Cremă venotonică pentru picioare Expert Pharma

Cremă venotonică pentru picioare din oferta Faberlic România. Crema venotonică pentru picioare ce are proprietăți deosebite. Fiind realizată cu ingrediente naturale, această cremă nu doar ajută la întreţinerea picioarelor. Acţiunea este mult mai complexă. Pe lângă hidratare, îngrijire şi întreţinere, această cremă venotonică pentru picioare ajută şi la circulaţie. Crema venotonică reprezintă şi un tratament profilactic împotriva varicelor. Această cremă de la Faberlic întărește pereții venelor și capilare ale pielii, luptă împotriva varicelor în mod eficient. La baza acestei creme se află extractul de castan sălbatic dar şi extractul de Centella asiatică.

Statul în picioare pe toată durata zilei şi problemele circulatorii fac picioarele neglijate şi suprasolicitate să piardă energie. Totul se resimte ca o oboseală a picioarelor în primul rând. Crema venotonică pentru picioare de la Faberlic stimulează circulaţia sângelui sângelui. Este o cremă antiedematoasă, de calmare şi decongestionare. Această cremă de picioare îndepărtează senzația de picioare grele. După utilizarea cremei veți simți picioarele calmate si relaxate. Produsul vă va ajuta sa vă începeți ziua relaxată, iar nopțile sa le aveți mai odihnitoare. O cremă pentru picioare specială, din linia de produse Expert Pharma de la Faberlic.

Faberlic ROmania inscriere

Cremă venotonică pentru picioare

Cremă venotonică pentru picioareCremă venotonică pentru picioare are efect antiedemic, lăsând o senzație de răcoare și hidratare a pielii. Crema „Venotonic” poate fi găsită în magazinul online Faberlic România cu codul de produs 1660. Preţ cremă venotonică pentru picioare 8,81 lei. Acesta este preţul de catalog Faberlic pentru crema de picioare.

Efecte cremă pentru picioare venotonică

  • Elimină senzația de oboseală și greutate în picioare.
  • Întărește pereții venelor și capilare ale pielii, luptă împotriva „venelor“ (varice).
  • Tonifică pielea, oferă o senzație de prospețime și răcorire.
  • Îndepărtează senzația de oboseală, face mersul pe jos mai ușor, reduce umflăturile picioarelor.
  • Întărește pereții vasculari.

Compoziţie cremă venotonică pentru picioare

Ingredientele naturale din crema venotonică pentru picioare o recomandă pentru toate picioarele. Efectele benefice ale acestei creme sunt rezultatul alegerii deosebite a ingredientelor. Toate ingredientele din această cremă pentru picioare sunt remedii naturiste. Foarte rar găsiţi în compoziţia unei creme pentru picioare atâtea ingrediente naturale cu caracteristici venotonice.

Extractul de castan sălbatic

Extractul castan sălbatic activează circulația sângelui, crește tonusul vascular. Extractul de castan sălbatic previne apariția „de plasă vasculare“. Acest ingredient natural are un efect pronunțat de drenaj, îndepărtează senzația de oboseală. Extractul de castan susţine starea de sănătate a venelor (varice, hemoroizi, stază şi congestie venoasă) şi a capilarelor (fragilitate capilară).

Specialiștii recomandă folosirea cremelor pe bază de extract de castan sălbatic pentru tratamentul varicelor, îmbunătățirea rezistenței capilarelor și venelor, tonifiind pereții acestora și îmbunătățind circulația sângelui în picioare.

Extractul de Centella asiatică

Extractul de Centella asiatică- venotonic, reduce umflăturile, elimină greutatea din picioare.

Centella asiatică poate contribui la reducerea inflamației şi la îmbunătățirea circulației la persoanele cu afecțiuni venoase precum venele varicoase şi insuficienţă venoasă. Centella asiatică conține substanțe recunoscute pentru efectul de stimulare a sintezei colagenului și de regenerare a țesutului cutanat. Prin conținutul de antioxidanți ajută la întârzierea îmbătânirii pielii și acționează pentru reducerea ridurilor. Este cicatrizantă şi anti-vergeturi. Centella este folosită în medicina tradiţională indiană din cele mai vechi timpuri.

Centella este originară din India unde este denumită Gotu Kola şi în insulele tropicale din Oceanul Indian şi creşte în sălbăticie în locuri umede, mlăştinoase şi întunecoase. Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedică.

Farneson şi Novaftem

Farnesol – deodorant de origine naturală. Se găsește în multe uleiuri esențiale; elimină mirosul neplăcut, are efect de răcorire și acțiune antiseptică. Mentol dă un sentiment de răcoare, vindecă oboseala și edemele.

Complexul de oxigen Novafem-O2 îmbunătățește formula, îmbunătățește microcirculația sângelui și susține penetrarea profundă a ingredientelor active.

Crema venotonică pentru picioare

Denumirea acestei creme pentru picioare spune foarte mult. Este o cremă cu efecte unice de stimulare a venelor. Ajută la întreţinerea venelor, evită apariţia varicelor. Ajută inclusiv la tratamentul varicelor uşoare. O cremă pentru picioare ce depăşeşte rolul cosmetic de întreţinere şi îngrijire.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*