Faberlic România cosmetice pentru machiajul ochilor

Oferta Faberlic include şi cosmetice de machiaj pentru ochi. Catalogul Faberlic în limba română include pagini dedicate cosmeticelor pentru ochi. Este un termen generic ce include mai multe produse destinate machiajului în zona ochilor. Această gamă de produse Faberlic include de la rimel, mascara, bază pentru rimel, rimel rezistent la apă şi până la rimel modelator pentru gene, rimel extra volum şi rimel care întoarce genele.

Faberlic are o ofertă bogată în domeniul cosmeticelor pentru machiaj. Produse de calitate pe care le puteţi cumpăra cu reducere după activarea contului în magazinul online. Pentru înscriere Faberlic daţi click pe bannerul de mai jos. Veţi primi tot sprijinul pentru activarea contului şi un catalog gratuit după ce vă activaţi contul.

Faberlic ROmania inscriere

Faberlic cosmetice pentru machiajul ochilor

Acest articol prezintă doar o parte dintre produsele de machiaj Faberlic. Rimeluri, mascara, bază pentru rimel şi toate produsele importante din oferta Faberlic pentru machiajul ochilor.

Faberlic: set cadou SkyLine

Set cadou de la FaberlicАrticol: 5520.
Set cadou Make-up:

 • Rimel de volum „La maxim”, negru.
 • Tuș lichid de ochi „Galaxia culorilor”, nuanță „Noapte întunecată”.

Machiajul ultramodern smoky eyes, cocheții „ochi de pisică”, conturul subțire clasic sau săgețile geometrice de podium – orice ați alege, nu puteți să vă descurcați fără rimel și tuș de ochi! Rimelul de volum face genele extrem de pufoase și ajută la obținerea efectului de ochi larg deschiși, iar aplicatorul comod al tușului de ochi „Galaxia culorilor” oferă multe opțiuni pentru a experimenta: aplicați cu lini late sau subțiri și schimbați-vă look-ul.

Faberlic rimel pentru volum

Faberlic rimel volumАrticol: 5196.
Rimelul pentru volum „Favorit”, datorită pigmenților magnetici speciali din compoziție, efecxtiv este atras de gen, asigurând densitate și alungire.

 • Textura rimelului învăluie fiecare fir fără a se aglomera sau a crește volumul genelor.
 • Rimelul nu se fărâmițează sau întinde pe parcursul zilei.
 • Nuanță: neagră.

Pentru o păstrare mai îndelungată a rimelului nu trageți direct periuța, pentru a evita pomparea aerului în flacon. Răsuciți atent periuța pentru a o scoate, colectând rimelul de pe pereții tubului. Închideți bine rimelul după utilizare.

Faberlic mascara

Faberlic MascaraАrticol: 5341.
Mascara #Draw-n-roll creează gene lungi, ondulate ideal. Periuța curbată concepută special pentru vopsirea fiecărei gene de la rădăcini până la vărfuri, oferind o curbă cochetă.

 • Alungire colosală.
 • Curbătură amețitoare.
 • Separare ideală a genelor fără încărcare.

Pentru o păstrare mai îndelungată a rimelului nu întindeți periuța, pentru a evita pomparea aerului în flacon. Răsuciți atent periuța pentru a o scoate, colectând rimelul de pe pereții tubului. Închideți bine rimelul după utilizare.

Rimel cu efect de alungire

Faberlic rimel volumАrticol: 5530.
Rimel pentru alungire „Lungime incredibilă”:

 • Ridică” genele, oferindu-le o alungire uimitoare.
 • Periuța specială, alungită, cu peri rari, scurți și groși definește și vopsește instant genele și oferă posibilitatea de a le regla direcția.
 • Textura moale a rimelului asigură aplicarea ușoară și confortabilă a rimelului.
 • Culoare neagră intensă.
 • Din compoziția rimelului fac parte polizaharide cu funcționalitate înaltă, extrase din lemn de larice, care acoperă genele și le hidratează. Rimelul e rezistent și nu murdărește pleoapele, pe parcursul întregii zile.

Pentru o păstrare îndelungată a rimelului și pentru a împiedica pătrunderea aerului în flacon, nu trageți periuța, dar rotiți-o cu acuratețe, luând rimel de pe pereții tubului. Închideți bine rimelul după utilizare.

