Crema modelatoare anticelulitică din gama Expert Faberlic

Cremă anticelulită pentru tratament celulită. Crema împotriva celulitei, oferta Faberlic România. Cremă împotriva celulitei face parte din gama Expert. Este o cremă anticelulită modelatoare. Crema anticelulitică divizează ţesutul adipos şi reduce „pielea de portocală”. Modelează practic prin acţiunea sa, activând procesele metabolice din grăsimea de sub piele. Rezultatele după utilizarea produsului cosmetic: pielea este din nou fermă. Pielea îşi recapătă treptat strălucirea şi aspectul neted. Printre plantele folosite la această cremă împotriva celulitei sunt iedera şi castanul. Crema poate fi folosită de 1-3 ori într-o săptămână.

Pentru a lupta împotriva celulitei trebuie să o cunoaştem. Să ştim ce provoacă sau ce duce la apriţia celulitei. Celulita este o alterare a ţesutului celular subcutanat, care apare ca rezultat al unui proces anormal de stocare a grăsimilor, sub influenţa mai multor factori. Celulita este în mare un exces de grăsime. Este vorba de grăsime subcutanată la nivelul coapselor, al feselor sau genunchilor. Celulita afectează peste 75% dintre femei, chiar şi pe cele slabe.

Faberlic ROmania inscriere

Cauzele celulitei

Posibilele cauze ale apariţiei celulitei sunt dezechilibrele hormonale, tulburarile tiroidiene. Apariţia celulitei este încurajată de lipsa activităţii fizice, dietele dezechilibrate. Dacă este cazul, se adaugă folosirea contraceptivelor orale sau chiar predispoziţia genetică.

Celulita este o problemă cu care trebuie să se confrunte fiecare femeie trecută de vârsta adolescenţei. Aspectul de coajă de portocală al pielii este semnul caracteristic. Celulita afectează atât femeile cât şi bărbaţii. Este atât de des întâlnită încât putem aprecia că a luat proporţii epidemice.

Celulita poate fi cauzată şi de dereglări hormonale care apar la femei in perioada de pubertate. Tulburările hormonale apar şi la sarcină sau menopauză şi, de asemenea, de la utilizarea anticoncepționalelor. Hormonii sunt responsabili de reglarea fluxului sanguin, a drenajului limfatic si a metabolismului grăsimilor.

Masa principala a celulitei este alcătuită din acumulările si depunerile de reziduuri in ţesutul conjunctiv al tegumentului. Aceste reziduuri atrag cantități mari de apa din țesuturile din jur. Această acumulare de substanţe cauzează edeme, iar nodulii formaţi conferă pielii de deasupra lor aspectul neuniform de „coajă de portocala”. Aceşti noduli care se pot mari exercita o presiune asupra circulației sanguine si limfatice. Ceea ce duce la deteriorarea circulației si la încetinirea metabolismului. Din aceste considerente, pielea cu celulita este mai rece la atingere.

Tipuri de celulită

Celulita EDEMATOASĂ – este o celulită care tremură când pășești, se unduiesc practic valurile acelea de grăsime când apeși pielea cu mâna. Este dată mai degrabă de probleme circulatorii decât de probleme de obezitate sau de modul de viață și este extrem de neplăcută pentru că, uneori, dacă este într-un grad foarte mare se vede chiar și prin haine.

Celulita FIBROASĂ – aspectul de coajă de portocală apare inițal doar în momentul în care strângi zona cu mâna, după care se vede, odată cu creșterea gravității ei, și în repaos. Este celulita genetică. Noi ne naștem cu niște cămăruțe, se numesc septuri fibroase, în care se acumulează grăsime și în momentul în care cămăruțele acelea sunt umplute , ceea ce dă peste, așa ca la o brioșă, practic creează aspectul de matlasare. Această celulită este o celulită relativ fixă. Apare devreme și se vede din ce în ce mai mult cu cât înaintezi în vârstă.

Celulita MIXTĂ – este cea mai neplăcută dintre cele trei tipuri. Prezintă și elemente de celulită edematoasă și elemente de celulită fibroasă, este un fel de mixt între cele două.

Tratament celulită

Din păcate, nu există o soluţie magică împotriva acesteia, dar vestea bună este că celulita nu este invincibilă. Regimul alimentar corect, sportul şi masajul sunt inamicii principali ai acesteia. În completarea lor vine şi crema anticelulitică, produs cosmetic extrem de folositor. O cremă anticelulită este ulor de procurat dar greu de ales.

Veste bună este că celulita se poate trata. Iar crema anticelulită şi exerciţiile fizice contribuie la tratarea celulitei. Şi vă recomandăm o cremă anticelulită de la Faberlic.

Cum funcţionează crema anticelulită

Principiul pe baza căruia funcţionează crema împotriva celulitei este acela al eliminării apei şi grăsimii depozitate in surplus in celulele pielii. Prin masaj, crema împotriva celulitei ajuta totodată si la îmbunătăţirea texturii pielii, dar si la netezire si tonifiere. Exact aceste rezultate sunt aduse de crema anticelulită din gama Expert de la Faberlic.

Este important de ştiut că nu doar crema anticelulită ajută la îndepărtarea „pielii de portocală”. Dacă aplicarea acestui produs cosmetic nu se face în paralel cu o dietă sănătoasă şi cu sport rezultatele vor fi reduse.

Cremă anticelulită modelatoare EXPERT

Cremă anticelulită

1080

Am ajuns şi la produsul recomandate de Faberlic destinat tratamentului celulitei. Un produs cosmetic de tratament celulită. Tratament celulită cu compuşi naturali şi cu complexul de oxigen inovativ Novaftem. Un tratament pentru celulită verificat şi conceput în laboratoarele Faberlic.

Crema anticelulită de la Faberlic face parte din gama Expert. Preţul cremei împotriva celulitei este de 30,29 lei, preţ de catalog. Codul produsului în magazinul online Faberlic este 1080. Produsul cosmetice se prezintă în tub de 150 grame. Crema poate fi găsită şi în catalogul Faberlic.

Cum acţionează crema anticelulită Expert

Pornește procesul de divizare a țesutului adipos.

 • Stimulează drenajul.
 • Ajuta la reducerea efectului de piele de portocală.
 • Activează procesele metabolice din grăsimea subcutanata.
 • Ajuta la eliminarea excesului de lichid si reduce edemul.
 • Reda pielii strălucirea, fermitatea si aspectul neted.
 • Complexul îmbogățit cu oxigen Novaftem- O2. Acest complex măreşte conţinutul de oxigen in piele si îmbunătățește efectul ingredientelor active.
 • Phyto-complex cu extractul de iedera, castan și Centella Asiatica. Aceste plante stimulează eliminarea excesului de lichid, reduc edemul. Iedera şi castanul redau pielii un aspect neted, ferm si tonifiant.
 • Cafeina îmbunătățește metabolismul celulelor si accelerează arderea excesului de grăsimi.

Utilizare cremă anticelulită

 • Aplicaţi pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, şolduri) o cantitatea suficientă.
 • Masați fiecare zona timp de 5-7 minute pana la absorbția completă. Spălați mâinile după ce aplicaţi crema.
 • Crema împotriva celulitei poate fi utilizată de 1-3 ori pe săptămâna.
Cremă anticelulitică
 • Cremă anticelulită
5

Cremă modelatoare anticelulitică

Principiul pe baza căruia funcţionează crema împotriva celulitei este acela al eliminării apei şi grăsimii depozitate in surplus in celulele pielii. Prin masaj, crema împotriva celulitei ajuta totodată si la îmbunătăţirea texturii pielii, dar si la netezire si tonifiere.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!