Cremă pentru picioare Expert Pharma

Cremă pentru picioare ce elimină bătăturile şi îndepărtează calusurile. O cremă pentru picioare cu ingrediente naturale din linia Faberlic Expert Pharma. Cremă pentru picioare ce înmoaie pielea de pe tălpi, hidratează şi catifelează pielea. Tratarea picioarelor se realizează în mod natural cu uree cosmetică. Crema de picioare se bazează şi pe complexul Novaftem O2. O formulă dezvoltată de Faberlic ce îmbunătățește microcirculația sângelui și susține penetrarea profundă a ingredientelor active. Un produs cosmetic special dezvoltat în laboratoarele Faberlic de la Moscova. Întreaga linie Expert Pharma din magazinul online Faberlic se bazează pe ingrediente farmaceutice naturale.

Faberlic România înscriere

Crema pentru picioare ce elimină bătăturile poate fi cumpărată din magazinul onine Faberlic. Este necesară înscrierea şi apoi activarea contului. După activare veţi beneficia de reducere de 20%. Discountul se aplică la toate comenzile de minim 80 de lei. Înscrierea de pe acest site vă aduce şi un catalog Faberlic gratuit după activarea contului.

Cremă pentru picioare Expert Pharma

cremă de picioare emolientăLinia de cosmetice Expert Pharma de la Faberlic include si produse cosmetice pentru îngrijirea picioarelor. Produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale. Crema pentru picioare pe care o prezentăm are mai multe ingrediente naturale. Este o cremă cu uree cu efecte deosebite. Cremele cu uree sunt folosite pentru a hidrata zonele foarte uscate. Ureea este o substanţă ce se află în fiecare celulă a corpului uman. Cremele bazate pe acest ingredient au proprietăţi antifungice şi antimicrobiene. Ceea ce le face potrivite pentru a fi utilizate în tratarea unor probleme ale pielii.

Crema pentru picioare Expert Pharma are codul de articol 1696. Cu ajutorul acestui cod de produs puteţi găsi crema în magazinul online Faberlic. Utilizaţi codul în zona de comandă rapidă. Preţul cremei pentru picioare cu efect emolient este de 7,09 lei pentru 50 ml. Acesta este preţul de catalog Faberlic. Dacă includeţi produsul cosmetic într-o comandă de minim 80 de lei beneficiaţi de discount de 20%. Valabilitatea acestui produs cosmetic este de 18 luni de la data fabricaţiei (indicată pe ambalaj).

Caracteristici cremă pentru picioare Faberlic

Este o cremă-compresă pentru picioare. Crema atenuează bătăturile şi zonele excesiv cornifiate. Totodată crema pentru picioare îngrijeşte pielea uscată, aspră şi crăpată. Ureea este un ingredient natural ce vine în ajutorul picioarelor şi mai ales a tălpilor.

  • Catifeleaza pielea aspră
  • Hidratează pielea.
  • Îndepărtează calusurile și bătăturile.
  • Elimină efectiv bătăturile și calusurile.
  • Înmoaie zona aspră a pielii de pe tălpile picioarelor.

Aplicați crema după duș pe pielea aspră. Lăsați timp de 20-30 min crema pe zonele cu bătături şi uscate. Îndepărtați apoi pielea moartă cu ajutorul unei pietre pounce.

Ingrediente cremă pentru picioare cu uree

Formula bogată a cremei hidratează și catifelează pielea. Compoziția: Uree – o componentă naturală. Activează şi susţine factorul natural de hidratare a pielii (NMF). Din cauza deficitului componentei NMF pielea devine uscată, aspră și afectată. Deficitul de NMF duce la apariţia bătăturilor şi fisurilor în pielea tălpilor.

Complexul de oxigen Novafem-O2 îmbunătățește microcirculația sângelui și susține penetrarea profundă a ingredientelor active.

Proprietăţi cosmetice uree

Ureea este un activ bine tolerat de piele, regăsit în preparate cosmetice și dermatologice. Ureea este apreciată pentru efectul intens hidratant și keratolitic. Este utilizată pentru îmbunătăți textura și aspectul pielii. Acest ingredient exfoliază blând și elimină scuamele, reduce rugozitatea și uscăciunea pielii.

De reţinut că ureea este un factor natural de hidratare. Se regăsește în mod natural în piele, localizată acolo unde se leagă umiditatea. Pielea normală conține aproximativ 1% uree, în timp ce în pielea uscată există un deficit de uree. Persoanele cu dermatită atopică sau psoriazis au pielea cu conținut mai redus de uree.
Ureea este un activ cosmetic foarte utilizat și în preparatele dermatologice. Este utilă îndeosebi pentru aplicații pe pielea afectată de eczeme, dermatite, psoriazis, seboree și alte afecțiuni cutanate. Este un ingredient aprobat pentru utilizarea în cosmeticele bio certificate.

Crema cu uree

Crema cu uree este recomandată pentru călcâie crăpate, iritaţii, eczeme dar şi alte tipuri de probleme dermatologice. Corpul foloseşte ureea din cremă în acelaşi mod în care o foloseşte pe cea care se află deja în piele.

Ureea joacă un rol important în procesul de hidratare. Nicio altă substanță nu poate hidrata pielea la fel de bine precum crema cu uree, care poate aduce procentul de apă din piele la peste 90%. Deficitul de uree apare atunci când se urmează un anumit tratament medical care favorizează uscarea excesivă a pielii. Din cauza afecțiunilor dermatologice, capacitatea pielii de a stoca apa este cu mult redusa, astfel că aceasta capătă un aspect aspru, adesea cu cojiţe. Pielea care nu conține suficienta apă se irită foarte uşor şi se strânge, provocând disconfort. Atunci când aplici crema cu uree pe zone uscate, pielea atrage umezeala din atmosfera si o „pompează” în celulele care au nevoie de hidratare.

Crema cu uree schimbă capacitatea pielii de a absorbi umezeala. În acelaşi timp, aceasta nu blochează porii şi nu duce la apariția acneei.

Despre uree în cosmetică

Este un hidratant eficace, umectant, cu o capacitate notabilă de a lega apa în piele. Penetrează ușor epiderma, facilitează penetrarea altor active cosmetice în piele. Ureea ameliorează seboreea, reduce mătreața, limitează formarea comedoanelor. Totodată ureea conferă pielii suplețe și aspect neted, îmbunătățește aspectul, condiția și textura pielii.

Cosmetice Expert Pharma

Gama de cosmetice Expert Pharma de la Faberlic se bazează pe ingrediente naturale. Sunt produse cosmetice de calitate la preţuri accesibile. Aşa cum sugerează şi denumirea acestei linii: pe lângă proprietăţile cosmetice produsele au şi caracteristici farmaceutice. Linia Expert Pharma completează gama de produse cosmetice Faberlic pentru îngrijirea picioarelor. Aveţi acces la aceste produse de foarte bună calitate după activarea contului în magazinul online Faberlic România.

Crema picioare
  • Cremă pentru picioare
5

Cremă pentru picioare

Este o cremă-compresă pentru picioare. Crema atenuează bătăturile şi zonele excesiv cornifiate. Totodată crema pentru picioare îngrijeşte pielea uscată, aspră şi crăpată. Ureea este un ingredient natural ce vine în ajutorul picioarelor şi mai ales a tălpilor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!