Cremă anticelulitică modelatoare Faberlic Expert

Cremă anticelulitică moderatoare din oferta Faberlic România. Cremă anticelulitică în gama de produse pentru îngrijirea corpului. Puteţi cumpăra această cremă anticelulită din magazinul online Faberlic România după înscrierea urmată de activarea contului. Dacă vă înscrieţi de pe acest website veţi primi prin poştă un catalog Faberlic în limba română gratuit. După activarea contului la comenzi de minim 80 de lei beneficiaţi de reducere de 20%. Dacă veţi include crema anticelulitică în comanda de minim 80 de lei o cumpăraţi cu discount de 20%.

Crema anticelulită Faberlic proneşte modelarea prin divizarea ţesutului adipos stimâlând drenajul. Produsul cosmetic ajută la reducerea cunoscutului esfect de piele de portocală. Prin efectele sale, crema va reduce simţitor celulita. O utilizare freventă, însoţită de un regim sportiv şi alimentar, poate duce chiar la eliminarea celulitei. Crema de îngrijire a corpului face parte din linia de produse Expert de la Faberlic.

Faberlic România înscriere

Cremă anticelulitică modelatoare Expert

Cremă anticelulitică Expert150 de grame de cremă anticelulitică într-un ambalaj deosebit. Preţ cremă anticelulită: 21,49 lei. Acesta este preţul de catalog Faberlic. Produsul poate fi găsit în magazinul online Faberlic România cu codul 1080 la efectuarea comenzii.

Ingredientele acestei creme sunt omogenizate cu complexul îmbogăţit cu oxigen Novaftem- O2. Printre ingrediente se numără componente naturale importante: extract de castane sălbatice, glicerină, ulei de măsline, cafeină, extract de centella asiatică, lecitină, ulei de mentă, extract de iederă.

Principiul pe baza căruia funcţionează crema anticelulitică este acela al eliminării apei şi grăsimilor depozitate în surplus în celulele pielii. Crema anticelulită se aplică prin masaj pe zona afectată. Pe lângă rezultatele în lupta cu celulita, crema ajută şi la îmbunătăţirea texturii pielii. Totodată netezeşte şi tonifiază.

Efecte cremă anticelulită

  • Cremă anticelulitică FaberlicPornește procesul de divizare a țesutului adipos.
  • Stimulează drenajul în zona subcutanată cu scopul punerii în circulaţie a lichidelor.
  • Ajută la reducerea efectului de piele de portocală.
  • Activează procesele metabolice din grăsimea subcutanata.
  • Ajută în mod important la eliminarea excesului de lichid şi reduce edemul.
  • Redă pielii strălucirea, fermitatea şi aspectul delicat şi neted.
  • Complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem- O2 mărește conţinutul de oxigen din piele şi îmbunătățește efectul ingredientelor active.
  • Phyto-complex cu extractul de iedera, castan și centella asiatică ce stimulează eliminarea excesului de lichid. Totodată aceste ingrediente reduc edemul, redau pielii un aspect neted, ferm şi tonifiant.
  • Cafeina îmbunătățește metabolismul celulelor şi accelerează arderea excesului de grăsimi.

Ingrediente cremă anticelulitică

Ingrediente: apa, hydrogenated polydecene, ethoxydiglycol, cyclopentasiloxane, glycerin, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, isopropyl myristate, cetearyl alcohol, polysorbate 60, olea europaea fruit oil, dimethicone, caffeine, butylene glycol, centella asiatica extract, lecithin, menthyl lactate, aesculus hippocastanum (horse chestnut) seed extract, perfluorodecalin, triethanolamine, poloxamer 188, hedera helix (ivy) leaf extract, carbomer, methyl nicotinate, xanthan gum, perfluoropolymethylisopropyl ether, sodium dextran sulfate, propylene glycol, diazolidinyl urea, parfum, disodium edta, methylparaben, propylparaben, citral, limonene.

Utilizare cremă anticelulită

Crema anticelulită se aplică pe zonele cu probleme (abdomen, coapse sau şolduri). Se ia câte puţină cremă din tub, în cantitate suficientă. Zona cremuită se masează timp de 5-10 minute. Urmăriţi prin aplicare şi masaj absorbția completă a cremei. După această procedură vă spălaţi pe mâini.

Crema anticelulitică poate fi utilizată de 2-3 ori pe săptămână. Un tratament complet durează până la epuizarea unui tub de cremă anticelulitică.

Despre celulită

Celulita afectează femeile în procent de peste 80%. Un studiu al cercetătorilor americani a arătat că 90% dintre femeile de peste 35 de ani suferă de celulită. Celulita nu ţine cont de vârstă, de greutate, de bărbaţi sau femei. Chiar şi femeile slabe fac celulită. Un tratament pentru celulită poate fi realizat atât după depistarea problemelor cât şi preventiv.

Deși se mândresc cu formele lor de invidiat pe covorul roșu, la o privire mai atentă, putem observa că celulita le dă mari bătăi de cap. Jennifer Lopez, Scarlet Johnasson sau Lady Gaga au fost deseori surprinse la plajă cu straturi groase de celulită pe coapse și abdomen.

Celulita este una dintre cele mai chinuitoare probleme cu care se confruntă femeile. Nu există nicio diferență între grăsimea celulitică și cea normală, așa că nicio cremă „minune” sau alt artificiu nu te va scăpa de această problemă.

Celulita de tip adipos este cea mai întâlnită în rândul femeilor. Pielea este foarte moale și favorizează depunerea celulitei. Acest aspect este favorizat și de lipsa sportului, plus de o alimentație bogată în grăsimi.

Celulita fibroasă este cel mai greu de tratat și este vizibilă fără să prinzi pielea între degete. Se depune la nivelul feselor, pe genunchi sau pe șolduri și aspectul pielii este adâncit, aspru și deshidratat. Acest tip de celulită se dezvoltă în timp și este cel mai greu de tratat.

Sfaturi tratament celulită

În esenţă celulita este faza vizibilă a unei intoxicaţii de durată a ţesuturilor prin deshidratare, fumat, stres, alimentaţie nesănătoasă (cafea, produse junk-food şi fast-food, pe scurt: ulei, făinuri albe, zahăr – dulciuri rafinate, alimente prăjite) şi lipsă de mişcare.

Celulita este o afecţiune a ţesutului adipos, având cauze genetice, hormonale şi legate de stilul de viaţă (alimentaţie, mişcare). Această problemă apare caracteristic la femei, pe coapse, fese, şolduri, abdomen şi genunchi, sub aspectul de ”coajă de portocală”.

Crema anticelulitică este de ajutor dar nu acţionează singură. Este necesar să asociaţi tratamentul cosmetic cu un regim alimentar adaptat. De asemenea mişcarea şi sportul ajută foarte mult la eliminarea celulitei. Din acest motiv putem remarca că femeiele care fac sport nu au forme de celulită dezvoltate. Remarcăm totodată că după renunţarea la o viaţă sportivă, la exerciţii fizice, celulita începe să se instaleze. Crema anticelulită este de mare ajutor dar nu este remediul total. Tratamentul cosmetic trebuie făcut periodic, chiar şi după reducerea celulitei.

Cremă anticelulită
  • Cremă anticelulită
5

Summary

Cremă anticelulitică în gama de produse pentru îngrijirea corpului. Puteţi cumpăra această cremă anticelulită din magazinul online Faberlic România după înscrierea urmată de activarea contului. Dacă vă înscrieţi de pe acest website veţi primi prin poştă un catalog Faberlic în limba română gratuit.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!