Cremă vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase

Cremă vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase de la Faberlic. Un produs cosmetic natural din linia Salon Care. Cremă vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase fără amoniac. Ofertă nouă în magazinul online Faberlic România. Vom prezenta în acest articol crema vopsea rezistentă fără amoniac cu nuanţe sclipitoare şi expresive. Această cremă vopsea de păr are o formulă inovatoare şi nu conţine amoniac. O vopsea de păr cu aminoacizi de mătase. Proteina de mătase are proprietăţi unice. Ajută la reconstrucţia firelor de păr. Are o compoziție similară cu proteinele prezente în piele și păr. Este probabil cea mai ieftină vopsea cremă pentru păr de pe piaţa din România. Nu doar ieftină dar şi prietenoasă cu firele de păr.

Faberlic România înscriere

O cremă vopsea rezistentă pe care o puteţi cumpăra din magazinul online Faberlic România. Beneficiaţi de o reducere de 20%. Pentru a beneficia de acest discount produsul trebuie să fie inclus într-o comandă de minim 80 de lei. Este necesar să vă activaţi contul Faberlic România în urma înscrierii prin formularul de pe acest website.

Cremă vopsea rezistentă

Pentru o cremă vopsea rezistentă avem două caracteristici esenţiale. În primul rând să fie rezistentă şi persistentă. În al doilea rând să fie benefică pentru organism. Mai clar, să fie prietenoasă cu firele de păr. Două caracteristici pe care vopseaua de păr cremă pe care o prezentăm le are. Pentru că dorim să ne vopsim părul cu ceva natural, fără a ataca firele de păr. Şi, dacă se poate, să hrănească firele de păr. Aceste două caracteristici principale le regăsiţi în produsul Faberlic pe care îl prezentăm. Proteina de mătase are proprietăţi unice. Şi Faberlic utilizează acest ingredient pentru a transforma vopseaua de păr într-un tratament pentru firele de păr.

Crema vopsea rezistenta

Cremă vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase

Cremă vopsea cu mătaseO cremă vopsea rezistentă cu aminoacizi de mătase. Produsul poate fi cumpărat doar din magazinul online Faberlic România. Codul de produs cu care puteţi găsi acest produs în magazinul online Faberlic România este 8250 – 8279. mai multe coduri pentru mai multe nuanţe de culoare. Preţ cremă vopsea: 18,29 lei.
Descoperiți vopseaua rezistentă cu aminoacizi de mătase care oferă părului luciu intens și îl face foarte moale. Formula blândă a cremei fără amoniac nu afectează cuticula și are proprietăți de îngrijire. Fluidul regenerator pe bază de oxigen de după vopsire nivelează suprafața firelor de păr și prelungește intensitatea culorii, de asemenea, hrănește adânc și regenerează firele pe toată lungimea.

Proprietăţi cremă vopsea pentru păr

  • Nuanțe sclipitoare expresive.
  • Îmbogățire delicată cu nuanță.
  • 100% vopsire a firelor albe.
  • Îngrijirea părului.
  • Formulă inovatoare fără amoniac cu aminoacizi de mătase.

Mătasea este asemănătoare ca proprietăți și structură cu proteina părului. Aminoacizii de mătase pătrund cu ușurință în structura firului de păr, nivelează suprafața firelor și fac părul foarte moale și strălucitor.

Setul cremă vopsea conține:

  • 1 tub cu crema-mască, 50 ml.
  • 1 flacon-aplicator cu oxidant, 50 ml.
  • 1 fluid regenerator după vopsire, 15 ml.
  • 1 pereche de mănuși.
  • Instrucțiuni de utilizare.

Utilizare cremă vopsea pentru păr

Întotdeauna luați în calcul culoarea inițială a părului. O nuanță mai întunecată decât cea naturală poate fi obținut după o singură etapă. Însă pentru a obține o nuanță mai deschisă, e nevoie de o decolorare prealabilă.

La vopsirea repetitivă aplicați vopseaua pe rădăcini pentru 20 de minute, apoi răspândiți pe toată lungimea firelor și așteptați 10 minute. Culoarea va fi uniformă. Nu se merită să țineți mai mult voseaua pe păr – nuanța nu va deveni mai intensă.

Urmați tehnica corectă: separați firele în șuvițe, vopsiți șuviță cu șuviță de la rădăcini, începând cu ceafa sau zonele cu mai multe fire albe.

Proteina de mătase

Proteina de mătase are o compoziție similară cu proteinele prezente în piele și păr. Ajută la reconstrucția firelor de păr deteriorate, acționează ca un scut împotriva factorilor de mediu, conferă elasticitate și strălucire naturală. Îmbunătățește nivelul de hidratare și conferă finețe pielii.

Proteina de mătase conține o serie de aminoacizi și oligopeptide de o importanță deosebită în îngrijirea părului dar și a pielii. Substanțele microproteice au masa moleculară scăzută, au astfel abilitatea de a penetra ușor stratul superior al pielii și cuticula firului de păr.

Proteina de mătase acționează pentru repararea firului de păr din interior, îl fortifică, oferindu-i mai mult volum. Are proprietăți remarcabile de hidratare, este higroscopic, conferă elasticitate și strălucire naturală podoabei capilare. Protejează părul acționând ca un scut împotriva factorilor de mediu și tratamentul termic. Pentru părul vopsit ajută la fixarea culorii în interiorul firului de păr. Ajută la reconstrucția firelor deteriorate, fiind astfel un activ cosmetic foarte util pentru îngrijirea părului uscat, casant sau expus des la tratamente termice.

Este un activ cosmetic important pentru produsele de îngrijire și igiena părului: șampoane, balsamuri, condiționatoare, măști, sprayuri de păr, produse pentru coafare. Protejează firele de păr de influențe negative cum ar fi coafarea agresivă, periatul intens, razele solare, decolorarea sau aplicarea soluțiilor de permanent.

Cremă vopsea pentru păr

Crema vopsea pentru păr de la Faberlic se bazează pe ingrediente naturale. Toate produsele de îngrijire şi întreţinere Faberlic sunt prietenoase cu organismul. Formula fără amoniac a acestei creme vopsea pentru păr este unică. Vopseaua cu aminoacizi de mătase oferă părului luciu intens și îl face foarte moale. Fluidul regenerator pe bază de oxigen are efecte după vopsire. Vopseaua nivelează suprafața firelor de păr și prelungește intensitatea culorii.
Iar la toate aceste caracteristici se adaugă proteina de mătase. Un ingredient folosit cu pricepere de Faberlic. Nu găsiţi o astfel de cremă vopsea pentru păr în România decât în magazinul online Faberlic România. Toate ofertele sunt disponibile după ce vă activaţi contul Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!