Cremă depilare cu balsam DeLine de la Faberlic

Cremă depilare cu Aloe Vera 2 în 1 din linia DeLine de la Faberlic. Cremă epilare cu balsam. O cremă depilare folosită la epilare cu îngrijire pentru pielea sensibilă. Produsul cosmetic face parte din linia de produse DeLine de la Faberlic. Aceste produse cosmetice sunt dedicate epilatului, depilatului şi îngrijirii pentru şi după epilare. Crema pentru depilare respectă linia DeLine şi susţine Aloe Vera. Ceea ce aduce un produs cosmetic cu dublă acţiune. Avem odată o cremă depilare. Şi, în acelaşi timp, o cremă balsam după epilare. O cremă „doi în unu” cu proprietăţi speciale. Conform produselor Faberlic crema se bazează pe ingrediente naturale. Acestea includ Aloe Vera, extracte din frunze de papaya, tuia, hamei și salvie. În cutia ce conţine crema primiţi şi o spatulă pentru depilare.

Cremă depilare cu Aloe Vera pe care o puteţi cumpăra din magazinul online Faberlic România. Este necesară înscrierea şi apoi activarea contului. Apoi veţi avea acces la toate produsele Faberlic. Dacă vă înscrieţi de pe acest website în urma activării contului veţi primi şi un catalog gratuit Faberlic. Ofertele acestei firme sunt unice pe piaţa din România. Cosmeticele sunt de calitate, realizate în laboratoarele proprii ale firmei.

Faberlic România înscriere

Cremă depilare 2 în 1: epilare + îngrijire

Cremă depilare cu balsamCremă deplilare din linia de produse DeLine de la Faberlic. O linie de produse dedicate epilării şi depilării. Sunt produse noi în magazinul online Faberlic România. Codul de articol cu care puteţi face comanda rapidă este 2123. Preţ cremă depilare: 18,29 lei. Acest preţ poate fi modificat, actualizat. Consultaţi oferta la zi în magazinul online Faberlic România. Produsele le găsiţi şi în catalogul online. Important de ştiut: puteţi cumpăra crema pentru depilare cu reducere. beneficiaţi de un discount de 20% dacă includeţi acest produs cosmetic într-o comandă de minim 80 de lei. Reducerea se aplică doar la comenzi din magazinul online, din contul propriu activat.

Valabilitate cremă depilare DeLine: 2,5 ani de la data fabricaţiei indicată pe ambalaj. După desigilare, după deschiderea ambalajului, termenul de valabilitate este de 12 luni.

Proprietăţi cremă depilatoare

  • Crema depilatoare 2 în 1 se pretează pentru pielea sensibilă din zona liniei bikini. Acest produs cosmetic face procesul de epilare confortabil și nedureros.
  • Înlătură cu ușurință, rapid și pentru timp îndelungat firele de păr nedorite.
  • Complexul activ pe bază de extracte din frunze de papaya, hamei și salvie încetinesc procesul de creștere a firelor de păr.
  • Extractele de Aloe Vera și castraveți împrospătează și hidratează pielea.

Utilizare cremă depilare cu balsam

Cu ajutorul spatulei aplicați crema pe piele în strat uniform, astfel încât firele de păr să fie acoperite. După 5 minute verificați cum a acționat crema. Îndepărtaţi crema pentru depilare cu spatula de pe o regiune mică a pielii.

  • Dacă firele de păr se îndepărtează cu ușurință, îndepărtați și restul cremei cu spatula, apoi curățați restul cu apă rece.
  • Când firele de păr se îndepărtează doar parțial, lăsați crema să mai acționeze câteva minute.
  • Dacă firele de păr sunt foarte rigide, aplicați trei straturi de cremă cu intervale de 5 minute.
  • Îndepărtați toată crema după 5 minute de la aplicarea ultimului strat.

După aplicarea cremei depilatoare se recomandă utilizarea cremei-gel după epilare DeLine.

Atentie! Crema depilatoare conține tioglicolat. Urmați instrucțiunile. Nu lăsați crema să acționeze pe piele mai mult de 15 minute.

Evitați pătrunderea cremei în ochi. În cazul pătrunderii, spălați ochii cu multă apă și consultați medicul.

Măsuri de precauție: Înainte de a utiliza crema depilatoare, testați sensibilitatea pielii, aplicând puțină cremă pe o porțiune mică de piele în zona cotului. După cel mult 10 minute înlăturați crema cu ajutorul apei. Dacă în decurs de 24 de ore nu au apărut senzații neplăcute, puteți folosi crema. Nu aplicați crema pe piele iritată sau vătămată.

În cazul apariției unor senzații de arsuri, îndepărtați imediat crema cu ajutorul apei. Nu folosiți soluții de spălat. A se păstra în locuri ferite de accesul copiilor.

Ingrediente cremă depilare

Aqua, calcium thioglycolate, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum, glyceryl stearate, ceteareth-20, glycerin, potassium hydroxide, urea, humulus lupulus extract, viscum album leaf extract, salvia officinalis leaf extract, carica papaya leaf extract, thuya occidentalis leaf extract, cucumis sativus (cucumber) fruit extract, aloe barbadensis leaf extract, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum, alpha – isomethyl ionone.

Avantaje cremă depilare

Crema depilatoare pare cea mai viabilă soluție: este ieftină, se aplică uşor. Funcționează rapid şi nu provoacă dureri, spre deosebire de ceară sau de aparatul de epilat. Avantajul cremei oferite de Faberlic este dublu. Ajută atât la depilare cât şi la tratarea pielii. Un produs dublu, 2 în 1.

Ingredientele cremei de la Faberlic recomandă acest produs. Toate sunt selectate cu atenţie. Fiecare ingredient are un scop bine stabilit. În acest sens, frunzele de papaya şi de hamei ajută la încetinirea creşterii părului. În acest mod va fi nevoie sa vă depilaţi mai rar. Frunzele de salvie contribuie şi ele la încetinurea procesului de creştere a părului.

Specialiştii în beauty ne oferă şi alte argumente pro: acţionează ca un scrub. Înlătură stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii, se poate folosi în zone în care aparatul de ras este dificil de manevrat, elimină posibilele tăieturi apărute în urma epilării cu lama şi chiar poate menţine pielea epilată mai mult timp decât dacă te epilezi cu lama.

Produse cosmetice pentru epilare Faberlic

În magazinul online Faberlic România găsiţi o linie de produse cosmetice dedicată epilării şi depilării. Aceste produse au o caracteristică comună: ingredientele naturale. Şi, o a doua caracteristică comună: Aloe Vera. Pentru fiecare operaţiune specifică alături de Aloe Vera aceste produse cosmetice au şi ingredinte din alte plante.

Cremă depilare cu balsam
  • Cremă depilare cu balsam
5

Cremă depilare cu balsam

Cremă deplilare din linia de produse DeLine de la Faberlic. O linie de produse dedicate epilării şi depilării. Sunt produse noi în magazinul online Faberlic România. Codul de articol cu care puteţi face comanda rapidă este 2123. Preţ cremă depilare: 18,29 lei.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!