Catalogul Faberlic octombrie-noiembrie

Catalogul Faberlic octombrie-noiembrie corespunde campaniei 15. Un catalog Faberlic valabil pentru a face comenzi în perioada 15 octombrie – 4 noiembrie. Vă recomandăm să răsfoiţi ultima broşură Faberlic. Puteţi consulta această broşură cu produse chiar pe această pagină. Veţi regăsi foarte multe produse la preţuri speciale. Sunt foarte multe pagini ale catalogului unde veţi găsi preţuri la lichidare de stocuri. Lichidările de stoc Faberlic încep de la paginle 224-225. Lenjeriile de damă sunt printre produsele aflate pe paginile cu lichidare de stocuri. Atât lenjeriile de damă cât şi cele pentru bărbaţi le puteţi regăsi printre produsele aflate în zona lichidării de stocuri. Produsele le puteţi cumpăra cu discount de tip cashback Faberlic după ce lansaţi o comandă de minim 80 de lei. La paginile 224- 230 găsiţi principalele produse aflate pe lista lichidării de stocuri Faberlic România.

Tot în catalogul Faberlic pentru Campania 15 veţi găsi şi produse la preţuri speciale. Acestea se regăsesc în zona de produse cosmetice din catalog. La pagina 169 din acest catalog cosmetice veţi găsi reduceri şi de 65% la parfumuri (paginile 169 – 171 parfumuri la reduceri).

Catalogul Faberlic octombrie-noiembrie

Catalogul Faberlic octombrie-noiembrie în versiune online îl puteţi consulta chiar pe această pagină. O broşură Faberlic în limba română cu 330 de pagini. Broşura viitoare Faberlic România o puteţi consulta în format online în fereastra de mai jos. Este cel mai recent catalog Faberlic în limba română.

Produsele cosmetice le puteţi cumpăra cu noua ofertă de discount cashback. Ce înseamnă acest sistem cashback? Pentru orice comandă făcută şi achitată de minim 80 de lei veţi primi bani înapoi. Aceşti bani vă apar în cont, în cabinetul personal, după ce achitaţi comanda. Procentele de cashback sunt cuprinse între 15 şi 26%. Aveţi pe acest siste informaţii complete despre sistemul cashback Faberlic România.

Catalog video Faberlic octombrie-noiembrie

Cum v-am obişnuit vă puntem la dispoziţie şi broşura cu produse în format video. Puteţi astfel viziona oferta pentru campania 15 cu uşurinţă. Prezentarea video poate fi derulată înainte sau înapoi sau se poate pune pauză. Se poate da share la acest clip video cu cele mai noi produse cosmetice ale acestei companii. v

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!