Mascara „Privire de pisică”

Аrticol: 5461.
Mascara „Privire de pisică realizează concomitent trei funcții: face genele mai voluminoase, mai lungi și mai bine definite. Periuța Periuța inovativă din silicon, cu vârf din fibre, direcționează genele spre tâmple, oferind ochiului o formă de migdală și creând o intrigantă „privire de pisică”.

 • Componenții activi ai rimelului împiedică formarea cocoloașelor și murdărirea pleoapelor.
 • Culoare neagră intensă

Pentru păstrarea îndelungată a rimelului, nu trageți periuța, dar rotiți-o, luând rimel de pe pereții tubului. În așa mod, împiedicați pătrunderea aerului în flacon. Închideți bine rimelul după utilizare.

Bază pentru rimel

Аrticol: 5470.
Doriți să aveți gene ideale? Aplicarea extensiilor este o procedură costisitoare, iar genele false presupun o atenție specială. Există o soluție – baza pentru rimel SkyLine. Este soluția ideală pentru femeile care doresc să aibă gene perfecte. Baza pentru rimel definește genele, le alungește, le îngroașă și le fixează. Aplicați-o înainte de a aplica rimelul dumneavoastră preferat. Rimelul se va aplica uniform, nu se va împrăștia și nu va forma cocoloașe.

 • Definire, alungire și volum.
 • Baza ideală pentru rimel, pentru o aplicare uniformă fără cocoloașe.
 • Agenții de gelifiere de origine naturală crează o peliculă moale și cremoasă pe gene. Agenții de hidratare adaugă bazei pentru machiaj emoliență și flexibilitate.
 • Nu conține parabeni.

Aplicați un strat subțire și uniform pe gene, începând de la rădăcină, și întindeți-l până la vârfuri. După ce baza se usucă, aplicați rimelul preferat.

Rimel rezistent la apă

Rimel rezistent la apaАrticol: 5472.
Rimelul rezistent la apă ”Stay-on”, vă ajută să arătați impecabil pe plajă, la piscină și pe vreme ploioasă. Textura cremoasă vă asigură aplicarea ușoară și uniformă fără incărcare excesivă a genelor. Datorită formei, peria ridică, alungeşte și fixează genele.

 • Machiaj ideal pe orice anotimp.
 • Aplicare uniformă fără incărcare excesivă.
 • Modelează și alungește genele.

Pentru valabilitate mai lungă nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înăuntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Și inchideţi bine după folosire.

Rimel „Push up effect”

Faberlic rimelАrticol: 5471.
Rimel cu efect <<Push-up>>ridică genele de la rădăcina, le curbează si alungeşte perfect, dă volum.

 • Peria specială are 6 „zone-capcane” care îmbracă genele mai mult decât de obicei, iar fibrele ei au o formă ingustată care asigură aplicare impecabilă si separarea lor.
 • Genele devin groase si pufoase, cu un volum maxim și lungime.
 • În timpul aplicării rotiţi peria in așa fel ca să aveţi o curbare maximă cu un volum instant si fără lipire.

Pentru durata de valabilitate mai lungă nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înauntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Și inchideţi bine după folosire.

Faberlic rimelul #Flyshes

Аrticol: 5327.
Rimel „FlyLashes” crează un efect de gene false ajutănd la separarea genelor. Întareşte si stimulează cresterea lor cu ingrijire intensă.
• Dă volum instantaneu si lungime
• Separă genele si le curbează
• Hrăneste si hidratează
• Sunt 3 tipuri de textură: glitter, lucios si efecte speciale
3 ani de la data indicată pe ambalaj Termen valabilitate de la deschidere: 6 luni.

Pentru durata de valabilitate mai lungă nu scoateti perie direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aeruluiinauntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Se inchideţi bine după folosire.

Rimel modelator pentru gene

Аrticol: 5599.
Rimel pentru modelare <<Rol principal>>, are efect 5 in 1- volum, alungire, separare, fixare si îngrijire în același timp.

