Cosmetice îngrijirea mâinilor

Cosmetice îngrijirea mâinilor  din oferta Faberlic România. Nu vom putea cuprinde cu siguranţă toate produsele cosmetice de îngrijire a mâinilor din oferta Faberlic într-un singur articol. Vom încerca să prezentăm o parte din această gamă de produse destinate îngrijirii şi menţinerii mâinilor. Nu vom insista pe oje sau lacuri de unghii. Vom prezenta strict produse din această gamă: cosmetice îngrijirea mâinilor. Includem în această gamă de produse cremele şi balsamurile pentru îngrijirea mâinilor.

Reamintim că produsele Faberlic sunt cosmetice de calitate realizate în cea mai mare parte din ingrediente naturale. Toate ingredientele incluse în cremele şi balsamurile pentru îngrijirea pielii sunt selectate cu atenţie.

Cosmetice îngrijirea mâinilor Faberlic

Aceste produse pot fi cumpărate din magazinul online Faberlic după ce vă activaţi contul în urma înscrierii de pe acest website.  Întrucât  mâinile sunt supuse zilnic acțiunii unui număr mare de substanțe care intră in contact cu pielea şi pot produce iritarea ei, trebuie sa fim preocupați in permanenta de îngrijirea si protejarea lor.  Pe lângă factorii atmosferici (ger, vant, umezeala) chiar si spălarea cu apa si săpun îndepărtează stratul gras al pielii care constituie aşa numita ”manta acida” a pielii si pe care trebuie sa o redam pielii.

Tot prin spălarea cu săpun se modifică şi PH-ul pielii mâinilor. De aceea este important să folosim cosmetice pentru îngrijirea mâinilor.

Trebuie sa mai ținem seama ca în zilele noastre detergenți sintetici  au înlocuit in mare parte săpunul. Aceşti compuşi din cosmetice alterează finețea pielii favorizând chiar apariția dermatitelor de contact, a exemelor iar sebumul este foarte uşor distrus sau îndepărtat ceea ce are drept consecința uscarea, crăparea sau asprirea pielii mâinilor.

Produse Faberlic pentru îngrijirea mâinilor

Produsele pentru îngrijirea mâinilor de la Faberlic sunt prezentate în mai multe game. Sau, de obicei, aceste cosmetice sunt incluse în linii distincte de întreţinere şi revigorare a pielii.

Balsam pentru mâini și unghii

Balsam îngrijirea mâinilorBalsamul pentru mâini și unghii „Protecție intensă și hrănire” hidratează și înmoaie pielea uscată, îngrijește cuticula și întărește unghiile. Acest produs are preţul de Catalog Faberlic de 12,69 lei. Codul de articol pentru acest produs cosmetic pentru îngrijirea mâinilor: 1689.

Textura gingașă este absorbită instant, fără a lăsa o senzație de lipiciozitate.

Uleiul de argan în combinație cu ceara de albine are un efect puternic de întinerire și propietăți de regenerare. Înlătură uscăciunea și exfolierea. Apără pielea de acțiunea negativă a mediului.

Cremă concentrată pentru protecția mâinilor

Cremă îngrijirea mâinilorCrema concentrată pentru protecția mâinilor „Afine înghețate” cu textură nutritivă bogată reprezintă o protecție amplificată a pielii de pe mâini împotriva vântului, gerului și schimbărilor bruște de temperatură. Înmoaie și hrănește pielea, înlătură exfolierea și uscăciunea.

Această cremă pentru îngrijirea mâinilor are preţul de catalog Faberlic de 8,39 lei şi cod de articol 0932.

Cremă pentru întreţinerea mâinilor

Cremă întreţinere mâiniCrema de mâini „Formula de întinerire” acționează intens asupra pielii, întinerind-o. Înmoaie, hidratează, regenerează și protejează împotriva efectelor nocive ale mediului înconjurător.

Uleiul de in și ueliul de tărâțe de orez, vitaminele A, B și E readuc pielii moliciunea și elasticitatea, accelerează procesele de regenerare.

Crema pentru întreţinerea mâinilor are preţul de catalog cosmetice de 14,39 lei şi cod de articol 2098.

Cremă hrănitoare pentru mâini și unghii

Cremă hrănitoare pentru mâiniCrema hrănitoare pentru mâini și unghii „Desert francez” hidratează pielea, făcând-o foarte moale, iar aroma gourmand crește starea de bine! Această cremă pentru întreţinerea mâinilor face parte din gama de produse BeautyCafe de la Faberlic.

