Faberlic România: cosmetice pentru bebeluşi

Faberlic gama de produse Expert Pharma Baby. Produse cosmetice Faberlic pentru bebeluşi. Produse ce pot fi utilizate din primele zile din viaţă. Cosmetice Faberlic fără parabeni, SLS sau coloranţi. O gama completa ce include creme, săpunuri, pudră, servetele umede pentru bebelusi. Expert Pharma Baby include şi cremă cu D-panthenol, pastă de dinţi pentru copii de vârstă mică, geluri de spălare şi curăţare pentru bebeluşi. Toate aceste produse cosmetice pentru bebeluşi le puteţi cumpăra cu reducere din magazinul Faberlic.

Pentru a cumpăra aceste produse cosmetice pentru bebeluşi este necesar să vă activaţi contul Faberlic. Apoi le puteţi cumpăra cu reducere de 20% faţă de preţul de catalog pentru toate comenzile de peste 80 de lei. Pentru înregistrare Faberlic daţi click pe bannerul de mai jos.

Faberlic ROmania inscriere

Cosmetice bebeluşi fără parabeni

Produsele Expert Pharma produse de Faberlic sunt deja cunoscute. Expert Pharma are o gama diversificată de produse. Vă recomandăm această ofertă Faberlic nu doar pentru preţurile foarte bune ci şi pentru calitate. Toate produsele Expert Pharma sunt rezultatul cercetărilor din laboratoarele companiei de la Moscova.
Cosmeticele pentru bebeluşi fără parabeni pot fi găsite într-o secţiune specială a magazinului online. Vă recomandăm din gama produselor Epsert Pharma pentru bebeluşi:

  • Gel de spălare cu extracte de dentiță, levănțică și gălbenele – articol 1646.
  • Gel de curățare cu extract de dentiță și Aloe Vera – articol 1644.
  • Soluție pentru baia bebelușului cu extract de romaniță și D-panthenol – articol 1641.
  • Săpun pentru copii cu extracte de romaniță și rostopască – articol 1639.
  • Săpun pentru copii cu ulei de măsline și de migdale – articol 1638.
  • Șervețele umede cu extract de gălbenele, Panthenol și vitamina E, 15 bucăți – articol 1651.
  • Șervețele umede cu extract de gălbenele, Panthenol și vitamina E , 50 bucăți – articol 1650.
  • Pudra pentru copii cu alantoină gama EXPERT PHARMA Baby – articol 1647.
  • Cremă pentru mamă și copil cu D-panthenol – articol 1645.
  • Pasta de dinți «Primul dinte» cu Aloe Vera – articol 1643.

Cosmetice bebelusi fara parabeni

Comanda cosmeticelor pentru bebeluşi

Pentru a comanda aceste produse prezentat şi în catalogul Faberlic utilizaţi din cabinetul personal funcţia de „comandă rapidă”. După ce completaţi adresa la care doriţi să fie livrate produsele şi apoi modul de plată (express sau ramburs) utilizaţi codurile articolelor. Introduceţi cifrele articolului şi apoi selectaţi cantitatea, apoi le adăugaţi în coş.

Catalogul Faberlic poate fi consultat pe site-ul nostru în paginile dedicate. Puteţi consulta în versiune online, video şi PDF atât catalogul în curs Faberlic cât şi catalogul următor Faberlic.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!