 • Formula inovativă nu doar face genele mult mai atractive ci și le hrănește. Genele sunt hidratate, au un aspect sănătos și strălucitor.
 • Datorită fibrei elastice peria specială cu forma clasică nu numai separă genele și nu permite lipirea lor dar le și fixează intr-o poziție dorită.
 • Puteți aplica rimelui în mai multe straturi într-un interval de 10 ore fără a strica aspectul genelor.
 • Ambalat intr-un săculeț stilat de catifea, acest rimel adaugă o eleganță imaginii dumneavoastră și este un cadou perfect.

Valabilitate: 3 ani de la data fabricarii indicate pe ambalaj.

Termen de valabilitate după deschidere: 6 luni.

Rimel Extra Volum pentru gene

Extra volum geneАrticol: 5598.
Rimelul Super Volum <<Oscarul Dvs>>, are o formulă inovatoare concepută special pentru a oferi un volum exclusiv tridimensional. Genele dumneavoastră devin mai groase, mai bogate si mai lungi de la prima aplicare. Volumul dramatic va scoate in evidență expresivitatea ochilor si va completa look-ul elegant.

 • Volumul , alungirea, separare,a fixarea si ingrijirea genelor.
 • Rimelul nu cade pe parcursul zilei chiar după o aplicare repetată cu o diferentă de 10 ore.
 • Multicomplexitatea componentelor marine si a plantelor hrăneşte si hidratează complet genele, le face mult mai groase si mai sănătoase.
 • Complexul din ceară naturala si polimeri speciali creează un strat de protecţie pentru a impiedică curgerea si intinderea.
 • Textura ușoară si cremoasă îmbracă fiecare geană in parte, iar periuța cu forma clasică separă genele perfect si fixează forma curbată.

Pentru valabilitate mai lunga nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înăuntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Și inchideţi bine după folosire.

Rimel pentru gene ”Maximal”

Аrticol: 5575.
Rimel pentru volum ”Maximal”– creează volum maxim și separare perfectă.

 • Periuta usor de folosit vă permite să aplicați mascara cu precizie si uniform chiar și pe cele mai mici gene din colţurile ochiului.
 • Combinația ideală cu perie de silicon si nouă formula de rimel vă asigură volumul de neegalat, separare perfectă si modelarea genelor.

Valabilitate: 3 ani de la data fabricării indicate pe ambalaj.

Termen de valabilitate dupa deschidere: 6 luni.

Pentru valabilitate mai lungă nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înăuntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Si inchideţi bine după folosire.

Rimel care întoarce genele

Rimel care intoarce geneleАrticol: 5255.
Rimel cu efect de curbare <<Curbare impresionantă>>:

 • Formula unică creează un volum incredibil si densitate maximă, fixează genele și le curbează perfect.
 • Ingredientele naturale pe care le conține rimelul protejează genele de la efectele negative ale mediului exterior.
 • Periuța de fibră cu formă specială ridică și curbează fiecare geană de la radăcină.
 • Un polimer special creează o barieră rezistentă la apă pentru rimel, impiedicând intinderea.

Pentru durata de valabilitate mai lungă nu scoateți peria direct din flacon ca să evitaţi pătrunderea aerului înăuntru. Rotiţi cu grijă peria adunând rimelul de pe pereţii flaconului. Si inchideţi bine după folosire.

Faberlic glitter pentru ochi

Аrticole: 5083 – 5185.
Glitter-ul pentru ochi „Licărirea nestematelor” oferă machiajului o sclipire rafinată și face privirea să emane lumină.

 • Strălucire uluitoare.
 • Nuanță nobilă.

Termen de valabilitate: 2,5 ani de la data fabricării indicată pe ambalaj.
Termen de valabilitate a produsului deschis: 6 luni.

Aplicați glitter-ul în calitate de fard pe pleoape pentru un look de seară de lux sau în calitate de tuș deș ochi.

Paletă de farduri de pleoape

Faberlic farduriАrticol: 5326.
Paleta de farduri de pleoape #Amazingeyes „Crăiasa zăpezilor”:

 • Cele mai în vogă nuanțe de iarnă.
 • Se aplică ușor.
 • Nu se aglomerează în cutele pleoapelor.

Nuanțe

Rândul de sus de la stânga la dreapta:

 • Plum mousse – nuanță mată.
 • Ice flake – nuanță satin cu shimmer.
 • Blueberry strudel – nuanță satin cu shimmer.

