Catalog Faberlic Campanie 10: iulie 2018

Catalog Faberlic C10 versiune online. Catalog Faberlic C10 ce poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Broşura Faberlic C10 este valabilă pentru perioada: 2 iulie – 22 iulie 2018. LIchidare de stocuri! Şi oferte noi, într-un catalog dominat de promoţii şi reduceri. Puteţi lansa comanda Faberlic doar după ce vă activaţi contul în magazinul online. Pentru a primi un catalog gratuit Faberlic este necesar să completaţi corect formularul de înregistrare şi apoi să vă activaţi contul. Catalogul gratuit Faberlic este trimis prin poştă de către mentor, pe cheltuiala lui.

Primiţi un singur catalog gratuit Faberlic după ce vă activaţi contul în reţeaua unui mentor din România. Apoi, în fiecare comandă Faberlic puteţi selecta din pasul doi, din pagina de promoţii, un catalog la preţ special de 1,7 lei. Aşadar, după ce primiţi de la mentor un catalog gratuit Faberlic pentru a face comenzi aveţi apoi posibilitatea de a primi în fiecare comandă un catalog la 1,7 lei.

Catalog Faberlic C10

Catalog Faberlic C10 valabil pentru comenzi în luna iulie 2018. Broşura este valabilă pentru comenzi în perioada Campaniei 10 Faberlic: 2 iulie – 22 iulie. O broşură pe care o puteţi consulta în versiune online în fereastra de mai sus. Pentru a răsfoi paginile de catalog daţi click pe săgeţile laterale. Puteţi, de asemenea, să măriţi catalogul online Faberlic pe tot ecranul. Oferta este labailă pentru comenzi strict pe perioada de valabilitate a broşurii. Reducerile, promoţiile, preţurile speciale sunt valabile doar pe perioada catalogului, respectiv a campaniei 10. Nu uitaţi, această broşură este dominată de lichidarea de stocuri Faberlic.

Catalogul Faberlic C10 Video

Catalogul Faberlic C10 în format video poate fi consultat, de asemenea, de pe orice dispozitiv. Un catalog ce rpezintă în versiunea unui clip video toate paginile brosurii in calitate HD. Pentru a vedea la rezoluţie bună această broşură video Faberlic setati din Youtube calitatea HD. Lichidare de stocuri Faberlic într-un catalog video de calitate HD.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!