Catalog Faberlic C6 aprilie 2019

Catalog Faberlic C6 aprilie 2019. Catalog Faberlic Campanie 6: 8 aprilie – 28 aprilie. Broşura Faberlic de început de primăvară. Faberlic catalog valabil pentru efectuarea de comenzi în perioada 8 aprilie – 28 aprilie. Puteţi consulta broşura pe luna aprilie chiar pe această pagină.

Veţi regăsi în noul catalog al firmei o serie de produse cosmetice noi. Tototdată sunt inclus şi produse la preţuri speciale, reduceri valabile doar pe perioada Campaniei 6.

De reţinut că toate ofertele sunt valabile doar pe perioada campaniei. Valabilitatea acestui catalog cosmetice este trecută pe coperta broşurii. Consuţtaţi versiunea online a broşurii Faberlic pe care o puteţi răsfoi în fereastra de mai jos.

O campanie a firmei durează 3 sătămâni. Campania se încheie în ziua de duminica la ora 22 şi începe luni dimineaţă.

Catalog Faberlic C6 aprilie

Catalog Faberlic C6 aprilie pe anul în curs. O broşură virtuală pe care o puteţi consulta în fereastra de mai sus. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a da prginile catalogului. Puteţi mări broşura pe tot ecranul telefonului, tabletei sau calculatorului.

Catalog Faberlic aprilie video

Broşura Faberlic pe luna aprilie o puteţi consulta şi în format video. Este disponibilă astfel şi de pe telefoanele mobile. Urmăriţi broşura Faberlic în curs ca pe un filmuleţ. Aveţi opţiunea de a pune pauză sau de a derula înainte sau înapoi.

Produsele firmei pot fi cumpărate doar din magazinul online după ce vă activaţi contul. După activarea contului aveţi acces la toate promoţiile, reducerile şi la sistemul de discount cashback.

Catalog Faberlic Aprilie
  • Catalog Faberlic C6
5

Catalog Faberlic C6 Aprilie

Catalog Faberlic C6 aprilie 2019. Catalog Faberlic Camanie 6: 8 aprilie – 28 aprilie. Broşura Faberlic de început de primăvară. Faberlic catalog valabil pentru efectuarea de comenzi în perioada 8 aprilie – 28 aprilie. Puteţi consulta broşura pe luna aprilie chiar pe această pagină.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*

error: Continut protejat!