Detergenti concentrati Faberlic in Romania

Produse pe care le recomandam cu incredere: detergentii Faberlic. Catalogul Faberlic in limba romana include mai multe tipuri de detergenti. Detergentii Faberlic lichizi dar si detergentii concentrati sunt in partea a doua a catalogului. Alaturi de detergentii Faberlic gasiti si balsam de rufe de la aceeasi firma. Sunt produse Faberlic oentru curatenie, pentru ingrijirea casei. Toate aceste produse au fost create in laboratoarele de cercetare de la Moscova si din Germania.

Majoritatea detergenitlor Faberlic sunt pe baza de oxigen sau au propritati speciale dezvoltate de cercetatorii rusi. Detergentii Faberlic au obtinut mai multe premii in arena internationala de profil.

Detergent lichid Faberlic

Gasiti in Catalogul Faberlic Romania trei tipuri de detergenti lichizi. Faberlic ofera detergent lichid concentrat pentru rufe albe, detergent lichid pentru rufe colorate dar si detergent lichid pentru rufe închise la culoare. Detergentii lichizi Faberlic vin in sticle speciale cu un dop ce este si unitatea de masura. O unitate de masura este indeajuns pentru un volum de 5 L de haine.

Sticlele cu detergent lichid Faberlic contin 500 ml de detergent. Aceasta cantitate este echivalenta cu 3,5 kg de detergent clasic.

Detergent concentrat Faberlic

Detergent concentrat FaberlicDetergentul concentrat Faberlic vine in cutii de 800 gr. Pachetul contine si o unitate de masura. Detergentul concentrat universal Faberlic spala si la temperaturi joase: de la 25 ° C până la 60 ° C. Detergentul faberlic și este activ si în apă dură. 800 gr de detergent concentrat Faberlic = 3kg de detergent clasic. Este un detergent concentrat pe bază de bioenzime ceea ce asigura succesul acestui produs Faberlic.

Detergent universal Faberlic

Detergentul concentrat universal fără fosfați de generație nouă „Casa Faberlic” pentru spălarea rufelor albe și majoritatea rufelor colorate îndepărtează eficient petele. Acest detergent concentrat clăteșete complet și previne apariția nuanțelor de galben și gri pe haine.

Faberlic Romania Cont

Motive pentru a folosi detergentul concentrat universal Faberlic

1. Detergentul este eficient Detergentul are o formulă îmbunătățită pe baza complexului inovator BI-ZYME creat în Germania. Conține o concentrație ridicată de substanțe active, fapt pentru care pentru o spălare eficientă este nevoie de doar o singură lingură de detergent. Se clătește mai bine din țesătură în comparație cu detergentul de generație anterioară. Enzimele-bioaditivi amplifică proprietatea de curățare a detergentului, îndepărtează petele de provenieță proteică și glucidică. Detergenntul îndepărtează remarcabil petele chiar și la temperaturi joase, este activ în apă de orice duritate.

2. Asigură intensitatea culorilor și albul imaculat al rufelor fără a lăsa nuanțe de galben și gri. Conține înălbitor ecologic pe bază de oxigen pentru îndepărtarea petelor dificile, precum și a nuanțelor de galben și gri de pe țesături.

3. Detergentul este economic. 800 g de detergent concentrat „Casa Faberlic” = 3 kg de detergent obișnuit (volumul cel mai răspândit pe piață).

4. Detergentul este inofensiv. Detergentul se clătește complet chiar și din cele mai dense țesături, fără a provoca alergii sau iritații ale pielii. *Siguranța dermatologică este confirmată de certificatul emis de institutul internațional de analiză și expertiză Research Institute for reliable results Dermatest Gmbh (Germania). Poate fi folosit pentru spălarea hainelor întregii familii.

5. Detergentul este calitativ. Nu conține fosfați, este biodegradabil, nu dăunează mediului înconjurător. Este conceput și produs în Germania după o tehnologie modernă din materie primă de calitate superioară, ținându-se cont de recomandările celor mai mari producători de mașini de spălat.

Compania Dreco Werke Gmbh garantează conformitatea calității produsului cu Directiva UE. Compania este certificată în baza DIN EN ISO 9001:2008. Poate fi folosit în mașinile de spălat de orice fel și la spălarea manuală.

Detergent concentrat rufe colorate

Detergentul concentrat Faberlic pentru rufe colorate are proprietati similare cu cele ale detergentului concentrat universal. 800 gr de detergent concentrat pentru rufe colorate de la Faberlic = 3 kg de detergent obisnuit.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!