Faberlic Romania: cum va dezvoltati propria retea de consultanti

Pentru a deveni consultant Faberlic Romania trebuie sa respectati cateva reguli. Nu este vorba de regulile Reprezentantei Faberlic in Romania. Sunt regului de inceput pentru un consultant Faberlic Romania. Sunt informatii pe care vi le puntem la dispozitie din propria experienta, dupa ce am reusit sa ne dezvoltam o retea proprie de consultanti. Asadar, informatiile din acest articol se adreseaza doar celor care doresc sa castige bani cu Faberlic Romania. Sunt informatii pentru a deveni consultant Faberlic Romania, cu date pentru inceputul de drum.

Daca nu veti respecta aceste reguli nu o sa va puteti dezvolta propria retea Faberlic. Exista si posibilitatea sa va pierdeti propia retea. Noi incercam sa va aducem la cunostinta informatiile necesare pentru a va dezvolta sua a evita problemele. Mai jos aflati informatii utile despre procedura de inregistrare de consultanti Faberlic in propria retea.

Dezvoltare retea proprie Faberlic

Pentru a va dezvolta propria retea de consultanti Faberlic in Romania trebuie in primul rand sa va activati contul. Apoi este necsear sa aflati cat mai multe informatii despre afacerea Faberlic Romania. Incepand cu cabinetul personal Faberlic, cu produsele si continuand cu catalogul Faberlic. Catalogul Faberlic in limba romana este primul „instrument de lucru” pentru un coordonator Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Este insa important de retinut ca nu va puteti inscrie reprezentanti faberlic in propria retea pana cand nu faceti o comanda. Optiunea de inscriere o gasiti in cabinetu personal Faberlic. In partea stanga veti remarca o iconita ce are scris dedesubt „Inregistrare”. Pentru a inregistra un consultant nou in reteaua dv. Faberlic dati click pe acea iconita. Dupa ce dati click pe acel simbol veti ajunge la formularul de inregistrare. Mai jos aveti o captura de cran care va arata simbolul pentru inscriere consultant Faberlic in Romania.

Inregistrare Faberlic Romania

Inscriere consultant Faberlic

Este important de stiut ca nu puteti face inscrieri dupa activarea contului daca nu faceti cel putin o comanda. Puteti da click pe butonul de inregistrare consultant dar nu o sa va apara si formularul de isncriere. Pentru a vi se „deschide” optiunea de inregistrare consultanti trebuie sa faceti o comanda de minim 30 de puncte. Este de asemenea important sa faceti aceasta comanda optand pentru achitareacu cardul (express).

Dupa ce veti achita comanda platind cu cardul in scurt timp o sa vi se deschida si formularul de inscriere. Dupa ce puteti accesa din cabinetul personal Faberlic formularul de inregsitrare veti putea inscrie consultanti. Veti putea din acel moment sa va construiti propria retea de reprezentanti Faberlic.

Pierderea retelei Faberlic

IMPORTANT de retinut: daca nu plasati nicio omanda Faberlic timp de 3 campanii o sa va pierdeti reteaua. Daca nu plasati nicio comanda timp de 3 campanii reteaua dv. va fi adaugata mentorului dv. Nu conteaza valoarea comenzii. Este insa necesar sa va tineti reteaua activa prin lansarea periodica de comenzi Faberlic.

Pentru a va pastra propria retea Faberlic Romania este necesar sa lansati cel putin o comanda la trei campanii. Mai clar: daca ati lansat o comanda in campania prezenta este necesar sa reveniti cu o comanda Faberlic pestela a treia campanie. O campanie cu comanda, doua fara, dar la a treia este necesara o comanda Faberlic pentru a va pastra propria retea.

Formularul de inregistrare Faberlic

Pentru fiecare consultant pe care il inscrieti in propria retea este necesar sa completati cu atentie formularul de inregistrare. Este important ca noul consultant inregistrat si detina un numar de telefon mobil activ si fuctional. De asemenea este necesara o adresa de posta electronica (e-mail) functionala. Pe numarul de telefon mobil viitorul consultant va primi coordonatele de acces in cabinetul personal Faberlic. Informatii despre cont va primi si pe e-mail. Tot prin SMS va primi si codul de activare a contului Faberlic.

Este recomandat sa ii amintiti viitorului consultant ca este necesar sa se logheze (acceseze contul) si sa completeze codul de activare a contului. Dupa ceisi va activa contul il veti regasi (pe noul consultant) in structura dv. Pentru a accesa structura Faberic in cabinetul personal dati click pe iconul „structura mea”. Aveti mai jos o captura de ecran cu o sageata care va arata unde gasiti in cabinetul personal Faberlic „Structura mea”.

Structura Faberlic Romania

Nivelul de consultant Faberlic

Pentru a atinge nivelul de consultant Faberlic si urmatoarele (niveluri) este necesar sa aveti in cont comenzi plasate de cel putin 50 de puncte. Veti regasi informatii despre pozitia dv. in structura Faberlic Romania in cabinetul personal. Acolo, in zona de mijloc a paginii, aveti date despre necesarul de puncte pentru a avansa in structura.

Punctele Faberlic pe care trebuie sa le realizati pentru a avansa sunt de doua tipuri. Odata sunt punctele personale (minim 50), apoi pucntele de care aveti nevoie din reteaua personala Faberlic pentru a avansa. Mai jos, pentru a intelege mai bine, aveti o caura de ecran. Este o captura de ecran din contul meu unde am ajuns in ultima campanie la functia de „senior leader” in structura Faberlic Romania. Din cabinetul personal aflu (potrivit informatiilor) ca este necesar sa fac o comanda de 50 de puncte pentru a ajunge „consultant principal”. Am timp sa fac aceasta comanda pana la sfarsitul campaniei.

Puncte Faberlic Romania

Asadar, daca in ultima campanie am fost „senior leader” este necesar sa ma dezvolt si in actuala campanie. Si pentru asta este necesar sa fac o comanda de minim 50 de puncte Faberlic. Dupa cum puteti observa nu ajung comenzile facute de cei din reteaua mea. Am un „punctaj” bun pentru a ma califica cel putin la nivelul de consultant principal. Dar pentru a activa aceasta fucntie este necesar sa fac si eu o comanda de minim 50 de puncte. Functia de consultant principal imi va asigura o reducere de volum de 6%. Ceea ce inseamna ca voi castiga in bani 6% din banii cheltuiti la Faberlic de cei din reteaua mea.

Cabinetul personal Faberlic

In structura din cabinetul personal Faberlic Romania veti identifica persoanele pe care le-ati inregistrat. Consultantii care si-au activat contul ii veti regasi cu o „bulina” verde. Culoarea verde semnifica un cosultant care si-a activat propriul cont Faberlic Romania. Cabinetul personal Faberlic Romania este practic biroul virtual al consultantului. In cabinetul personal Faberlic aveti informatii despre promotii, structura, comenzile de inscrieri si de informatii.

Cabinetul personal este biroul oniline pe care vi-l pune la dispozitie Reprezentanta Faberlic in Romania. Pentru cliente, clienti si consultanti, cabinetul personal este panoul virtual cu informatii despre propriul cont. Tot din cabinetul personal Faberlic se realizeaza si iesirea din cont.

Dezvoltare retea Faberlic
  • Procedura isncriere Faberlic Romania
5

Procedura inregistrare consultanti Faberlic

Procedura pentru a inscriere in propria retea consultanti Faberlic Romania. Afla cum iti poti crea si dezvolta propria retea Faberlic Romania. Procedura de inregistrare Faberlic in Romania.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!