Faberlic România: catalog nou C15 pentru octombrie

Noul Catalog Faberlic Romania acopera luna octombrie. Catalog Faberlic in limba romana pentru Campania 15. Un catalog valabil pentru comenzi in perioada 2 octombrie – 22 octombrie. Produse noi si oferte specifice noului catalog Faberlic in limba romana. Catalogul Faberlic este publicat la interval de 3 saptamani. Sunt cataloage Faberlic publicate doar in 10 limbi straine, limba romana fiind printre acestea. Faberlic vinde produse in peste 30 de tari.

Catalogul Faberlic in limba romana il puteti consulta permanent pe acest website. Un catalog deschis tututuror, ce poate fi consultat oricand, de pe orice dispozitiv. In mod unic, catalogul Faberlic in limba romana poate fi consultat online doar pe acest website: online, video sau in format PDF.

Catalog online Faberlic

Pentru a consulta catalogul Faberlic in limba romana dati click pe imagine de mai jos. Pentru a da pagina cu pagina, pentru a rasfori catalogul Faberlic in limba romana dati click pe sagetile laterale. Rasfoiti catalogul pagina cu pagina si va puteti obtine codurile produselor pe care doriti sa le puneti in comanda Faberlic.

Noutati catalog Faberlic

In materie de cosmetice Faberlic aduce in noul catalog produse de calitate. Gelul pentru sprancene de la pagina 64 este o noutate. La fel oferra de rimel din pagina 65 din noul catalog Faberlic. Corectorul pentru fata, la un pret special, este un produs nou pe care il regasiti la pagina 67 din noul catalog Faberlic. Oje noi gasiti in brosura Faberlic la pagina urmatoare. Iar la pagina 69 aveti inca o apa de parfum, un produs nou Faberlic.

Faberlic Romania Cont

Pensule machiaj

Pensule pentru machiajLa pagina 71 in noul catalog Faberlic aveti ca noutate pensule pentru machiaj. Pensule de calitate de care aveti nevoie.

Pentru ca machiajul să devină o adevărată artă, e necesar să alegeți corect instrumentele beauty. Pensulele din fibre sintetice, moi și plăcute la atingere, nu se deformează și se potrivesc chiar și tenului sensibil. Cu un asemenea ”arsenal” de ìnstrumente beauty, machiajul tău, realizat cu acuratețe, va fi perfect.

Pensule pentru machiaj de diferite dimensiuni pe care la puteti cumpara cu reducere de 20% din contul dv. activat in site-ul oficial Faberlic.

Opt pensule pentru machiaj de calitate pe care le puteti cumpara cu reducere de 20% fata de pretul afisat in catalog daca aveti cont Faberlic activat.

Parfum nou Faberlic

Un parfum fin, cu nuante de ciocolata, il puteti gasi la pagina 75 a catalogului Faberlic. Puteti cumpara acest produs nou cu o reducere de 50%.

Inscrierea Faberlic este absolut gratuita prin acest website. Daca va activati contul in urma inscrierii veti primi si un catalog gratuit. Catalogul gratuit Faberlic il primit de la noi, doar daca va inscrieti prin acest site si apoi va activati contul Faberlic.

Catalog Faberlic Romania
  • Catalog Faberlic Romania
5

Catalog Faberlic Romania

Catalog Faberlic Romania octombrie 2017.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!