Tuş de ochi şi creion dermatograf Faberlic

Produsele pentru machiaj Faberlic sunt recunoscute pentru calitatea lor. Spre deosebire de produse de machiaj de la alte firme de cosmetice, Faberlic foloseşte propriile tehnologii. Cu o experienţă în industria cosmetică de peste 20 de ani, Faberlic a reuşit să găsească cele mai bune soluţii pentru cosmeticele de machiaj. Cu o gamă diversificată de produse de machiaj, Faberlic oferă în magazinul online foarte multe opţiuni. Puteţi alege din diferite linii, pentru diferite buzunare. Dar toate aceste produse pentru machiaj au un numitor comun: CALITATEA.

Produsele pentru machiaj Faberlic sunt disponibile şi în România. Fie că este vorba de lina de rujuri Faberlic, de cremele pe bază de oxigen, de fardurile şi rimelurile Faberlic, toate aceste produse cosmetice pentru machiaj le puteţi cumpăra şi din România. Oferta din magazinul online de cosmetice Faberlic include peste 6.000 de produse. În fiecare campanie se adaugă produse noi, inclusiv din gama pentru machiaj.

Faberlic ROmania inscriere

Machiaj Faberlic

Clipul video arată una dintre posibilităţile de machiaj cu produse Faberlic. Puteţi observa corectitudinea machiajului conferită de aceste produse. În câteva minute puteţi avea un machiaj suprinzător şi elegant pentru orice tip de ten. Toate produsele pentru machiaj Faberlic sunt prietenoase cu pielea. Nu conţin parabeni sau substanţe dăunătoare organismului.

Creion dermatograf şi tuş de ochi

Din oferta de produse cosmetice pentru machiaj Faberlic nu lipsesc creioanele dermatograf. Fie că este vorba de cunoscutul creion pentru ochi sau de tuşul de ochi rezistent la apă, aceste produse pentru machiaj sunt disponibile în magazinul online Faberlic.

Creion de ochi „Autograf de vedetă”

Creion pentru ochiPoate fi găsit în magazinul online Faberlic cu codul de produs 5609 – 5617. Fiecare cod din această succesiune corespunde unei culori anume pentru creionul de ochi. Termen de valabilitate pentru produsul desigilat: 24 de luni.

Creionul de ochi „Autograf de vedetă” are o formulă extrem de rezistentă. Acest creion dermatograf Faberlic rezistă până la 10 ore.

Nu se întinde, trasează o linie dreaptă și clară.
Poate fi folosit pentru conturarea pleoapei interioare.
Formula de îngrijire cu unt de shea și ulei de măsline protejează pielea gingașă a pleoapelor de îmbătrânirea prematură, hrănind-o și revigorând-o.
Hrănește și hidratează pielea blândă din jurul ochilor.

Tuș de ochi Faberlic rezistent la apă

Poate fi găsit în magazinul online Faberlic cu codul de produs 5460.

Tuş de ochiTuşul pentru ochi Faberlic rezistent la apă „Stay-on”. Formula specială asigură uscarea in câteva secunde, lăsând o linie perfectă pe pleoapă. Mecanismul cu dozare automată și pensula fină. Tuşul de ochi cu forma îngustă vă oferă o linie clară, uniformă si de lăţime dorită. După aplicare, tuşul nu se întinde și păstrează o culoare vie pe tot parcursul zilei indiferent de situaţie. Machiajul va fi impecabil la plajă, la piscină sau pe ploaie.

Calităţi ale tuşului de ochi

  • Contur perfect pe toată durata zilei.
  • Culoare intensă și vie.
  • Se usucă rapid, nu se intinde și nu curge.
  • Aplicator solid pentru a obţine o linie de lăţime dorită.

Produsele pentru machiaj Faberlic pot fi cumpărate oricând din magazinul online. După înscriere Faberlic şi după activarea contului veţi primi un catalog gratuit. Cu ajutorul catalogului Faberlic în limba română puteţi întocmi comenzi. Este necesar ca atunci când consultaţi catalogul (tipărit sau online) să copiaţi codurile produselor. Apoi vă logaţi în contul personal Faberlic. În dreapta sus aveţi opţiunea pentru comandă rapidă Faberlic. Completaţi codurile produselor, în pasul doi al comenzii aveţi promoţiile, cadourile şi ofertele Faberlic.

Tuş de ochi Faberlic
  • Faberlic tuş de ochi
4.8

Tuş de ochi Faberlic

Oferta Faberlic România produse pentru machiaj. Tuş d eochi şi creion dermatograf Faberlic produse disponibile şi în România. Produse pentru machiaj Faberlic România.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!