolul include şi explicaţii în format video. Selectarea limbii române în locse  de limba rusă face cu câteva clickuri şi este foarte uşoară dacă urmăriţi clipul video din acest articol.

Faberlic Romania Cont

Faberlic.com selectare limba română

După înscrierea făcută de pe acest site veţi primi două SMS-uri pentru activarea contului Faberlic. Este însă necesar ca la accesarea site-ului Faberlic.com să setaţi limba română.

După ce deschideţi site-ul faberlic.com în partea din stânga sus a ecranului aveţi opţiunea pentru a selecta limba română şi ţara România. Faberlic vinde produse în 42 de ţări şi, din acest motiv, limba principală a site-ului limba Rusă, limba ţării de reşedinţă, a serverului din Moscova. De aceea este nevoie sa setați personal limba română. Mai jos aveţi un clip video, un scurt tutorial cu explicaţii pentru cum să setaţi site-ul Faberlic.com în limba română în loc de limba rusă.

Paşii de urmat pentru setarea limbii române

În dreapta sus aveţi opţiunile de slectare a limbii române şi a ţării România.

Daţi clic pe RU din dreapta. Se deschide un ecran unde veţi regăsi limba română. Daţi click pe limba română. Apoi în dreptunghiul negru de jos daţi din nou clic. Se va seta astfel site-ul în limba română.

Daţi click pe al doilea RU pentru a selecta ţara. Coborâţi în lista ţărilor până vedeţi România. Daţi click pe România apoi click pe „Selectaţi”. Gata, site-ul este setat în limba română.

După ce selectaţi site-ul Faberlic.com pe limba română acesta va rămâne la fel pe respectivul browser până la curăţarea istoricului. Pentru inscriere Faberlic România utilizaţi formularul de înregistrare de pe acest site. Aveţi posibilitatea să vă înscrieţi o singură dată la Faberlic. Dacă nu vă activaţi contul după înregistrare nu veţi primi catalogul gratuit şi nu puteţi lansa comenzi. După activare dacă nu faceţi nicio comandă timp de 3 campanii contul dv. va fi anulat din sistem. Dacă lansaţi cel puţin o comandă în primele 3 campanii de la înscriere contul Faberlic vă rămâne activ timp de 18 campanii (chiar dacă nu mai lansaţi comenzi).
Explicaţiile pentru cum setaţi Faberlic în limba română găsţi în clipul video de pe acestă pagină.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!