Creme pentru mâini din oferta Faberlic

Creme pentru mâini din oferta Faberlic. Prezentăm în acest articol cele mai vândute creme de mâini din oferta magazinului online. Creme pentru mâini de îngrijire, protecţie, hidratare dar şi crema mască de mâini cu efect anti-îmbătrânire. Produse cosmetice de calitate realizate din ingrediente naturale şi componente inovative. Una dintre ofertele prezentate este setul pentru îngrijirea mâinilor. 3 creme distincte, pentru îngrijirea mâinilor în 3 paşi. Setul conţine un scrub pentru mâini, un gel pentru mâini şi o cremă pentru mâini. Toate cele trei creme fac parte dintr-un program special pentru îngrijirea mâinilor.

Creme de mâini de calitate, cu efecte de întreţinere şi întinerire a pielii. Produse cosmetice pe care le puteţi cumpăra din România doar prin intermediul magazinului online Faberlic. Aceste creme pentru mâini prezentate reprezintă doar o parte din oferta Faberlic de cosmetice pentru îngrijirea mâinilor. Magazinul online are peste 6.000 de produse, dintre care aproximativ 40 sunt dedicate exclusiv îngrijirii mâinilor. După înscriere Faberlic cu ajutorul formularului este necesar să vă activaţi contul în magazinul online pentru a primi catalogul şi a putea face comenzi.

Faberlic ROmania inscriere

Cremă pentru mâini „Mănușa lichidă”

Creme pentru mâiniO cremă de mâini ce poate fi cumpărată separat sau poate fi inclusă în setul pe care îl recomandăm mai jos. Este o cremă pentru întreţinerea pielii mâinilor ce are efectul unui tratament. Denumirea acestui produs cosmetic spune foarte mult: „mănuşă lichidă”. Ceea ce presupune că mâinile trebuie „îmbrăcate” cu această mănuşă lichidă pentru a beneficia deplin de efectele ei.

Această cremă pentru mâini are o textură bogată. Crema înmoaie și hrănește excelent pielea. Crema înfășoară mâinile ca o mănușă invizibilă fină și asigură confort și protecție.

Această cremă de mâini are preţul de 10,29 lei. Este preţul de catalog Faberlic România. Un produs cosmetic accesibil, cu rezultate foarte bune în procesul de îngrijirea a mâinilor. Codul de produs cu care crema de mâini poate fi găsită în magazinul online este 2096. Valabilitatea acestei creme este de 18 luni. Data fabricaţiei este marcată pe ambalaj.

Cremă pentru mâini cu ceară

Cremă de mâini şi cuticuleCremă de protecție, pentru mâini și cuticule, cu ceară, din seria „My Honey”. Din componența cremei pentru mâini și unghii, fac parte  extractul din miere și ceară de albine, de aceea e foarte eficientă împotriva uscăciunii și exfoliere.

 •     Crema se absoarbe rapid, formând o peliculă protectoare, nu lasă urma luciu de grăsime.
 •     Crema de mâini protejează pielea și ajută la regenerarea celulei active.

Aplicați o cantitate mică de cremă pe pielea curată și uscată, cu mișcări ușoare, de masaj.

Crema pentru mâini şi cuticule are preţul de 8,69 lei. Este preţul prezentat în catalogul Faberlic. Codul de produs pentru crema de mâini este 8553. Cu acest cor de articol o puteţi găsi cu uşurinţă în magazinul online Faberlic România.

Set 3 creme pentru mâini

Set creme de mâiniTrei creme pentru mâini. Set pentru îngrijirea mâinilor 3 х 60 ml GRAND PRIX HAND. Fiecare dintre aceste creme pentru mâini are o acţiune separată. Dar fiecare dintre aceste trei creme pentru mâini are propriile caracteristici şi mod de acţiune. Una dintre aceste creme pentru mâini este prezentată mai sus. Cele 3 cosmetice din set sunt: gel pentru peeling chimic, scrub pentru mâini, cremă de mâini.

Noul complex de îngrijire pentru mâini Grand Prix Hand vă va menține mâinile într-o stare perfectă. Dacă din cauza programului încărcat, nu aveți timp să faceți o vizită la salonul de manichiură, atunci acasă, vă puteți permite câteva minute pentru o îngrijire- express.

Pasul 1: Gel pentru mâini peeling chimic, este o alternativă modernă pentru o băiță clasică pentru mâini. Gelul pentru mâini catifelează pielea, exfoliază delicat celule moarte și toată murdăria de pe suprafață.

Pasul 2: Scrub pentru mâini ce oferă o exfoliere delicată. Scrub pentru mâini ce îndepărtează resturile de peeling chimic. Soluția lustruiește perfect pielea, lăsând-o netedă, catifelată și mătăsoasă. Iar parfumul rafinat, transformă procedura într-un SPA-ritual de LUX.

Pasul 3: Crema de mâini Liquid Glowe încheie procedura de îngrijire. Crema de mâini are o textura bogată. Crema hidratează și hrănește pielea. Precum o mănușă invizibilă, învăluie mâinile, oferind confort și protecție. Produsul este numit şi „mănuşa lichidă”. Crema poate fi cumpărată separat, având codul de produs 2096.

Scrub pentru mâini

Set creme pentru mâini, utilizare

Pasul 1: Gel pentru mâini „peeling chimic”:

 •     Aplicați gelul pe pielea umedă curată. Așteptați 7-10 minute.
 •     Dacă mâinile sunt foarte murdare, atunci lăsați gelul 15-20 de minute.
 •     Se clătește cu apă caldă.

