Cremă pentru modelarea sânilor din gama Expert Faberlic

Crema pentru sâni de la Faberlic imită efectele de lipofilling. Crema pentru sâni face parte din gama de cosmetice modelatoare Expert. O cremă pentru bust modelatoare ce poate fi cumpărată şi din România de la Faberlic. Crema pentru sâni din oferta Faberlic hrăneşte pielea şi o face mai elastică. Complexul special conţinut de crema pentru bust stimulează umplerea celulelor, măreşte volumul ţesutului adipos şi în final imită ca rezultat acțiunea de lipofilling.

Crema pentru sâni imită ca rezultat lipofilling-ul. Aceasta este o tehnică reconstructivă folosită de esteticieni cu metode chirugicale. Crema pentru sâni a câştigat recent în popularitate şi este utilizată din ce în ce mai des în intervenţiile pentru mărirea şi întreţinerea bustului. Crema modelatoare pentru sâni imită efectele lipofilling-ului fără vreo intervenţie chirurgicală.

Ce este lipofilling-ul

Lipofilling-ul este o tehnică de transfer de ţesut adipos prin recoltarea acestuia din alte părţi ale corpului. Prin lipofilling ţesutul adipos este injectat în zona sânilor, mărind volumul bustului. Prin lipofilling se pot obţine măriri permanente ale sânilor, dar prin intervenţie chirurgicală. În loc să apelaţi la chirurgie şi la lipofilling aveţi la dispoziţie creme cosmetice.

Lipofilling-ul este o tehnică reconstructivă. Presupune o intervenţie chirurgicală simplă asupra sânilor. Pe înţelesul tuturor se recoltează grasime din organism sub formă de ţesut adipos. Acest şesut este prelucrat. Apoi este introdus pentru mărirea sânilor. Nu este o intervenţie chirurgicală complicată. Însă trebuie ca lipofilling-ul să fie realizat de un estetician foarte bun, în cabinete specializate. Aşa cum menţionam, crema pentru mărirea sânilor de la Faberlic imită prin rezultate lipofilling-ul.

Lipofilling sani crema marire

Cremă pentru sâni

Pentru orice femeie este mai mult decât important să arate bine. Iar o pereche de sâni care să o scoată în evidenţă reprezintă un deziderat al tuturor reprezentantelor sexului frumos. Din păcate nu toate femeile sunt înzestrate direct de la mama natura cu un bust generos. Foarte multe femei aleg sa apeleze la bisturiu şi să îşi pună implanturi. Silicoanele nu reprezintă însă întotdeauna cea mai buna soluție pentru creşterea sânilor. Pentru ca de multe ori se poate observa clar faptul ca sânii nu sunt naturali.Faberlic ROmania inscriere

Crema pentru bust din gama cosmetice modelatoare de la Faberlic ajută la întărirea fermăţii sânilor. Îmbunătăţeşte elasticitate şi ajută sânii pentru a avea o poziţie fermă. Şi, în cele din urmă, crema pentru sâni de la Faberlic ajută la mărirea bustului. Crema pentru mărirea sânilor de la Faberlic nu influenţează activitatea hormonală. Masajul cu crema pentru sâni tonifică pielea și țesuturile profunde ale sânilor, determină creșterea în volum a acestora.

Crema modelatoare pentru bust Faberlic

 • Cremă pentru sâni

  Аrticol 1196

  Crema modelatoare pentru bust Expert, la o utilizare regulată, îmbunătățește forma naturală și frumusețea sânilor. Contribuie la remodelare, ridică și „umple” sânii.

 • Crește volumul și mărimea vizuală a sânilor.
 • Hrănește pielea și o face mai elastică.
 • Complexul Adipofill’ln™ stimulează umplerea celulelor și mărește volumul țesutului adipos, imitând rezultatul acțiunii de lipofilling.

Mod de ultilizare crema pentru sâni

 • Aplicați crema pe sâni dimineața și/sau seara cu mișcări circulare de masare.
 • Aplicare recomandată recomandat: 6-8 săptămâni. A nu se folosi în timpul alăptării.

Sânii sunt un simbol al frumuseţii. Dar şi tinereţii dar şi al fermităţii. Orice femeie îşi doreşte sâni fermi, frumoşi. Şi, dacă se poate, de o mărire potrivită. Însă, indiferent de dimensiune, crema pentru sâni va ajuta la fermitate dar şi la creşterea naturală a bustului. Iar soluţia de cremă pentru sâni oferită de Faberlic este una naturală şi la îndemâna tuturor femeilor din România. Acest produs cosmetic nu doar ajută la fermitatea sânilor dar are rezultate şi în creşterea lor naturală. Produsul cosmetic întăreşte pielea şi muşchii bustului. Crema pentru sâni măreşte volumul ţesutului adipos şi, în final, imită ca rezultat operaţia de lipofilling.

Crema pentru sâni de la Faberlic poate fi cumpărate în magazinul online. Preţul de catalog al cremei pentru bust este de 35,89 lei. După înscriere Faberlic urmată de activarea contului beneficiaţi de reducere de 20%. Discountul acesta este aplicat pentru toate comenzile de minim 80 de lei. Taxa de livrare poate fi înlocuită cu achiziţionarea unui produs. Reducerea de 20% se aplică la preţul de catalog Faberlic România.

Crema pentru sâni
 • Crema pentru sâni
5

Crema pentru bust Faberlic

Cremă pentru sâni modelatoare din oferta Faberlic. Linia Expert da la Faberlic poate fi accesată şi din România. Crema modelatoare pentru bust Faberlic este inclusă în gama de cosmetice pentru modelare Expert. Utilizarea cremei pentru sâni va avea rezultate similare cu lipofilling-ul.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!