Gel – spray cu prebiotice pentru mâini

Un gel spray cu prebiotice pentru îngrijirea mâinilor din gama de produse Expert Pharma de la Faberlic. Preţul de catalog cosmetice este de 19,49 iar codul de articol este 1677.

Gel pentru mâini cu prebioticeFormulele de frumusețe cu prebiotice, restaurează sistemul natural de apărare al pielii, mențin echilibrul adecvat al microflorei prin ajustarea selectivă a compoziției sale și reglează nivelul pH-ului. Acest lucru ajută la protecția pielii, îmbunătățește rezistența la stres și la regenerarea pielii. Inhibă creșterea microorganismelor patogene și sunt eficiente în stimularea creșterii microflorei benefice.

  •     Curăță efect pielea.
  •     Are efect antiseptic, îndepărtează bacteriile de pe suprafața pielii.
  •     Reface microflora pielii.
  •     Îndepărtează mirosul neplăcut, reîmprospătează și hidratează pielea, oferă un sentiment de confort.

Gelul cu prebiotice pentru mâini conține:

BIOLIN, monarda essential oil, allantoin, D-panthenol.

Biolin este un prebiotic puternic, care îmbunătățește, prin intermediul stimulării selective, creșterea și activitatea metabolică a microorganismelor “ bune” , pe de- o parte, și reducerea numărului de microorganisme “rele”, pe de alta parte. De asemenea îmbunătățește microflora pielii și reglează nivelul pH-ului. Protejează sistemul natural al pielii.

Uleiul esențial de monarda are un puternic efect antibacterian, luptă împotriva unei game largi de microbi. Alantoina face pielea netedă și elastică, îmbunătățește proprietățile de regenerare.

Dexpanthenol este cunoscut pentru efectul de vindecare, hidratare și netezire a pielii.

Crema pentru mâini „Mănușa lichidă”

Cremă pentru mâini mănuşăAceastă cremă pentru îngrijirea mâinilor are proprietăţi speciale. De aceea are şi această denumire de „mănuşă lichidă”. Preţul pentru această cremă pentru mâini este de 14,39 lei (preţul de catalog). Codul de articol pentru această cremă este 2096.

Crema pentru mâini „Mănușa lichidă” are o textură bogată, înmoaie și hrănește excelent pielea. Crema înfășoară mâinile dvs ca o mănușă invizibilă fină și vă asigură confort și protecție.

De ce este importantă îngrijirea mâinilor

Prin îngrijirea  mâinilor nu se urmărește numai un scop pur estetic ci si unul de protecție. Se spune ca mâinile sunt cartea noastră de vizita, aceasta referindu-se la modul in care ne comportam cu ele si in nici un caz sa le împodobim. Este bine chiar sa se evite purtarea in exces a bijuteriilor care pot împiedica o bună circulaţie a sângelui.

Îngrijirea prin curăţarea mâinilor

Curățarea mâinilor se face ori de cate ori este nevoie sau după fiecare fel de activitate. In felul acesta se îndepărtează substanțele iritante si se micșorează riscul apariției dermatitelor de contact. Agenţii de curățare nu trebuie sa fie prea alcalini, abrazivi sau sa producă o degresare excesiva a pieii.

Pentru spălarea mâinilor săpunul trebuie sa fie de buna calitate cu un procent mic de substanțe alcaline care pot sa distrugă aciditatea pielii. Persoanele care prezintă intoleranta la săpun sau au pielea foarte fina pot folosi săpunuri sau uleiuri speciale. Persoanele care nu au condiţii convenabile de spălare sau care nu îşi pot părăsi locul de munca sau in călătorii pot folosi preparate anhidre.

Produse cosmetice pentru îngrijirea mâinilor

Cremele, balsamurile sau  loțiunile destinate unei îngrijirii obișnuite a mâinilor trebuie sa formeze pe piele un strat asemănător celui format de sebum si sa mențină o umiditate convenabila. Aceste cosmetice pentru îngrijirea mâinilor trebuie sa dea o netezime si suplețe fără a o îngroșa in mod excesiv, sa fie uşor de aplicat având consistenta corespunzătoare şi să poată fi uşor îndepărtate.

Cosmetice ingrijire mâini
  • Cosmetice pentru mâini
5

Rezumat

Prin îngrijirea mâinilor nu se urmărește numai un scop pur estetic ci si unul de protecție. Se spune ca mâinile sunt cartea noastră de vizita, aceasta referindu-se la modul in care ne comportam cu ele si in nici un caz sa le împodobim. Este bine chiar sa se evite purtarea in exces a bijuteriilor care pot împiedica o bună circulaţie a sângelui.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!