Pasul 2: Scrub pentru mâini Exfoliere delicată:

 •     Aplicați scrubul pe mâini.
 •     Masaţi delicat, câteva minute, nu uitați să acordați o atenție mare la degetelor și cuticulelor.
 •     Se clătește cu apă caldă.

Pasul 3: Cremă de mâini „mănuşi lichide”:

 •     Aplicați crema pe piele.
 •     Bucurați-vă de delicatețea și sensibilitatea pielii.
 •     Crema poate fi folosită şi separat. În afara programului presupus de setul cu 3 creme, în orice moment al zilei.

Setul de 3 creme pentru mâini are codul de produs 2029. Cu ajutorul acestui cod puteţi găsi aceste creme de mâni în magazinul online Faberlic România. Folosiţi codul de articol pentru comanda rapidă. Preţul setului cu 3 creme pentru mâini este de 31,89 lei. Este preţul de catalog Faberlic România. La acest preţ beneficiaţi de o reducere de 20% dacă includeţi setul într-o comandă de minim 80 de lei.

Cremă-mască de mâini

Cremă mască de mâiniCremă-mască de mâini „efect de anti-îmbătrânire”.  O cremă cu ulei de avocado, colagen și ceară de albine. Ingrediente ce ajută la menținerea tinereții pielii mâinilor.

 •     Crema se absoarbe rapid, formând o peliculă protectoare. Crema pentru mâini nu lasă în urmă luciu de grăsime.
 •     O crema de mâini ce protejează pielea și ajută la regenerarea celulei active.

Crema-mască de mâini are preţul de 8,69 lei. Codul de articol pentru crema mască pentru mâini este 8553. Cu ajutorul acestui cod, după ce vă logaţi în magazinul online Faberlic, puteţi comanda cu uşurinţă produsul cosmetic.

Creme pentru mâini potrivite

Probabil că oferta numeroasă de produse cosmetice pentru îngrijirea mâinilor vă pune în dificultate. Este greu să alegeţi din atât de multe creme pentru mâini. Uneori nici nu vă zitaţi la preţ. Trebuie însă să ştiţi că o cremă de calitate nu trebuie să fie neapărat scumpă. Şi un exemplu sunt produsele Faberlic România. Produse cosmetice de îngrijire la un preţ foarte bun pentru care primiţi în schimb calitate. Creme cu ingrediente naturale care sunt prietenoase cu piela mâinilor. Alegerea cosmeticelor poate fi de multe ori dificilă, când oferta este uriaşă, iar fiecare produs se laudă cu cele mai bune efecte. Aflaţi cum să alegeţi o cremă de mâini eficientă, care hidrateze pielea cât mai bine şi să menţină pielea catifelată, contribuind totodată la îngrijirea ei.

Cremă mască pentru mâini

Alegerea cremei de mâini

Cele trei tipuri de cremă de mâini, pentru piele uscată, normală şi grasă, sunt elementul cel mai important atunci când alegeţi cosmeticele de îngrijire. Crema pentru piele uscată include un emolient mai puternic, în timp de cea pentru piele grasă nu conţine aproape deloc uleiuri.

O hidratare mai bună cu o cremă mai grasă decât este nevoie poate dăuna. Şi în nici un caz recomandată pentru utilizarea zilnică. Dacă nu este absorbită rapid de piele, crema de mâini devine un mediu bun pentru înmulţirea agenţilor patogeni.

În lista de ingrediente dintr-o cremă de mâini, cele mai importante sunt cele care asigură hidratarea pielii: colagenul, uleiul de seminţe de strugure, uleiul de avocado, ceara de albine şi chiar ulei de măsline. Uleiul de avocado are însă efectul cel mai puternic şi în hidratarea cuticulelor, oferind astfel o îngrijire cât mai eficientă.

Pielea foarte sensibilă poate fi iritată uşor de unele substanţe chimice din crema de mâini. Compuşii ce asigură parfumul sunt elementul iritant de cele mai multe ori în cazul cremei de mâini. Puteţi alege însă o cremă neparfumată indiferent de tipul de piele, pentru un plus de siguranţă.

Îngrijire mâini

Creme pentru mâini: cum se folosesc

Dacă nu aţi avut nicio reacţie adversă la prima aplicare a cremei de mâini, este important să o folosiţi regulat. Pentru a beneficia de efectele ei. Aplicaţi pe mâini crema hidratantă cel puţin o dată pe zi. Masaţi uşor până intră crema în piele. Iar după câteva săptămâni sau chiar o lună veţi putea observa cu adevărat care sunt efectele asupra pielii.

Încearcaţi să nu folosiţi intermitent mai multe tipuri de creme. Sau alegeţi seturi de creme pentru mâini complementare, cum este cazul setului de la Faberlic cu 3 creme. Pentru îngrijirea mâinilor alegeţi crema cea mai potrivită pentru tipul de piele. Alegeţi crema de mâini în funcţie de ingrediente, tipul pielii şi efectele dorite. Crema trebuie să acţioneze fără interacţiuni cu alte cosmetice, înainte să decideţi dacă are eficienţă.

Creme pentru mâini
 • Creme pentru mâini
5

Creme pentru mâini

Cele mai vândute creme de mâini din oferta magazinului online. Creme pentru mâini de îngrijire, protecţie, hidratare dar şi crema mască de mâini cu efect anti-îmbătrânire. Produse cosmetice de calitate realizate din ingrediente naturale şi componente inovative.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!