Faberlic România: cum plasez comanda?

Pentru început este necesar să aveţi setat site-ul www.faberlic.com în limba română. Mai jos aveţi un scurt clip video cu explicaţii Faberlic pentru setarea limbii române şi a ţării România. Faberlic vinde în 42 de ţări prin aceeaşi platformă. Iar setările iniţiale sunt în limba rusă, sediul firmei fiind în Rusia, la Moscova. Din acest motiv este necesar să vă setaţi site-ul pe limba română. Întocmirea comenzii Faberlic este o continuare a activării contului, urmând la început aceeaşi paşi pentru logare în cont şi setarea limbii române.Faberlic ROmania inscriereDupă ce setaţi limba română totul va fi foarte uşor. Paşii sunt uşor de urmat pentru întocmirea comenzii. Totul este scris în limba română şi veţi identifica uşor unde trebuie plasată comanda Faberlic. Va prezentăm mai jos principalii paşi pentru realizarea comenzii Faberlic în România.

Paşii pentru plasarea comenzii Faberlic

1. Din catalog copiați codurile produselor dorite.
2. Va logaţi în site (unde v-ati activat contul) dând click în dreapta sus pe Acces.
3. Dupa ce vă logaţi in cont, în dreapta sus aveți „Întocmeşte comandă” de unde selectați comanda rapidă.
4. Verificaţi adresa de livrare sau optaţi pentru unul dintre punctele de ridicare a produselor. Selectaţi modalitatea de plată. Pentru plata ramburs bifaţi „DPD Ramburs România”. Apoi click pe CONTINUĂ” pentru a trece la comanda propriu-zisă. Atenţie: dacă selectaţi plata ramburs la finalul comenzii ignoraţi fereastra de trecere la plată.

Plata ramburs Faberlic

4. Folosiţi codurile produselor (articolelor) pe care le introduceţi pe rând în căsuţa de produs, selectând apoi cantitatea dorită. Procedaţi identic pentru fiecare produs folosind codurile produselor pe care le doriţi. Pe măsură ce adăugați câte un produs va apărea o nouă fereastră pentru un eventual nou produs.
5. Finalizaţi comanda. Dacă aţi optat la începutul comenzii Faberlic pentru plata ramburs ignoraţi mesajul de plată.

La comanda de minim 80 de lei aveţi reducere de 20%. Acest discount se aplică la preţurile de catalog Faberlic ale produselor. Nu se aplică reducerea la taxa de livrare şi taxa de ambalare.

Verificare comandă Faberlic România

După ce aţi finalizat comanda puteţi verifica statusul ei. Dacă aţi optat pentru plata ramburs ignoraţi mesajul de trecere la plată.

După ce aţi finalizat comanda reveniţi în cabinetul personal. Undeva la mijlocul paginii, dacă a fost lansată comanda Faberlic, veţi vedea informaţii despre comandă. Imediat ce aţi finalizat comanda o să vă apară numărul comenzii cu mesajul „Pregătit pentru ambalare”.

Înlocuire taxă livrare

Puteţi înlocui taxa de livrare cu achiziţia unui produs (din cele trei disponibile). Aveţi informaţii despre cele trei produse şi modalitatea de înlocuire a taxei AICI. De această ofertă beneficiază doar comenzile de minim 80 de lei (80 de lei separat de produsul ce înlocuieşte taxa de livrare).

taxa curier Faberlic
Comanda Faberlic poate fi făcută doar după ce vă activaţi contul. După înscriere Faberlic primiţi două SMS-uri pe care trebuie să le utilizaţi pentru a vă loga şi activa contul.

Cumpărarea produselor Faberlic

Produsele Faberlic nu sunt vândute în magazine. Faberlic este o firmă de vânzări directe. Din acest motiv puteţi comanda de la Faberlic din magazinul online benefiind totoataă, fie că sunteţi doar client sau consultant, de reducerile şi promoţiile firmei. Puteţi cumpăra astfel produse Faberlic cu reducere de 20% sau de 26%. O a doua variantă de achiziţie a produselor Faberlic este să apelaţi la un consultant. În acest caz veţi cumpăra produsele fără a beneficia de promoţii şi de reducerea Faberlic România de 20%.

1 Comment
  1. Reply
    Maria martie 21, 2018 at 11:34 am

    Imi place!

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!