Rândul de jos de la stânga la dreapta:

 • Whipped cream – nuanță mată.
 • Golden glaze – nuanță satin cu shimmer.
 • Licorice candy – nuanță satin.

2 variante pentru un machiaj la modă:

1. Folosiți nuanța Plum mousse (1) în calitate de culoare de bază pe toată pleoapa mobilă. Aplicați nuanța Blueberry strudel (3) pe colțurile exterioare ale ochilor. Finisați cu nuanța Licorice candy (6) pentru partea superioară a pleoapei sau pentru contur.

2. Aplicați nuanța Ice flake (2) pe colțurile interioare ale ochilor, nuanța Whipped Cream (4) – pe centrul pleoapei superioare. Faceți o trecere treptată către colțul exterior al ochiului cu ajutorul nuanței Golden Glaze (5).

Farduri lichide pentru pleoape

Аrticole: 5442 – 5446.
Fardurile lichide pentru pleoape „Tête-à-tête” au o textură confortabilă care se usucă rapid și asigură un machiaj foarte rezistent al ochilor.

 • Efectul „metalic” modern creează o privire expresivă, iar paleta de nuanțe la modă permite realizarea unui spectru larg de experimente.
 • Puteți crea un duet ideal din farduri lichide și glitter cu ajutorul capacului lichid sau să folosiți produsul separat.

Farduri coapte pentru pleoape

Аrticol: 5618 – 5624.
Fardurile coapte pentru pleoape „Privire orbitoare oferă machiajului o finețe deosebită, iar chipului – o atractivitate uimitoare.

 • Formula actualizată și gama lărgită de culori vă permite să creați o înfățișare clasică a unei dive de la Holywood.
 • Nuanțele deschise luminează pleoapele, iar cele întunecate oferă privirii profunzime, mister și dramatism.
 • Cea mai deschisă nuanță poate fi folosită și pe post de highlighter pentru crearea unui relief frumos al feței, abia atingând suprafața cu metoda uscată.
 • Atunci când sunt aplicate cu un aplicator umed, nuanțele capătă o intensitate maximă și un luciu metalic.
 • Cea mai întunecată nuanță poate fi folosit pentru conturarea ochilor, fiind aplicat cu metoda umedă.
 • Nunațele se combină bine între ele.
 • Se obține un efect pâlpâitor pe pleoape.
 • Se aplică și nuanțează ușor.
 • Nu se depun pe cutele pielii.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricării indicată pe ambalaj.

Faberlic creion de ochi

Аrticol: 5197 – 5617.
reionul de ochi „Autograf de vedetă” are o formulă extrem de rezistentă: până la 10 ore.

 • Nu se întinde, trasează o linie dreaptă și clară.
 • Poate fi folosit pentru conturarea pleoapei interioare.
 • Formula de îngrijire cu unt de shea și ulei de măsline protejează pielea gingașă a pleoapelor de îmbătrânirea prematură, hrănind-o și revigorând-o.
 • Hrănește și hidratează pielea blândă din jurul ochilor.

Termen de valabilitate: de la data fabricării indicată pe ambalaj.

Faberlic gel de sprâncene

Аrticol: 5164.
Gel de sprâncene #Browfix, transparent:

 • Păstrează forma dorită a sprâncenelor pe parcursul întregii zile.
 • Periuța funcțională și comodă contribuie la pieptănarea firelor, permițând obținerea formei dorite.
 • Textura de gel ușoară și transparentă se aplică ideal, nu se aglomerează, fixează rezultatul.
 • După uscare nu formează depuneri albe nedorite, iar sprâncenele au un aspect natural fără luciu umed.
 • Datorită cheratinei din compoziție, gelul îngrijește sprâncenele pe parcursul zilei și le întărește.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricării indicată pe ambalaj.
Termen de valabilitate pentru ambalajul desfăcut: 6 luni.

Produsele cosmetice pentru machiajul ochilor le puteţi cumpăra doar din magazinul online Faberlic. După activarea contului faberlic le puteţi cumpăra cu o reducere de 20% faţă de preţurile afişate în catalog. Pentru comandă vă logaţi în propriul cont Faberlic după activarea contului şi utilizaţi codurile articolelor. Consultaţi ofertele şi promoţiile de campanie în catalogul Faberlic în curs.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!